středa 30. dubna 2014

New in - duben.

Pěkné středeční odpoledne!

Moje osudová hodinka se blíží, za chvíli mne upálí na hranici.. :( ale předtím než tak bude učiněno, mám tu pro vás (nejen) kosmetické úlovky tohoto měsíce.. Rozhodla jsem se, že vám vždy ukáži, co vše nového se mi za uběhlý měsíc nashromáždilo, abyste tak nějak věděli, co vás v budoucnu čeká a nemine ;) sama mám tyhle shrnující a očumovací články ráda, tak proč něco podobného nezavést i tu, že jo!

Tento měsíc celkem 14 nových kosmetických lahůdek, několik vzorečků a pár nekosmetických věcí, které vám prostě musím ukázat, protože jsem z nich na větvi ještě teď..


Hned začátkem dubna mi dorazily dvě objednané věci z Avonu. Při poslední návštěvě u rodičů jsem u mamky koukla do katalogu a do očí mne uhodily jejich nové matné rtěnky. Přemýšlela jsem dlouho nad odstínem, protože jich mají opravdu hromadu a jeden hezčí než druhý.. ale nakonec jsem se rozhodla pro tmavou Matte Grape. Sice je fakt, že sezóna tmavých rtěnek je za námi, ale já byla vždycky jiná.. místo abych teď sáhla po nějaké zářivé růžové/oranžové, začaly se mi líbit právě tmavé :D Druhou objednanou věcí je vůně Be.. Serene. Nějakou takovou toaletku jsem potřebovala, tak jsem si nakonec vybrala tuhle, která mi moc voněla. Vůně je svěží a úplně ideální na jaro. Hrozně mi připomíná jednu, kterou měl Avon před několika lety a jmenovala se Be.. Spontaneous. Pak jsou tu dvě věci, které jsem si nechala z dárečků, které blogerky dostávaly na Avon Blogstars. Jednou z nich je rtěnka Ultra Colour Absolute v odstínu Coffee Créme, což není zrovna odstín, který bych sháněla, ale tak omrknu ho a uvidíme :) Pak jsem si nechala bronzer z kolekce Luxe v odstínu Warm Glow, který je do hněda se zlatým shimmerem. Trochu se ho bojím, ale jelikož jsem vám psala, že jsem se v poslední době dala na konturování, tak seberu zbytky své odvahy a zkusím to :D


Další věci přišly na otestování od Garnier. Mezi nimi jejich nová vlasovou péče Ultra Doux obsahující med a novinka ze které jsem nadšená - Olejový peeling. O tom určitě ještě hodně uslyšíte :) Začátkem měsíce přišel také vymazlený balíček od e-shopu Galaxie přání. Nejvíce jsem se radovala z paletky W7 London Eyes, která obsahuje širokou škálu barev. Ve skutečnosti tak skvělá, jak vypadá, není, ale o tom se brzy dočtete více v podrobné recenzi. V balíčku byl i krém na ruce Aveda, který se mi naopak líbí moc a pak trochu bio kousek, tělový krém Nonique, který momentálně testuji.


Pak je tu sada vzorečků La Roche-Posay, na které bych vás ráda upozornila. Získat je totiž můžete i vy! A to zadarmo v partnerských lékárnách (najdete zde). Vzorečků je celá řada, najdete mezi nimi Hydreane krém, Cicaplast, Hydraphase, Redermic C nebo třeba BB cream.. takže pokud byste rádi vyzkoušeli věci této značky, neváhejte se skočit zeptat do vaší lékárny ;)


A na kosmetický závěr tu mám dvě voňavé věci od Yves Rocher. To jsme s Nikolkou měly nápad, že si vyměníme dárky, které byly nedávno přílohou Ženy a život. Já jsem ji sehnala Bourjois lak, který se jí u mne líbil a ona mi na oplátku sehnala Tělové mléko. A protože to je hrozně hodná holka, přibalila mi do balíčku ještě sprchový gel s parfemací kakaa téže značky. Moc tedy berušce mojí děkuji, protože se mám alespoň čím umýt a namazat :) Pak je tu zázračný kelímek (oficiálně Univerzální ochranný balzám) Oriflame, který je snad jedním z nejznámějších (a určitě i nejlepších!) produktů této značky. Já jsem si ho doma vzala v mandlové verzi, abych s ním mazala oční okolí. Díky alergii na kvetoucí stromy jsem měla hodně suchá a oteklá oční víčka, takže jsem potřebovala něco k jejich namazání.. Posledním přírůstkem je pak miniatura řasenky Sumptuous Extreme od značky Estée Lauder, která byla přiložená jako dárek pro předplatitele u květnové ELLE. Takže hurá do testování další luxusní řasenky :)


