středa 12. března 2014

Odpočinek v Mariánkách

Pěkný středeční den, moji drazí!

Zase na chvíli odbočím od kosmetiky, protože bych vám dnes ráda napsala o něčem ze svého života. Někteří z vás mi psali, že mají "deníčkovské články" s fotkami rádi, tak doufám, že to nikoho nebude moc obtěžovat :) Dnes tedy pár fotek a řádků o dovolené, ze které jsem se před pár dny vrátila. Po více jak pěti letech jsem si "vyrazila z kopýtka" a někam se zase podívala. A rovnou na druhý konec republiky :) S přítelem jsme přes Slevomat vybrali čtyřdenní pobyt v Mariánských Lázních, a tak jsem měla možnost se na pár dní vytratit, zapomenout na všední záležitosti a problémy a věnovat se jenom sama sobě (a tedy ještě příteli no :D). Ani nevíte, jak jsem takovou dovolenou na zregenerování potřebovala!



Po dlouhém vybírání a v našem případě složitém zařizování, jsme nakonec vybrali čtyřdenní pobyt v hotelu Kossuth včetně wellness procedur. V ceně pobytu jsme měli ubytování na 3 noci, polopenzi (3 snídaně formou bufetu a 3 večeře výběr ze tří jídel) a 20 procedur (10 na každého). Navíc v nádherném lázeňském městě, jakým Mariánské Lázně bez pochyb jsou. Štěstí nám navíc přálo a my si mohli užívat i nádherné slunečné počasí, prostě paráda!


Zmínit musím zejména procedury, protože ty přeci jen souvisí s tématem blogu - krásou :) Celkem bylo v balíčku 10 procedur pro každého. Nemuseli jsme na ně chodit nikam daleko, wellness středisko jsme měli přímo v našem hotelu, takže stačilo přejít chodbu :) Přiznám se, že jsem masáže a zábaly měla poprvé v životě a strašně se mi to zalíbilo :D Masáže mělo na starosti několik masérů (ano, samí muži! :D) a šlo jim to pěkně od ruky. Užila jsem si rašelinové zábaly, pivní zábal, zábal s lávovými kameny nebo třeba čokoládový.. daleko víc jsem si však užívala masáže, ať už klasickou, aroma masáž nebo třeba masáž plosky nohou :) Zapomenout nesmím ani na parafín na ruce, to aby ručičky nestrádaly.. Jednoduše zážitek.

Ve volných chvílích jsme se courali po městě, vysedávali na sluníčku a já jsem něco málo i fotila, takže přikládám alespoň pár fotek z našich procházek:






Celé čtyři dny byly plné nových zážitků, pocitů a vjemů, od první cesty Pendolinem (není to špatný, ale je tam děsně málo místa :D), přes dobré jídlo, hezký pokoj s výhledem, masáže a zábaly až po nejlepší společnost, jakou jsem si mohla přát :) Jednoduše řečeno jsem si s miláčkem užila každou minutu! Vůbec se mi nechtělo domů a návrat do reality byl celkem drsný.. asi si zase brzy budu muset někam zajet :)

Co vy a dovolené? Dáváte si pravidelně zasloužené volno nebo jste jako já a vyjde vám to jenom jednou za čas? Byli jste v Mariánských Lázních?

25 komentářů:

  1. V Mariánskych Lázních som bola asi pred 3 rokmu, ale žiaľ len na niekoľkohodinový výlet. Prostredie bolo ale skutočne krásna, ale to v takmer každom českom kúpeľnom mestečku...Nabudúce odporúčam napr. Karlovu Studánku:)

    OdpovědětVymazat
  2. Krása! Fotky jsou pěkné a nejvíc se mi líbí ta fontánka :)
    Věřím že to muselo být super! Já jsem byla na masáži minulý týden a hrozně jsem si to užívala, mám to strašně ráda a cítím se jak když létám potom, jak znova narozená :D !

    OdpovědětVymazat
  3. my s přítelem jezdíme každý rok do Piešťan, je to perfektní relax, samé masáže, zábaly, vířivky... sice to není žádná "akční" dovolená a v hotelu patříme mezi nejmladší hosty, ale dokonale nám to vyhovuje. člověk někdy musí nabít baterky :)
    ale letos jsme ještě nebyli, po čtyřech zimních pobytech bychom tam rádi vyrazili, až bude tepleji

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkný článek i fotky, je vidět, že jste si to užili <3

    OdpovědětVymazat
  5. Brácha v mariankach bydli, takze to tam znam dobre, je to tam nadherne :)

    OdpovědětVymazat
  6. to zní bezvadně, něco takovýho bych si taky měla naordinovat :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ha! Když si mi to říkala, tak jsem tiše záviděla a nakonec jsme byli 3 dny v Berlíně. Sice to nebyl wellness pobyt, ale i tak to bylo super :)) Jinak v Mariánkách jsem byla ale jen na 2 hodiny, projít se okolo pramenů a napít se jich :))

