neděle 13. dubna 2014

Balerína s dalmatinem.

Pěkný nedělní podvečer!

Kupí se mi tu fotky laků, které vám chci ukázat, takže dnes jeden lakovací :) Tentokrát vám ukáži moji oblíbenou kombinaci pro toto jaro. Tak nějak to vzniklo náhodou. Od ségruše jsem dostala tenhle světle růžovoučký od Avonu a kamarádka mi pár dní na to půjčila puntíkatého krasavce od Essence. No a tak jsem to zkusila dát dohromady s tím, že jsem nečekala tak parádní výsledek, jaký nakonec vznikl. Můžu říci, že tahle kombinace je jedna z nejhezčích, co jsem zatím na svých nehtech kdy zkoušela. Opravdu hezky se na to dívá, vůbec mi to nezevšednělo a pozornosti okolí poutaly také dost :)


Avon Speed Dry - Ballerina

Je světlá růžová s maličkým nádechem do meruňkova. Když jsem si ho objednávala, tak jsem ani netušila, jak nádherný odstín to bude. Myslím, že skvěle neutrální a využitelná barva, vhodná snad ke všem příležitostem. Taková světlá růžovoučká snad neurazí nikoho :) Lak má plošší štěteček, kterým se hezky precizně lakuje. Je sice trochu řidší konzistence, takže může z nehtu trochu stékat, proto volím spíše slabší vrstvy, které přilnou. Bála jsem se krytí u tak světlého laku a možná i trochu oprávněně. Pro plné krytí je třeba tří vrstev. Naštěstí ale schne velmi rychle, takže ty tři vrstvy nejsou tak tragické. Schne do lesku, nepruhuje, ani bublinky se netvoří. Co mne ale opravdu hodně překvapilo je parádní výdrž. Lak jsem měla na nehtech asi pět dnů v perfektním stavu, poté se mi kousek uždíbl, tak šel dolů. Plus musím dát i za kovové kuličky, které Avon do laků dává (slouží k udržení laku v tekutém stavu, neměl by tuhnout). Celkem tedy milé překvapení a už přemýšlím nad dalším. V poslední době se mi hodně líbí nabídka barev Avon laků! 

Seženete v Avon katalogu, cena se často mění, já ho mám z akce za 59 Kč.



Essence Nail art Special effect topper 101 Dalmations - 22 Black dress and white tie

Jestli si Essence umí s něčím vyhrát, tak jsou to různé efektové laky. V posledních měsících jich mají v nabídce hned několik. Očumovala jsem je v drogérii a nevěděla pro který se rozhodnout, takže jsem si nakonec nevzala žádný :D Mám ale skvělou kamarádku, která mi přinesla na vyzkoušení tenhle puntíkatý. Lak obsahuje průhledný gel ve kterém jsou "namočené" bílé a černé puntíky (ony to nejsou úplně kulaté puntíky, ale maličké šestiúhelníky) různých velikostí. Doplněné to je ještě malými stříbrnými třpytkami, které tomu dodávají šmrnc. Lak má též plošší štěteček, celkem přijatelně se jím lak aplikuje. Bývá u Essence zvykem, že tyto gelové top coaty jsou trochu hustší konzistence, takže nikde nestékají. Trochu problémem je usměrnit všechny ty puntíky tak, abych je měla alespoň trochu rovnoměrně a přitom moc nevyčnívaly.. určitě je vám jasné, že s podobným lakem nedocílíte úplně hladkého povrchu, proto používám navrch ještě klasický top coat. Lakovala jsem ho ve dvou menších vrstvách. Schnutí naprosto bez problému, po chvilce byly nehty suché. Výdrž, jak jsem říkala výše, byla slušná, u nehtů s tímto top coatem jsem neměla ani po pěti dnech nejmenší problém. Za mě tedy suprově vypadající a dobře využitelný top coat, který se neztratí! Už teď mám v hlavě kombinaci několika dalších barev!

Seženete v drogériích ve stojanech Essence, cena je tuším 54,90 Kč.


Co a vy podobné top coaty? Nosíte? 

24 komentářů:

  1. Moc krásný růžový lak:) Hezky jsi to zkombinovala.

    OdpovědětVymazat
  2. No tak tahle kombinace vypadá úžasně :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. ten růžový je moc hezký a dalmatinka mám taky

    OdpovědětVymazat
  4. Ta kombinace je moc hezká! Laky od Avonu mám celkem ráda, teď mám doma 4, ale nevydrží mi tak dlouho, jak jsi psala... Efektové laky na nehty mám ráda, ale od Essence jsem ještě myslím žádný nevyzkoušela - je čas se na nějaký kouknout! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ony mi ty světlejší barvy vydrží vždycky déle než ostatní, nevynikne na nich tolik to ošoupání špiček, tak je to nositelné dýl :D :)

      Vymazat
  5. Moc pěkné! Ten lak z Avonu si nejspíše taky pořídím, tyhle jemné barvičky mám moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  6. Balerina je můj snad nejoblíbenější lak. Jen mi tady na fotkách ta Tvoje přijde tmavší než ta moje :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A vidíš to, mně přijde ve skutečnosti zase ještě trošku tmavší než na fotkách.. :D

      Vymazat
  7. Tohle je moc krásný kousek, mám ho u sebe na blogu tady , vůbec jsem si teď moc oblíbila laky od Avonu. Sluší Ti a moc hezky jsi to vyzdobila :)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásná kombinace :) ten růžový lak by mě zaujal na nehtech i samotný :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Avon laky mám asi nejraději :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Dalmatinek se mi moc líbí, budu si ho muset pořídit. Efektové laky Essence fakt umí.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  11. Za pár korun mega efekt. To se mi líbí! Tak se to má dělat!

    OdpovědětVymazat
  12. Tak toho dalmatinka chci :))

    OdpovědětVymazat
  13. Můžu potvrdit, ten od Avonu mám už přes dva roky a pořád jako nový (jen značně ubyl).:) Tyhle jejich laky fakt můžu! A je sranda, že když jsem si kupovala ten puntíkatý, tohle byla první kombinace, co mě v krámě napadla.:) Akorát zatím nějak nebyla chuť ji vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
  14. Ten lak od essence vypadá zajímavě! Krásně jsi to zkombinovala :)
    mszarofka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. už samotný je moc pěkný, ale s tím topperem na pár prstech to vypadá ještě lépe :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ja nevim jak ty ale ja nesnasim odlakovavani toho laku od essence.Vubec mi to nejde odlakovat:(

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)