pondělí 24. března 2014

Sobotní setkání blogerek s La Roche-Posay.

Pěkný začátek nového týdne přeji!

O sobotním setkání se značkou La Roche-Posay jsem vám něco málo nastínila na facebooku. Dnes bych vám ráda podrobněji sdělila své dojmy. Setkání blogerek se konalo za účelem představení novinky Effaclar Duo [+], která se dostala na náš trh. Pozváno bylo velké množství blogerek, jak holky se kterými se setkáváme pravidelně, tak i blogerky, které jsem dosud neměla tu možnost poznat osobně :) Setkání se konalo v sídle L'oréalu, kam už i sama trefím! :D 




Po příchodu na nás čekal welcome drink a krásně upravené prostory. Catering a dekorace byly opravdu úžasné! Jarně laděné a jemné tóny, modré osvětlení, čerstvé květiny.. skutečně nádhera. Obsuhovali nás dva pánové, kteří se starali o to, aby nám nic nechybělo.. Myslím, že mohu za všechny přítomné dámy říci, že jsme se cítily jako královny :) Samotná prezentace byla také na velmi dobré úrovni - dámy zastupující La Roche-Posay nám řekly nejen něco o novince, ale také o značce jako takové, o výrobě nových produktů, o akné.. součástí programu byla také přednáška paní doktorky MUDr. Terezy Gabryšové, která nás seznámila s problémem akné z pohledu dermatoložky. Věřte, že setkání bylo vskutku poučné, zajímavé a samozřejmě také zábavné..! Tým La Roche-Posay nenechal nic náhodě a celý sraz byl opravdu skvěle zorganizován. Hřebem celého setkání byl nádherný dort, který byl připraven ke dvacátému výročí řady Effaclar, které značka La Roche-Posay tento rok slaví! No řekněte, není to skvělé?! Načasovat takhle skvěle první setkání s blogery a oslavit to dortem? :) Tleskám týmu za skvěle odvedenou práci!









Opět nechybělo nějaké to klábosení s holkama o blozích, kosmetice, ale i ostatních strašně důležitých věcech.. a co bychom to byly za blogerky, kdybychom se nefotily, že ano? :) Takže tady pár fotek:

Zleva: Lucka, Becca, Lenička, já, Leonka, Janička, foto: Rendy.

S Leničkou :) foto: Rendy

Foto: Rendy.
Samotná novinka Effaclar Duo [+] mne skutečně zaujala. Mám takový pocit, že přišla jako na zavolanou, protože momentálně je můj obličej samý pupínek a černá tečka.. Nenajdu tedy asi vhodnější čas na testování. Pokud se ptáte, jaký je rozdíl mezi klasickým Effaclar Duo a novinkou Effaclar Duo [+], tak je to inovované a ještě účinnější složení, které má zajistit lepší výsledky.. Obsahuje Procerad, který zabraňuje vzniku červených a hnědých skvrn, které jsou následkem akné. Pro stoprocentní účinek jsme dostaly na vyzkoušení i další výrobky z řady Effaclar, takže jsem skutečně zvědavá, jestli si s mým momentálně obsypaným ksichtíkem poradí :)




Zúčastněné blogerky: RendyLenčaBeccaLuckaAnetkaŠárkaJaničkaLuckaLeonka a Nela. Doufám, že jsem na žádnou nezapomněla! :)

Na samotný závěr musím poděkovat týmu La Roche-Posay za pozvání na tak skvělou akci, kterou jsem si opravdu užila. Největší díky však patří vám, mým milovaným čtenářům! Asi bych se tam nepodívala, nebýt vás. Díky vám se snažím stále vyvíjet, zlepšovat a přinášet něco nového na blog, což vede třeba až k takovému skvělému zážitku.. :) Děkuji všem, jsem ráda, že vás mám!

A aby tu nechyběla otázka, tak mne zajímá, co vy a kosmetika La Roche-Posay? Používáte něco z řady Effaclar?

23 komentářů:

  1. Měla jsem klasické staré Duo a vlastně bych si ho mohla pořídit zas, určitě kouknu po tomhle vylepšeném. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Závidím vám takéto stretká a posedenia, hneď by som na nejaké chcela ísť :)
    S touto značkou nemám zatiaľ žiadne skúsenosti, ale celkom si ma namotala, pouvažujem určite :)
    .BeautyMissfits.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, koukám že to tedy byla zase pěkná sešlost ;) já jsem nikdy nic od La Roche-Posay neměla, nějak mě tahle značka neláká a nevím proč, třeba se to někdy změní a něco vyzkouším. Jinak asi taková blbá otázka, ale už hodněkrát jsem si všimla, že když máte takovou sešlost, tak nikde není s vámi vyfocená i Rendy?

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám zkušenost jen s řadou Lipikar, nám sucháčům se aspoň to akné (většinou) vyhne.
    Prosím tě, jak se čte LRP?:D

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, taky jsem před chvílí uveřejnila článek :) Bylo to super a hrozně ráda jsem Vás všechny poznala! ♥

    OdpovědětVymazat
  6. skvělé, dala bych si ten meloun :D La Roche nepoužívám, zatím jsem spokojená s Vichy

    OdpovědětVymazat
  7. Já tam být, tak to jídlo úplně zastíní produkty..:-DD
    Ty máš normálně pleť krásnou, odstín, jako ty růžičky na poslední fotce, sluší ti to jako vždy, hezky usměvavá!

    OdpovědětVymazat
  8. Muselo být fajnově :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. super, moc vám to slušelo:) jinak zrovna z této řady jsem nic neměla
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  10. Setkání muselo být opravdu skvělé. :) Já na tuto kosmetiku nedám dopustit, sama používám klasické Duo a micelárku a mám je mnohem raději než produkty od Biodermy například. Na to nové Duo jsem opravdu zvědavá, těším se na recenze. :) SINSAY GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  11. Ja mám La roche rada a tento nový krém ma veľmi zaujal, mala som ten starý a rada by som vyskúšala aj tento nový. Určite sa po ňom pozriem. :)

    Sweet Letty

    OdpovědětVymazat
  12. No páni, hýčkali vás. Měli to fantasticky připravené, klobouk dolů, dali si totiž opravdu záležet :) Tiše závidím :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/loreal-paris-sublime-glow-vyherkyne.html

    OdpovědětVymazat
  13. jak já jsem tam strašně chtěla, bééé :D tak snad příště!

    OdpovědětVymazat
  14. já mám LRP efacclar matující krém a můžu říct že tento krém mi zamával s mastnou pletí (za kterou si paradoxně můžu sama), takže kdo trpíte tímto prblémem mohu jedině doporučit.

    OdpovědětVymazat
  15. Podle fotek to určitě byla povedená akce. :) Becca je moc fajn slečna.
    Effaclar jsem kdysi používala a celkem mi pomohl. Momentálně by mi pravděpodobně nevyhovoval, navíc už potřebuju něco trochu proti stárnutí pleti (na čele a v okolí očí se mi dělají vrásky :-/). Jsem ale zvědavá na tvoji recenzi. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Opět jenom žasnu a závidím :) Tyhle předváděčky a prezentace musí být něco!

    OdpovědětVymazat
  17. Používala jsem Duo a byla jsem celkem spokojená..asi vyzkouším i tohle vylepšené :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Veľmi vám to pristalo! :-)

    http://www.katy-webside.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)