sobota 10. května 2014

Lakujeme: Vyjarněno s Astorem.

Pěkný sobotní podvečer!

Momentálně křepčím někde v rytmu  hudby na našem pardubickém Majálesu, ale to mi nebrání poslat k vám do počítačů jeden článek :) Opět tedy lakovací, ale o tenhle lak se jednoduše podělit musím, protože je to to pravé ořechové na jaro a přicházející léto.. Žádný z nových laků, které jsem si pořídila ve mě tolik neevokuje tyhle teplé měsíce jako krásný oranžový z řady Fashion Studio od Astoru.


Odstín č. 219 Modern Elegance je krásná krémová oranžová .. něco mezi takovou tmavší pastelovou a neonkou.. :D ono se to strašně těžce popisuje, protože je to opravdu takový unikát.. :) na jednu stranu mi přijde barva i docela jemná, taková trošku tlumenější.. na druhou zase na nehtech je vidět a je to prostě oranžovka :) Každopádně opravdu nádherný odstín, který se stává mým letním favoritem! Musím se přiznat, že je to můj první lakový počin od Astoru. Což je ostuda a teď mě to pěkně štve, protože lak vůbec není špatný a navíc má Astor opravdu hezkou barevnou škálu laků.. Okukuji je již nějaký ten pátek a těžce odolávám, mají totiž opravdu hezké hravé barvy. Ale zpět k laku samotnému. Lak má hezkou malou kulatou lahvičku a klasicky kulatý štěteček. Lakuje se jím celkem jednoduše a precizně. Co mě naštvalo, že při druhém otevření se mi oddělil aplikátor/štěteček od víčka, takže to budu muset nějak přilepit. To je ale snad jediný problém, který s ním mám. Krytí laku je velmi dobré, buď v jedné silnější nebo ve dvou slabších vrstvách, nepruhuje, nešmouhuje.. Schne celkem obstojně, sice to není bleskurychlé, ale pokud budete mít ručky pár minut v klidu, tak za chvíli bude fajn :) A navíc schne do vysokého lesku. No a co se výdrže týče, tak tam je opravdu fajn, protože dva dny bez porušení a až poté ošoupané špičky, to je u mne docela výkon. A pak když použiji nadlak, tak jsem na pár dní opravdu za vodou a můžu se chlubit hezkými vyjarněnými nehty :D :) 



Za mě tedy palec hore a jsem si na 99% jistá, že to není můj poslední Astor lak pro toto léto.. Opravdu doporučuji omrknout barvy, protože já se vždy parádně pokochám.. :) Běžná cena je okolo 60 Kč za kus (6 ml), ale narazila jsem na ně v akci i za 40 Kč, což je o poznání příjemnější!

Co vy a laky Astor? Máte? Jste s nimi spokojené?

34 komentářů:

  1. Tak přesně tenhle lak mám také, barva krásná a ten lesk! Ale bohužel výdrž nic moc :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Sakra, tak to nevím já z něho mám dobrý pocit, vždy dva dny bez problémů bez nadlaku :) a to jinak mívám s výdrží laků celkem problém :D

      Vymazat
  2. Wáu, ta barva je naprosto úžasná a krásná! A jak se leskne! Na tyhle laky se teda určitě kouknu, taky jsem je viděla v DM v akci za 40 Kč :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ta barva je úžasná! :-) Já mám tmavě modrý a světle žlutý. Tmavě modrý je super a s nadlakem si taky nemůžu na výdrž nijak extra stěžovat. Světle žlutý ale nedoporučuju, má hroznou konzistenci a mam pocit, že sem ho po prvnim vyzkoušení rovnou vyhodila, páč to fakt nešlo :-( :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si nemůžu pomoct, ale celkově žluté laky nemám moc ráda, protože snad všechny (nebo většina) mají pitomé vlastnosti :D

      Vymazat
  4. Takové barvy nosím v létě úplně nejvíc! Musím ho v drogerce omrknout :)

    OdpovědětVymazat
  5. Lak od Astoru jsem si ještě nepořizovala, nevím, nějak jsem po jejich stojanu nikdy nekoukala. Ale určitě se mrknu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na tom stejně.. Astor kosmetiku vždy v drogérii přecházím.. ani nevím proč..

      Vymazat
  6. já od Astoru taky žádný nemám, ale chci se podívat po žlutém. podle mě v něm budu vypadat hrozně, ale za 40 korun ten pokud až tak bolet nebude :D tenhle je moc krásný, ale už jsem si zakázala kupovat červené, růžové a korálové laky :D musím trochu experimentovat!