Ukázat vám musím také nekosmetické úlovky, ze kterých mám opravdu radost. Nejdříve jsem si koupila kabelku se stříbrným detailem a hvězdičkami za 139 Kč. Konečně nějaká levná a hezká kabelka a světe div se, vypadá kvalitně šitá a je od vietnamců. Zašla jsem k nim spíše z nouze, protože jsem to odpoledne nutně nějakou menší kabelku potřebovala a hele, ona taková pěkná za tak parádní cenu! O pár dní později jsem šla okukovat obchody a narazila jsem v New Yorkeru ve výprodeji na dva úžasné náhrdelníky. Jeden mě stál 29 Kč, takže jsem je tam prostě nemohla nechat. Navíc jsem ráda, že jeden je zlatý a druhý stříbrný, můžu to hezky střídat :) 


No a taky jedno pouťové srdce, z lásky přeci! :)

Uff a to je vše, vážení. Takže zase za měsíc! Doufám, že žádnou z vás neupálí na hranici a v klidu a bez kocoviny přečkáte dnešní večer! Užijte si to dámy, je to náš den! ;) 

A čím jste si udělali v poslední době radost vy?

22 komentářů:

  1. Na ty vzorečky se asi půjdu podívat :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Tak i když mám doma 20 měsíčního prcka,tak jednou do měsíce si taky udělám něčím radost a to buď novým parfémem,oblečením,kosmetikou.Dříve to bylo i několikrát do měsíce,ale prcek má přednost.Tkaže když jdu na nákupy,tak nakupuji vesměs všechno pro prcka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je jasné, věřím tomu.. proto si říkám, že si teď musím ještě dopřávat, protože pak už to nebude jenom o mně.. :)

      Vymazat
  3. tu řasenku mám taky a strašně blbě se mi s ní pracuje, jak je malá :D a bohužel mě teda zklamala výdrž na spodních řasách, večer jsem na nich neměla nic a všechno hezky mázlé pod... to mléko YR je super, fakt nádherně hydratuje a na bronzer se těším, už začínám trochu chytat barvu, tak jdu bronzovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem teď na miniatury řasenek zvyklá, takže to mi tak nevadí, i když tahle má ten kartáč dost velký :D ale teda taky zklamání.. :(

      Vymazat
  4. Ten předpředposlední odstavec se tak krásně četl :)) <3
    Jsem zvědavá, co řekneš na Nonique, hrozně mě ta značka laká :)

    OdpovědětVymazat
  5. Kakaový sprcháč je super a tělové mléko byla také fajn. Jsem zvědavá na recenzi na Nonique. Četla jsem o něm už u Lucky (Život podle Lucie) a při příští návštěvě Něnecka bych chtěla něco vyzkoušet. :)
    Já si udělala radost novými botkami, paletkami UD, šatami a zimním kabátkem. Což je možná nepochopitelný, když se blíží léto, ale vím, že na příští zimu budu nějaký potřebovat, tak proč ne. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Hezké věci :) sadu vzorečků od La Roche-Posay mám doma taky (z lékárny), už se na těším, až ji začnu zkoušet. Balzám od Oriflame jsem dostala od kamarádky v té samé parfemaci, ale nenapadlo mě, použít ho kolem očí (nebo spíš, že by mi to nic neudělalo)?! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to jen taková vazelína, tak jsem se to nebála použít v okolí očí :) u nás doma se tyhle kelímky používají už celé roky a zatím nikdo problém neměl, právě naopak :)

      Vymazat
  7. jé, YR mám moc ráda a tohle tělové mléko musím určitě zkusit! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné věci :-) Paletka W7 je krásná ☺

    OdpovědětVymazat
  9. ta Estee Lauder řasenka je celkem fajn

    OdpovědětVymazat
  10. já za poslední dobu rtěnkou a dvěma laky. jinak jsem se snažila šetřit, ale příští týden to rozjedu :D

    OdpovědětVymazat
  11. Samé krásné věci! Ty rtěnky Avon bych chtěla vyzkoušet. Musím kouknout a vybrat ten správný odstín. Já jsem si pořídila spousty bižuterie i se slevou 90%, v Olomouci zavírali Bijou Brigitte.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé tak to bych při takových slevách vybírala bižu jako blázen! :)

      Vymazat
  12. Krásné věci :) Vůni od AVONu mám také, akorát Be...Romantic. Be....Serene a Be....Joyful mi moc nevoněly ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Nádhera, tyto očumovací články patří i mezi mé nejoblíbenější. Nejvíc mě zaujaly produkty od Garnier, Nonique a Yves Rocher :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/new-in-april-2014.html

    OdpovědětVymazat
  14. panejo, to je věciček :)

    roo.rachel.1987@gmail.com
    http://rachel-roo.blogspot.cz/2014/04/velka-knizko-placickova-soutez.html

    OdpovědětVymazat
  15. Děkuji vám všem za vaše komentáře! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Srdíčko závidím a přeju zároveň:)

    OdpovědětVymazat
  17. až dopoužívám tu zásobu šamponů, kterou mám, tak bych ráda vyzkoušela ten medový Ultra Doux :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)