pátek 4. dubna 2014

Představuji vám VisaPure! Čistící kartáček.

Pěkný páteční podvečer!

Protože mám dnes o něco více času než obvykle, rozhodla jsem se pustit do recenze, která tu ještě nebyla a nemá na mém blogu obdoby :) Dosud jsem na blogu nerecenzovala nic jiného než kosmetiku, což se dnes trochu změní. Ale nebojte, i tohle se týká krásy. Představím vám totiž úplnou novinku na našem trhu - Čistící kartáček na obličej VisaPure, který má na svědomí značka Philips. Nevím, zda jste o kartáčku již slyšeli nebo ho někde viděli, každopádně v prodeji je od 1.4., exkluzivně v parfumeriích Douglas

No a protože já jsem měla hromadu štěstí (beztak pouze díky vám!), byla jsem oslovena zastoupením Philipsu, abych pro vás mohla kartáček vyzkoušet. Dnes vám tedy sdělím své dojmy po více než měsíci používání a v budoucnu, po nějaké delší době, se k tomu určitě ještě vrátím.



Oficiální popis: Přístroj Philips VisaPure přináší novou technologii do odvětví péče o obličej, povýší každodenní čištění obličeje na novou ú roveň, aniž byste se museli namáhat. Pohodlný způsob, jak mít pleť čistou, hladkou a zářivou.

Co VisaPure slibuje:

- 10 x efektivnější než ruční čištění (vibrující a rotující kartáč)
- Jemné jako vaše ruce, může se používat dvakrát denně (nastavení pro jemné čištění a hloubkové čištění, časovač na 1 minutu na vyčištění celého obličeje)
- Zanechá pleť jemnou a hladkou (Přístroj VisaPure je dodáván s řadou přídavných kartáčků)
- Snadné začlenění do každodenní rutiny (Přístroj se může používat během sprchování, 30 minut bezdrátového provozu, 6 hodinové nabíjení)


Abych vám mohla přístroj ukázat přímo v akci, natočila jsem videorecenzi, kde vám vše mohu i ukázat. Ono je to mnohem lepší, než vám to nějak složitě popisovat.. :) Řečeno je tam k němu vše, takže tady uvádím jenom pár základních pro a proti:

Pro:

- pěkný, jednoduchý a praktický design, který snad neurazí žádnou ženu,
- opravdu skvěle vyčištěná, jemná a hladká pleť (méně černých teček, méně rozšířené póry, méně akné),
- jednoduché použití,
- možnost výměny kartáčků dle vaší potřeby,
- nastavení rychlosti,
- rozdělení programu na 3 intervaly ( 3 x 20 sekund = 1 minuta),
- voděodolný.

Proti:

- špatně se mi nasazuje víčko/kryt na kartáčky,
- pro hodně citlivou pleť by mohlo být čištění nepříjemné,
- bezpochyby to pro některé může být jeho cena.




Jak jsem říkala hned na začátku, kartáček seženete exkluzivně v parfumeriích Douglas (budu doufat, že do budoucna se distribuce rozšíří například i do prodejen elektra, pro mne by to bylo jednodušší :)). Cena přístroje samotného je 4. 299 Kč (v balení naleznete jeden kartáček pro normální a jeden pro citlivou pleť). Samotný kartáček pro normální pleť je dostupný za 299 Kč, kartáček pro citlivou pleť za 349 Kč a peelingový za 499 Kč. Jak bylo řečeno ve videu, doporučená doba použití jednoho kartáčku je 3 měsíce, pro peelingový až 6 měsíců (to záleží na vás, jak často jej budete používat). 

Za sebe mohu říci, že kartáčku opravdu fandím. Ač jsem si z počátku trochu těžce zvykala na tu každodenní rutinu a chvíli jsem měla problém s přesušenou pletí (což nebylo přičiněním kartáčku, ale spíše čistícími gely se kterými se používá), tak jsem opravdu spokojená. No aby ne, černých teček rapidně ubylo, akné už se vyskytuje vzácně, póry nejsou tak rozšířené, mastná pleť je minulostí a každé ráno a večer mám tvářičku jako dětskou prdelku :) Takže pokud o něčem podobném uvažujete, jděte do toho!

Co vy a mokrý způsob čištění pleti? Máte někdo zkušenosti s nějakým kartáčkem? Šli byste do něho?

Ještě jednou velice děkuji zastoupení značky Philips za možnost vyzkoušet tuhle horkou novinku.