    OdpovědětVymazat
  8. Hned bych jela :)) My jsme chtěli s přítelem do Luhačovic, tak uvidíme :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. nádherné fotky :) byla jsem tam předminulé léto a bylo to naprosto skvělé :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mariánky mám 30 minut z domova a jeden čas sem tam trávila dost času. Je to krásné město, ale pomalu se z něj s tím množstvím Rusů stávají nové Karlovy Vary. Což ale nemění nic na tom, že na Kolonádě mají ty nejlepší oplatky na světě. *-* :D

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem v Mariánkách strávila 5 týdnů, když jsem tam byla v lázních, je to tam krásné, někdy bych se tam zase podívala a dala si oplatku :)

    OdpovědětVymazat
  12. My tam mame i velký byt kam jezdíme s rodinou kdyz je zima a lyžujeme, tento rok bohužel sníh nebyl tak jsme zůstali v Plzni, což me docela mrzelo, ale masáže miluju :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tak to je legrace :D. Vloni o letních prázdninách jsme s mamkou také vyrazily na odpočinkový výlet do Mariánek...do stejného hotelu :D! Hrozně se mi tam líbilo, taky jsme si to moc užily.

    OdpovědětVymazat
  14. ahoj, a zarizovali jste si to sami nebo jeli pres nejakeho zprostredkovatele? ja jsem ted nasla nabidku na jendom slevovym portale taky do koshuttu prave, ale trochu se toho bojim :-) ale zas tvoje "recenze" me prijemne prekvapila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, zařizovali jsme si to sami, přes slevový portál stačí zakoupit voucher a potom si tam zavolat a rezervovat místo v datum, kdy se vám to hodí :) my jsme volali pro jistotu před zakoupením, zda budou mít volno v potřebný termín.. a po objednání voucheru už jsme to na jisto rezervovali :)

      Vymazat
    2. ahoj tak to je super, a od koho jste objednavali ten voucher? asi bych se docela bala, ze zaplatim a nepojedu nikam :) jinak diky moc za odpoved

      Vymazat
    3. Přes Slevomat.cz :) objednali jsme, zaplatili, dorazil voucher, který jsme pak vytiskli a brali s sebou.. a nebo nám paní do telefonu říkala, že je možné zaplatit rovnou hotelu bez slevového portálu.. to jsme se báli, když jsme nevěděli do čeho jdeme, ale teď už vím, že by to bylo v poho :) Tvé obavy ale chápu, také jsem z toho byla nervózní.. jen tak si někam jet s vytisknutým voucherem za takové peníze.. :D :)

      Vymazat
  15. Pekne fotky :-) Marianske Lazne miluju, mati skvetkou atmosferu. Navic od nas to mame kousek :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Krásné fotky a skvělý článek! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Zní to báječně, hned bych jela. Byla jsem tam před pěti lety a už si to moc nepamatuji. Chtělo by to zopakovat.
    Krásné fotky!

    OdpovědětVymazat
  18. To zní báječně, hned bych taky někam na něco podobného vyrazila. Mariánky jsou krásné, já to mám "za rohem". :) Parádní fotky.
    Dovolenou si dopřávám pravidelně a od té doby, co pracuji, tak si v létě beru 14 dní v kuse dovolenou a někam vyrazíme. Uvidím, kam to bude letos, ale určitě nějaký last minute a kolik se podaří našetřit, je v plánu jeden větší výdaj. :)

    OdpovědětVymazat
  19. Po peti letech?! To bych umrela! Ja jezdim z Prahy do sveta co nejcasteji to jde - miluju cestovani :) Loni jsm byla v Berline, Parizi, Antverpach, Amsterdamu, na Ukrajine a v Belehrade. A neni to otazka penez - je mi 21 a zivim se a bydlim sama a na vse jsem si sama vydelala. Jen se clovek musi smirit s tim, ze treba prespi ve stanu nebo kus cesty stopuje :)) (Letos se chystam do Rumunska, Svedska, Cerne hory, Francie a Spanelska :) )

    OdpovědětVymazat
  20. Hezké fotky :) Byla jsem tam lednu a taky se mi líbily. V dančí oboře jsi nebyla? Z ní jsem byla nadšená asi nejvíce...můžeš se kouknout ke mně, jak jsme si to užili :)
    http://thedecadenceofdecay.blogspot.cz/2014/01/vylet-do-lazenskych-mest-i.html

    OdpovědětVymazat
  21. Mariánky jsou nádherný, byla sem tam zatím jen jednou, také přes Slevomat a hned bych jela znovu..Tak třeba o letních prázdninách ;.)

    OdpovědětVymazat
  22. Skvělé fotky,miluju Mariánské lázně!♥

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)