pondělí 21. dubna 2014

Tony Moly a cukrový peeling

Pěkný pondělní podvečer!

Doufám, že jste všechny dámy přežily dnešní výprask a zadnice vás moc nebolí :) Já, ač jsem podstoupila pořádné přípravy a ledničku jsem měla pro koledníky napěchovanou něčím na posilněnou, jsem nakonec na zadek nedostala, protože mne skolila nějaká protivná chřipka. Přítel si to ale neodpustil, takže snad jako dobrý, stačilo by :D :) 

Ale zpět k tématu dnešního článku, ukážu vám masku na obličej, kterou jen tak nepotkáte. Nebo možná spíše peeling. Holky z e-shopu Touch of Asia jej sice mají popsaný jako masku na obličej, já bych to spíše zařadila do kategorie peelingů na který se to parádně hodí. 



Peeling Tony Moly je typicky asijským kouskem, proto jeho obal pokrývají především asijské znaky. Balení je ale hezké a jednoduché, klasické víčko na zašroubování, pod víčkem ještě bílá ochranná fólie. Ale vážení, co vás opravdu dostane je ten obsah! Sice jsem byla zprvu překvapená, že nejde ani tak o masku, jako spíš o hrubší peeling, ale víte jak, to se taky zužitkuje, ne že ne. Peeling vypadá moc hezky a hlavně, velmi chutně! Je to tužší hnědá hmota, co vypadá trochu jako tmavý med nebo jako neztuhlý karamel :D Měla jsem ihned tendenci peeling ochutnat. A po přičichnutí ještě více. Peeling totiž úplně nádherně voní. On totiž nejen vypadá, ale i voní jako karamel! Mňam! Takže pozor, aby jste si ho nespletli s nějakým pokrmem (přiznám se, že jsem ho zkusila ochutnat a bohužel to tedy karamel není, jíst se to nedá :D). Peeling obsahuje cukr/zrníčka, která jsou samy o sobě hrubší a díky tomu krásně vydrhnou vaši pleť. Pokud ale nemáte na obličeji extra hrubé peelingy rádi, stačí jednoduchý trik, jak z něho udělat jemnější záležitost - jednoduše si předtím obličej trochu namočte a nebo jej v ruce smíchejte s trošičkou vody, zrníčka se vám začnou rozpouštět a vy si tak nemusíte obličej úplně sedřít. Já jím občas ráda pleť pořádně vydrhnu. Poté už stačí jenom důkladně opláchnout vlažnou/teplou vodou, což jde díky cukru, co se rozpustí, skvěle a máte úžasně jemnou, hladkou a vyčištěnou pleť. Jenom jej smyjte opravdu důkladně, protože byste se jinak mohli díky cukru trochu lepit :) Používám ji jednou týdně ve sprše a myslím, že je to dostačující. Žádné problémy jsem neměla. K peelingu dostanete i ingredients list včetně návodem k použití.





Za mě tedy fajn záležitost, která se mi neztratí. Možná bych být holkama trochu upravila jeho popis na e-shopu. Najdete ho tady za 259 Kč.

Co vy a peelingy? Jaký je váš oblíbený? Máte něco od kosmetiky Tony Moly?

Děkuji holkám z e-shopu Touch of Asia za zaslání produktu k vyzkoušení.

17 komentářů:

  1. No to vypadá moc dobře. Peelingy používám ráda, jak na plet, tak na tělo. :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle značku vůbec neznám :) peeling mám oblíbený od Balea, ale byla to limitovaná edice, ale věřím, že i ty další budou stejně dobré :)

    OdpovědětVymazat
  3. Od Tony Moly jsem ještě nic nezkoušela, ale většina produktů se mi strašně líbí. Problém je stejný jako s tímhle peelingem. Mám toho doma do zásoby tolik, že to nestačím spotřebovávat :D
    Little Notes

    OdpovědětVymazat
  4. Vyzerá super a vôňa karamelu, to je moje :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá zajímavě ;) docela by mě i lákalo ji vyzkoušet, tak uvidíme ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Peelingy mám moc ráda a abych řekla pravdu, tak tuto značku vůbec neznám :) Každopádně to vypadá hodně slibně a i ta cena je skvělá :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/my-fragrance-collection.html

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to je něco přesně pro mě. Vypadá báječně, peelingy můžu po kilech, takže po něm kouknu.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  8. Páni, vypadá fakt jak nějaká dobrůtka :)) lákavý produkt :).

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem už před nějakou dobou koukala na DIY lip scrub z cukru a vazelíny, připomíná mi to trošku tohle, ale vazelína se asi na obličej hodit nebude :D Docela bych tenhle scrub vyzkoušela až mi dojdou zásoby :)

    http://berrytheblue.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vazelína se na obličej určitě použít dá, ale spíše přemýšlím, jak dobře by šla "sundat" po vyčištění pleti :D přeci jenom je dost mazlavá a přijde mi že drží.. :)

      Vymazat
  10. Tohle vypadá velmi pěkně a značku také neznám. :-) Já používám obyčejné peelingy, které jsou k dostání v kdejaké drogérii, momentálně používám dva od Clean & Clear a jsou fajn. :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Nevědět co to je, tak to asi vážně sním :D

    OdpovědětVymazat
  12. Jo peelingy mám ráda :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. jojo, cukrové peelingy já ráda, ale spíš na tělo, obličej vlastně nepeelinguju skoro vůbec, takové to hlubší čištění dělám jen pomocí OCM nebo masek.

    OdpovědětVymazat
  14. Taky ho mám :) Je celkem podobný Sugar Mask od Skin Food, jenom ta mi voní ještě lépe :) ale je pravda, že ty zrníčka jsou celkem hrubá, zrovna dneska jsem se s ním oškrabkala :-D

    OdpovědětVymazat
  15. Značku neznám, ale peeling vypadá super :) já používám ilovebodybath a garnier

    OdpovědětVymazat
  16. vypadá parádně! mám ráda peelingy, které jsou hrubší (asi mám hroší kůži :D) :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)