čtvrtek 8. května 2014

Aroma olej pro tělo.

Pěkný čtvrteční večer!

Dneska vám musím představit svoji tajnou lásku, díky které jsem alespoň částečně pronikla do tajů olejů. V posledních měsících jsou oleje in, jakékoliv.. ať už ty na odlíčení, na vlasy nebo na tělo. Já se přiznám, že mne nechávaly celkem chladnou, ať se jedná o kterékoliv z nich.. vlastně ty na vlasy už nějaký ten pátek používám, ale pouze na konečky, takže to nijak moc neřeším.. Jinak mne moc nezajímaly, tak nějak jsem se jich bála.. Ale pak jsem si říkala, že na nich něco být musí, když jsou tak oblíbené a znáte to.. blogy vás prostě vyhecují :) Chtěla jsem jim dát aspoň šanci.. no a pak přišel tenhle Aroma Ritual Antistresový tělový olej Hrozny s limetkou od značky Dermacol. A řeknu vám, nechápu, na co jsem tak dlouho čekala! :)


Oficiální popis: Vysoce pěstící tělový a masážní olej bohatý na vitaminy intenzivně ošetřuje a regeneruje pokožku těla. Vyživuje ji, zklidňuje a pomáhá odstraňovat svalové napětí. Vůně hroznů s limetkou uvolňuje nahromaděný stres po náročném dni a uklidňuje mysl i tělo. Pokožka zůstává po ošetření sametově jemná a vláčná. Olej se rychle vstřebává do pokožky a nezanechává mastný film. Vhodný pro všechny typy pokožky, obzvlášť pro suchou a velmi suchou pokožku.



Aroma Ritual olej přišel zabalený v krabičce, v krabičce se pak schovávala průhledná skleněná lahvička s pumpičkou. Nejlepší balení ever. Díky průhlednosti vidíte, kolik vám oleje zbývá (a nebo díky tomu můžete oplakávat jeho rychlý úbytek), pumpička poté zajistí precizní dávkování, které si snadno korigujete.. Perfektní! Lahvička samotná je skleněná, pumpička s víčkem umělohmotná, ale to je myslím jenom detail :) Po seznámení s lahvičkou přichází na řadu parfemace. A ta vám je jedním slovem božská. Nádherná, smyslná, uvolňující vůně hroznů. Trochu nasládlá, takže někomu by asi mohla vadit, ale já ji zbožňuji (a to nejsem fanoušek sladkých vůní). Limetka je tam celkem neznatelná, ale nijak mi to nevadí, hrozny samy o sobě voní krásně. Co je velkým plusem je výdrž vůně i po namazání.. vaše tělo provoní na hodnou chvilku. A jsme u samotné aplikace. Byla jsem srab, protože jsem se celou dobu bála olejů kvůli jejich mastnotě.. jenže jsem se hodně spletla. Není olej jako olej. Tenhle sice po vypumpnutí ve velkém množství je mastnější než třeba tělové mléko, to bez debat, ale po rozetření takový ten mastný (kluzký) pocit ustupuje, protože se olej skvěle vstřebá. Nevěřila jsem tomu, ale opravdu ihned po aplikaci na pokožku se olej vstřebává a ač zanechává pokožku lesklou, tak není nijak mastná (tzn. nepřilepí se k vám pyžamo, ani nehrozí žádné mastné fleky na oblečení). Fakt super efekt, kdy se vám pokožka krásně leskne a přesto nejste umaštění od hlavy až k patě. Tleskám, za tento vynález! :) O hydrataci tu asi nemusí být zdlouhavá řeč, je jasné, že olej vám pokožku zhydratuje skvěle, zanechá ji dokonale vyživenou a bez sebemenší chybičky.. Pokud sháníte něco opravdu vyživujícího, tak hurá do oleje! Nenapadá mne jediná věc, kterou bych mu mohla vytknout.. Snad mi vadí jen jeho rychlý úbytek, vždycky div nezapláču, když vidím, jak mi obsah lahvičky mizí :D Takže momentálně si ten zbyteček šetřím, jak jen to jde. Nechávám si jej na krušnější chvíle, kdy budu potřebovat relaxaci nebo na masáže, až zase jednou překecám přítele, protože na masáže je olej vážně ideál ;)



