neděle 25. května 2014

Blogerské setkání a seznámení s novinkami Vichy.

Pěkné nedělní odpoledne!

Dneska si ho zpříjemníme dalším reportem z akce, které jsem se zúčastnila. Na včerejší sobotní odpoledne si pro nás tým Vichy připravil příjemné setkání, kde nám bylo představeno několik novinek. A protože mne tyto novinky opravdu nadchly, musím vám o nich dnes poreferovat.

Setkání se konalo opět v sídle L'oréal, na stejném místě jako nedávno setkání s La Roche-Posay. Na starosti to má dokonce stejný tým, takže to byla záruka příjemné atmosféry :) Tlumené osvětlení, welcome drink, výborné občerstvení a pěkné informativní přednášky o značce Vichy i samotných novinkách.. Musím se přiznat, že mne novinky od Vichy zaujaly asi nejvíce ze všech, které jsem v poslední době měla možnost zpozorovat. Především proto, že by měly přesně řešit mé problémy. A o jaké novinky se jedná?


Řada Idéalia přichází s novým očním krémem. To je pro mne jako dělané, protože tento oční krém by si měl poradit se vším, co mne trápí. Měl by neutralizovat tmavé kruhy, redukovat oční vrásky a rozjasňovat stíny způsobené očními váčky. Jedním slovem by to měl být zázrak pro mé oči :) Takže jsem skutečně zvědavá, jak si se vším poradí a na jeho testování se opravdu těším! Vkládám do něho velké naděje, protože jestli si vzpomínáte, tak krém Idéalia byl mým velkým oblíbencem, proto čekám něco podobného i tady.


Další novinkou, která nám byla představena, je inovovaná hydratační řada Aqualia Thermal. Hydratace je důležitá a jelikož mám v poslední době s hydratací pleti problémy, opět jsem se ráda něco nového dozvěděla. Řada má být speciální v tom, že by měla zajišťovat cirkulaci a dlouhodobé udržení vody v pleti (normálně se totiž stává, že jsou hydratovány pouze některé zóny a jiné trpí nedostatkem hydratace). Zároveň má udržet pleť prozářenou, krémy a sérum jsou vhodné i pro citlivou pleť a přizpůsobené potřebám všech typů pleti (varianta Riche a Legére). Bonusem je hezké skleněné a luxusně vypadající balení.


Poslední novinky, které nám byly představeny, jsou hodně aktuální. Byla nám totiž blíže představena letní řada Capital Solei, což je řada plná opalovacích přípravků. Opalovací řady se vrací rok co rok s menšími či většími změnami. Tentokrát značka Vichy přišla se dvěma zajímavými novinkami. Jednou z nich je Ochranný sprej, který je nejen lehký svoji texturou, nemastí oblečení, nevysušuje, nedrolí se, apod.. ale především zajišťuje ochranu před zářením UVA i UVB, je bez alkoholu a velmi snadno se aplikuje. Druhá novinka z opalovacích přípravků je pro děti a teď budu mega trapná, zaujala mě totiž o mnoho více :D Jedná se o Ochrannou pěnu pro děti, která je prostě mazecká! Má stejný efekt jako krém, má SPF 50, je vysoce voděodolná a odolná proti písku, snadno se aplikuje a má úžasnou ovocnou vůni. Tak přemýšlím, že si ji snad i koupím. Třeba se díky ní i naučím používat přípravky na opalování.. :D



Vichy produkty:




Tolik tedy k novinkám, které nám byly představeny. Jak říkám, jsem z nich opravdu nadšená a už se těším, až je vyzkouším. Stejně tak se těším, že se zase někdy uvidím s týmem Vichy, protože v něm jsou opravdu samé příjemné dámy, kterým opravdu moc děkuji za pozvání. Neméně se těším, že zase brzy potkám blogerky. Sešla se tam skvělá parta a myslím, že jsme si to (snad) všechny užily :)



A tady jedna s Nat, kterou jsem měla možnost konečně poznat osobně. Vážně úžasná slečna se kterou jsem si měla pořád co povídat. Snad se zase brzy uvidíme! :)



Co vy a novinky Vichy? Zaujaly vás? Chystáte se nějakou vyzkoušet?

15 komentářů:

  1. holky, moc vám to sluší! :)
    já jsem od Vichy měla jen pár věcí, z okolí znám poměrně dost lidí, kteří měli na ni alergické reakce, takže jsem vzhledem ke svojí citlivější pleti opatrnější. ale ten krém bych chtěla zkusit, kruhy, vrásky, to je taky můj probkém, snad budou někde k sehnání vzorečky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky hodně slýchám o alergických reakcích na Vichy.. a přijde mi to hrozně zvláštní, vzhledem k tomu, že je to lékárenská kosmetika a měla by být vhodná i pro citlivou pleť.. :D

      Vymazat
  2. Já Vichy kosmetiku vůbec ráda nemám, vyzkoušela jsem pár věcí a vyhovuje mi jen termální voda, na které se víceméně nedá nic zkazit :-D Nejmíň mi asi sednul krém Aqualia thermal legere, který ač určen i pro citlivou pleť mě pálil na obličeji a celkově byl fakt divný.

    OdpovědětVymazat
  3. Pužívám krémy Vichy Aqualia Thermal už několik let, nevíš jak se liší novinka od toho starého? Krom toho teda, že má o něco jiný obal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím, že inovace je v tom, že je využívaná nová technologie dynamické hydratace, tzn. díky krému by měla být voda rovnoměrně distribuována po celém obličeji :)

      Vymazat
  4. Na recenzi toho zázraku na oči se hodně těším. Sama bych takový zázrak potřebovala. Jinak moc ráda čtu tyhle články kdy jsou bloggerky pozvané na nějakou akci a vždycky jsem unešená z toho jídla :-D. To je jediné co Vám závidím, jinak Vám ty akce přeju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No co si budeme povídat, myslím, že my jsme z toho jídla unešené úplně stejně.. :D

      Vymazat
  5. Strašně ti sluší drdol. Nos ho častěji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Já ho nosím jenom sem tam, ta práce s ním je pro mě hrozná :D

      Vymazat
  6. Teda Klárko jsi tu nádherná :-) Těším se na recenzi

    OdpovědětVymazat
  7. Od Vichy jsem měla krém a byl skvělej. Určo to opět bylo moc prima. :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  8. Kočky ;)
    Mě se ty Vichy novinky vždycky tak líbí.. ale ne, už jednou jsem se osypala, nebudu to víckrát riskovat!
    <"Wonderfull Today">

    OdpovědětVymazat
  9. také jsem tě moc ráda poznala Klárko! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Děkuji vám všem za komentáře! :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)