    OdpovědětVymazat
  7. Oranžovú príliš nemusím, ale rada by som vyskúšala nejaký iný lak od Astoru. Tiež ma zaujali tie hravé farby a gulaté flaštičky. :3 :)

    Sweet Letty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty kulaté lahvičky se mi taky hrozně líbí :D :)

      Vymazat
  8. od Astoru jsem zatím žádné laky nezkoušela, ale ráda bych zkusila nějaký třeba tmavě červený, protože odstínů, který zrovna máš mám asi nejvíc, tak musím trošku vystřídat barvičky :)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc krásný odstín, takové mám nejradši :) Budu muset Astorácké laky pořádně okouknout :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/himalaya-herbals-krasa-z-himalaji.html

    OdpovědětVymazat
  10. Barva je to úžasná, ale nějak Astor laky i jejich kosmetiku celkově přecházím. Příště zkusím laky alespoň omrknout.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to mám stejně.. také Astor kosmetiku v drogériích vždy přecházím.. ale možná je to škoda, budu se na ni muset trochu zaměřit :)

      Vymazat
  11. Laky od Astoru mám moc ráda! ta barva je krásná! dneska jsem se v DMku koukala na pastelové laky od Miss Sporty a neodolala jsem jednomu světlounce oranžovému a dnes ho mám dokonce na nehtech a je božskej! hned si půjdu pro další odstíny!

    OdpovědětVymazat
  12. Takovou barvičku mám nejraději v létě :)) Je to super odstín :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Nádherná barvička laku a musím ti pochválit i krásné nehty. Já jsem zatím snad lak od Astoru ani neměla.


    Monča z blogu - By-Moni

    OdpovědětVymazat
  14. To je supr cena! Mám laky od Astor ráda - mám skoro stejný odstín, jen trošku do růžova. Oranžovou nosím na nehtech hlavně v létě :)

    http://berrytheblue.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. Moc vám všem děkuji za příspěvky! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Od astoru lak nemám, ale tenhle je moc hezký! máš krasne nehty :)

    http://nikakaworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Z téhle řady mám dva laky a jsem s nimi moc spokojená, hezký, lesklý efekt a dobrá výdrž. T.

    OdpovědětVymazat
  18. já jsem na něj koukala ale zjistila jsem že mám skoro stejně z minulého roku od Miss sporty tak jsem ho zase odložila :((( ale lákal mě i tak :D

    OdpovědětVymazat
  19. krásný odstín! od Astoru snad žádný lak ještě nemám :)

    OdpovědětVymazat
  20. pekna barvicka a moc hezky se leskne, a tvoje nehtiky jsou vazne super, ja mam uplne divny tvar :-/

    roo.rachel.1987@gmail.com
    SOUTĚŽ O ODZNÁČKY A KNÍŽKU
    http://rachel-roo.blogspot.cz/2014/04/velka-knizko-placickova-soutez.html

    OdpovědětVymazat
  21. Ta barva je neskutečná, mrknu se:)

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Klárko, kdypak bude další článek? Nemůžu se dočkat:-))))
    Nechtěla by jsi udělat nějaké články o líčení pod brýle, když sklíčka opticky zmenšují oko?
    Nebo o tom jaký tvůj názor na čistě přírodní kosmetiku?
    A co takhle udělat nějakou proměnu např.: kamarádky :-) Moc by mě tyto témata zajímaly. Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, článek bude snad už zítra, nyní mám dost jiných starostí, takže šel blog stranou.. :( ale zítra už se na to vrhnu :) Jinak co se týče témat těchto článků, tak líčení pod brýle asi nebude, jelikož brýle nenosím a navíc si myslím, že pod brýle se hodí jakékoliv líčení.. Nikdy jsem neviděla moc smysl v tom rozdělovat líčení pod brýle/bez brýlí... každá žena by měla nosit to, na co se cítí, ať má nebo nemá brýle :) Co se týče přírodní kosmetiky tak o tom mohu popřemýšlet, ale nějak nevím, co bych tam moc psala :) a proměny kamarádek tak nějak nezávisí na mě, ale na těch kamarádkách a moc ochotných figurín ve svém okolí nemám :) přeci jenom ne každý se chce ukazovat na blogu.. navíc si myslím, že nejsem úplně způsobilá k tomu někoho proměňovat.. :) ale zkusím se poptat a uvidíme.. Každopádně mám připravených spoustu jiných témat a za další nápady budu ráda! ;)

      Vymazat
    2. Ahoj me by se libilo jak se namalovat kdyz mam zapadli oci?

      Vymazat
  23. Mám takový fuchsiový a je výborný, třetí den na rukách a jen špičky na ukazováčku trochu ulámané :) Mimochodem v Tetě za hodně milých 20 Kč :)

    OdpovědětVymazat
  24. s laky Astor zkušenost nemám, ale tohle je nádherná letní barvička :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)