Takže sečteno podtrženo, pokud se bojíte olejů jako jsem se bála já, nechte předsudky stranou a pojďte do toho! Minimálně tenhle jeden za to stojí! Jsem z něho nadšená a opravdu mi srdce div nekrvácí nad tím, jak se lahvička vyprazdňuje :( :D Budu muset objednat další balení a nebo omrknout, co nám nabízejí naše drogérie (minimálně další dva mám v merku). Seženete tady za 149 Kč nebo v drogérii (DM by jej měla mít).

Co vy a oleje? Používáte tělové/odličovací/vlasové? Máte někdo vyzkoušený tenhle zázrak? 

15 komentářů:

  1. Tak jsem si jej hned šla koupit a rovnou ten výhodný balíček za 333,-Kč. Díky za tip.

    OdpovědětVymazat
  2. Já na něj teda pravidelně koukám v DMku:) A příště už ho musim konečně vzít :D

    OdpovědětVymazat
  3. Máš pravdu,oleje jsou moc fajn.Na vlasy,na obličej i tělo.Tenhle od dermacolu je pěkně voňavej,ale malinkej,takže fakt mizí.Na tělo používám od Biothermu huile elixir, je super,na vlasy Payot elixír,krásně voní,ale mám ráda i ten od Gliss kur a na obličej mám od Payot milky cleansing oil a Dior huile douceur..Ale musím Ti dát za pravdu,že vůně i efekt je u Dermacolu parádní..jen za mě by lahvička mohla být krapátko větší...Já už mám další v zásobě....

    OdpovědětVymazat
  4. V dm je v akci za stovku :). Také ho mám, ale hrozny tam necítím, voní mi jako lipo bonbóny. A to balení je super!

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá zajímavě, určitě zkusím, já oleje mám ráda!

    OdpovědětVymazat
  6. No tak žeby som si ho nabudúce už fakt kúpila? Ale tuším že aj áno :D Vďaka za tip

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ten musím omrknout. Zatím používám jen olejíček na vlasy a když nosím holé nohy, tak suchý olej ve spreji Tiare od YR.

    OdpovědětVymazat
  8. Já většinou olej používám na masáž obličeje :)) Teďka mám jeden co voní po jasmínu, přírodní a ten je taky božský :))) Na tento mám zálusk a jak vidím tak je skvělý :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. já musím říct, že oleje jdou až na výjimky mimo mě. můžu je na vlasy a ve dvousložkových očních odličovačích. co se týče zbytku obličeje, tak to absolutně ne. a u tělové kosmetiky samotné oleje také ne.

    OdpovědětVymazat
  10. Taky jsem se k tělovým olejům propracovala až nedávno a jsem nadšená. Musím si pořídit i tento, navíc jestli má i antistresové účinky, je to pecka :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/himalaya-herbals-krasa-z-himalaji.html

    OdpovědětVymazat
  11. Mám ho taky a jsem s ním naprosto spokojená. Je výborný i jako změna místo krému na ruce, protože neopatlá nic díky rychlé vsakavosti.

    OdpovědětVymazat
  12. tak o tom slysim prvne, ale vypada to fakt dobre! hned zitra se po tom musim podivat, nejaka vonava relaxace by se hodila :)

    roo.rachel.1987@gmail.com
    SOUTĚŽ O ODZNÁČKY A KNÍŽKU
    http://rachel-roo.blogspot.cz/2014/04/velka-knizko-placickova-soutez.html

    OdpovědětVymazat
  13. Příjemně mě překvapilo to čisté složení, to bych od Dermacolu nečekala.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)