25 komentářů:

  1. Vypadá to zajímavě a upřímně něco takového bych na plet potřebovala, ale bohužel, pro mě je jeho cena v tuto chvíli až příliš.. A ten tvar se mi moc nelíbí, připadá mi jako vibrátor :-) jinak hezká rezence

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když jsem ho viděla poprvé, tak mě taky napadl vibrátor.. :D ale to jde o zvyk, zase mi to přijde elegantní a takové nevím hezké, ženské.. :)

      Vymazat
  2. Teda ty výslekdy se mi líbí moc, teď bych něco takovýho potřebovala :) Ale ta cena... navíc, když se musí dokupovat ty kartáčky. Jak říká tatínek: Vypadám, že ty peníze kradu? :D
    Navíc, nemám ráda, když to takhle bzučí u ucha :D

    OdpovědětVymazat
  3. To vypadá hodně dobře :)) A docela by se mi to i hodilo, tý jo :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Nejlepší bylo vidět tě v akci, moc roztomilé :-) Taková věc nemusí být vůbec špatná.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak vypadá to hezky,ale ta cena :-) já mám za 60,- kartáček z rossmannu a krouživými pohyby sice asi nedosáhnu toho co přístroj ,ale taky je má plet pěkně vyhlazená a snad i čistá :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Určitě bych takový výrobek taky užila, ale koupila bych si ho tak za tisíc korun a ne za 4 300 Kč. To je od Philipsu celkem výsměch...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No nebudu tvrdit, že mě cena nepřekvapila.. čekala jsem tak 2000.. :)

      Vymazat
  7. No tak to bych brala hneeeeed!!! Obzvlášť když říkáš, že to pomůže na černé tečky, které mě trápí... ale ta cena není moc pro nás studentky :(

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  8. škoda té ceny, jinak přístroj nevypadá vůbec špatně a je skvělé, že jsi viděla výsledky, přesně něco podobného bych potřebovala - pryč s černými tečkami a stáhnout póry :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ta cena mě teda překvapila, tolik jsem opravdu nečekala za tak malý poměrně jednoduchý stroječek.

    OdpovědětVymazat
  10. Mám Clarisonic Mia 2 a jsem nadšená, tak čistou a zářivou pleť jsem ještě nikdy neměla!

    nakupujirada.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Hmmm tak tohle vypadá hodně zajímavě, asi našetřím a koupím :) díky za super video plné informací :)

    OdpovědětVymazat
  12. Vypadá to fakt zajímavě, ale za tolik peněz fakt ne..

    OdpovědětVymazat
  13. Mám podobnou věc od marykay, vlastně ne podobnou ale stejnou a cena je 1590,- a po týdnu používaní si manžel všimnul, ze mám hezčí pleť na obličeji.

    OdpovědětVymazat
  14. Já mám tento kartáček od Mary Kay, už tak tři měsíce a jsem z něho nadšená, bez něj ani ránu, stojí teda o hodně méně - něco kolem 1390Kč :-) náhradní nástavce má také, takže mi tento přijde dost drahý :-)
    > Na mém blogu probíhá giveaway o krásnou dekorativní kosmetiku Mary Kay, budu moc ráda, když se také zapojíš! http://www.chicoco.cz/2014/04/april-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  15. Nic podobného zatím nemám, ale třeba se to změní. Uvažuji nad Clarisonicem, ale tak pěkně sepsanou recenzi jako máš ty jsem zatím nenašla.

    OdpovědětVymazat
  16. Vzhledem o dost nižší ceně bych uvažovala nad čistítkem Silk'n Sonic Clean, který jsem vygooglila asi za méně než 1000 Kč.

    OdpovědětVymazat
  17. uhm uhm, jasně, jasně 5k :D jo, to je adekvátní cena. myslím, že philips promarnil svou šanci, dát to za půlku, tak si ženy toužící po stejně předraženém Clarisonicu nenechají tuhle novinku ujít)

    OdpovědětVymazat
  18. Slečno vy jste na beautybloggerku docela ošklivá..

    OdpovědětVymazat
  19. Kartáček se mi také velmi líbí, ale ta cena...
    Díky ní jsem zvolila variantu od Mary Kay. Jsem s ním velmi spokojená a neměnila bych. Navíc mám 2 náhradní za cenu jednoho a ještě malý kartáček na ruce. Také pokud váháte nad koupí kartáčku, můžu vám klidně ukázat ten můj od Mary Kay, na ten se bohužel v obchodě nepodíváte. Máte-li zájem, napiš tě mi. kissis@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Kartáček visapure je nejlepší:) Fakt dělá s pletí zázraky, tak hloubkově vyčistit jiným způsobem snad ani nejde. Navíc to samotné čištění je strašně příjemné, že se vždycky těším a čistím dvakrát tak dlouho, než je potřeba:))

    OdpovědětVymazat
  21. Opet vyborna recenze Skodulko.
    Ja mam v soucasne dobe braun face 830, coz je vlastne kombinace cisticiho kartacku a epilatoru v jednom vyrobku.kartacek je strasne prijemny, ma jemne stetiny, oboustranna rotace a take je vodeodolny, coz je pri me lenosti nesporna vyhoda:-D.Opravdu nikdy jsem nemela tak hladkou, jemnou a cistou plet jako nyni s Braunikem.Cerne tecky zmizely, ja jsem fakt nadsena a chvalim kudy chodim.
    I epilator je fajn, pinzety a depilacni vosky jsou zapomenuty.navic s trochou cviku s nim jde korigovat i oboci.

    OdpovědětVymazat
  22. teď mají v Douglas do konce března akcí a stojí 3400,-

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)