středa 28. května 2014

MOTD: Aby to ladilo k oblečení..

Pěkný středeční podvečer!

Dlouho tu nebylo žádné líčení. No a protože jsem v posledním týdnu zase začala trochu více používat barvy, rozhodla jsem se vám dnes dvě barevnější ukázat. Skutečně asi bude něco na tom, že mě líčení baví tehdy, když je venku krásně.. protože jakmile vysvitne na obloze sluníčko a já se zrovna připravuji někam ven, sáhnu automaticky po barevnějších stínech a hnědé nechávám spát. Jelikož jsem v posledním týdnu měla trochu oficiálního běhání, tak jsem chodila hodně v sáčkách, ke kterým jsem poté ladila i líčení. A jelikož mám jedno v khaki barvě a druhé v modré, jsou tady dnes barevná líčení v těchto kombinacích.

Khaki líčení očí jste mohli zahlédnout už u recenze na paletku W7. Původně jsem myslela, že bude líčení trochu intenzivnější a výraznější, ale toto je maximum, co jsem z khaki odstínu dostala. Nakonec to ale nebylo tak špatné, doplnila jsem jej totiž tmavší rtěnkou a to rtěnkou Ultra Colour Absolute od Avonu v odstínu Coffee Créme. Nakonec mi to přijde jako vcelku zajímavá kombinace, i když zas určitě někdo namítne, že je to dvojí výraznost. Ale nevím ke khaki se mi ta hnědá rtěnka hodí více než jakákoliv jiná. Co se tvářenky týče, tak si už úplně nepamatuji (a podle fotky, kde není pořádně vidět, to také moc nepoznám), ale mám pocit že jsem použila Inglot v odstínu 28.





Modré líčení jsem měla na sobě včera a to jsem ladila pro změnu k modrému sáčku. Jak jste si jistě všimli, tak svým způsobem mám modré líčení ráda a velmi často se k němu vracím. Něco na té modré bude :) Sáhla jsem po modrém očním stínu z paletky Glamour Days od MUA a šedý stín jsem vzala z Oh, so special! od Sleeku. Pak je tam ještě světlý do vnitřního koutku zase z MUA paletky, tentokrát Undressed, takže pěkná všehochuť. Konečný výsledek se mi ale celkem líbil, doplnila jsem jej už pouze světlou rtěnkou Lasting Finish Rimmel v odstínu 005 Dreamer. Tvářenku jsem pak měla krajkovou Duo od Dermacolu v odstínu 1, základ stejný (viz níže).






Další použité produkty u obou líčení: Korektor Fit Me odstín 15, BB Cream Classic Intense Skin79, Fixační pudr Dermacol, Look&Beauty Brow Perfect Kit, řasenka Eveline Cosmetics Volume Celebrities.

Podle čeho si volíte své líčení na den vy? Podle nálady? Počasí? Oblečení?

17 komentářů:

  1. Volím líčení podle nálady a někdy oblečení :) moc se ti líčení povedlo

    OdpovědětVymazat
  2. Většinou volím neutrální barvy jako hnědou apod. Jinak barevné se vždy snažím sladit s oblečením nebo lakem na nehty či doplňky :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/new-in-may-2014.html

    OdpovědětVymazat
  3. Ráda se líčím podle nálady, prakticky vždycky ale třpytivé stíny, na matné moc nejsem - snad jen do ohybu oka. S příchodem letního počasí mám náladu na barevné stíny - tyrkysové, zelené, růžové. A snažím se k nim ladit své oblečení :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkná líčení. Sluší ti to!:-)

    http://coffeewaterfall.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. moc hezké, já se většinou moc podle oblečení nelíčím- myslím oči, rty ale většinou do barvy ladím :-)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se teď právě moc líčit nechce, jsem ráda, když si nahodím řasenku :D To modré líčení se mi moc líbí! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No u mě se ty nálady hrozně střídají.. jeden týden ráda blbnu, druhý týden jsem ráda, že si obličej vůbec něčím namatlám.. :D

      Vymazat
  7. Ahoj Klárko, moc pěkné líčení :) Ty jsi zkrátka šikula. Já jak kdy, ale většinou to ladím podle účesu. Když mám rozpuštěné vlasy, ladím jemněji a když sčesané dělám oči výraznější. Ale takový mistr jako ty asi nikdy nebudu :)

    Zdraví Eve.h

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ti dám mistra :) Ale takhle to občas ladím taky, k culíku se výraznější oči hodí více, to máš pravdu :)

      Vymazat
  8. Moc hezky:) Ja liceni ladim podle obleceni a davam prednost studenym barvam:)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  9. Hezké líčení. Líčím se podle nálady a podle oblečení.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Já se líčím většinou podle nálady :)) Líčení se ti povedlo :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Hezké, podobnou kombinaci nosím taky... Jinak snažím se trochu to ladit s oblečením, ale zas ne nějak přehnaně, každopádně mám vyzkoušené, že k červené a bílé barvě se usím zvýraznit víc, jinak jsem v tom hrozně mdlá...

    OdpovědětVymazat
  12. Děkuji vám všem za komentáře! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Moc pěkné líčení! To khaki se mi líbí o něco více. Jsi šikulka, Klárko!
    Já se většinou líčím vesměs stejně, jen měním rtěnky.

    OdpovědětVymazat
  14. Tyo! Bloguju už sto let a na tvůj blog jsem ještě nenarazila :-) Pamatuju si tě z Avon Blogstars akce, máš skvělý blog :-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)