čtvrtek 27. března 2014

Barevná smršť od Maybelline.

Pěkný čtvrteční podvečer!

Určitě vám kdysi neunikly rtěnky od Maybelline - Color Sensational. Já zostuzeně přiznávám, že jsem je do své sbírky přidala teprve nedávno.. ale rovnou tři zajímavé a výrazné barvičky. Dnes to tedy bude o nich.




Dvě z nich jsou zářivé, vyloženě jarní a letní barvičky.. a tu třetí už jsem vám ukazovala dříve - Galactic Mauve mne nadchla svojí neobvyklou barvou :) Všechny tři se vyznačují jedním - zajímavým, barevným obalem. Barva víčka je luxusně neonová (jedna má tedy obal fialový) ale jsou hezké všechny, takové oku lahodící :) Víčko je umělohmotné, spodní část "kovová", myslím že to něco vydrží. Všechny tři rtěnky mají nasládlou parfemaci, která ale není nijak výrazná a na rtech cítit není, takže mi absolutně vůbec nevadí. Všechny tři jsou úžasně pigmentované. Možná, odstín 240 je na tom o chlup hůře, ale dávám to za vinu tomu shimmeru. Druhé dvě jsou úplně luxusní, zářivé a výrazné i po jednom přetření rtů. Rtěnky jsou krémové, ale ne zase tolik, aby se mi na rtech roztékaly (jako např. Color Whisper). Mírně tedy zalézají do vrásek, ale není to tak hrozné. S odstínem 900 mám trochu problém se zvýrazněním nedokonalostí, u zbylých dvou tento problém nemám (asi to bude odstínem, protože to není první světlá fialková, u které se mi to stává). Dobrá je jejich hydratace, díky krémovosti rtěnky nevysušují. To se samozřejmě zase odráží na jejich výdrži, která je průměrná, u mě spíše slabší.. už několikrát jsem vám říkala, že to mám se rtěnkami děsně těžké, protože málokterá mi vydrží dlouho.. tohle tedy není výjimka a většinou po té hodince a půl, max. dvou hodinách je třeba rty znovu přetřít. S jídlem a pitím bych raději nepočítala vůbec. Ale mizí alespoň rovnoměrně, takže to jde.. holt po ní musím sáhnout častěji :)



A teď tedy ještě něco málo k jednotlivým odstínům:

240 Galactic Mauve

O této krasavici už jsem vám nedávno psala v oblíbencích. Je to naprosto nádherný nevšední odstín. Žádný podobný jsem ještě nikde nepotkala :) Je to fialovo-hnědá barva se zlatým a celkem výrazným shimmerem. Na rtech vypadá hodně zajímavě.. o to hůře je tedy kombinovatelná, ale dá se s tím vyhrát. Rtěnka je o chlup méně pigmentovaná než kolegyně bez shimmeru, ale po dvou přetřeních je odstín krásně intenzivní. Tady u té snad jen pozor na to, že když začne ze rtů mizet, tak může zůstat pouze ten výrazný shimmer. Musí se s ní nakládat ještě o chlup opatrněji než s ostatními.. ale ten odstín, ten za to stojí! ;)



900 Pink Pop

Je hodně studená růžová s nádechem až do fialkova. Je to tedy super zářivý odstín a upřímně se ke mě vůbec nehodí :D měla jsem ho párkrát a nevím, asi to není zrovna pro mě.. Každopádně platí vše, co jsem psala výše - je krásně pigmentovaná, krémová.... :) akorát tedy oproti kolegyním zvýrazňuje nedostatky, což ji u mě moc nepřidává. Ale pokud jste barevný typ, kterému padnou takhle hodně světlé odstíny, tak by se vám mohla líbit.



910 Shocking Coral

Tohle bude můj jarní a letní oblíbenec! Už teď to vím. Ten odstín je totiž nejvíce parádní. Je tedy fakt, že do korálova to moc není.. Možná po otevření tak vypadá, ale ve skutečnosti má spíše růžový nádech (což můžete vidět na fotce). Takže trochu zrada, ale přesto je opravdu super. Hrozně se mi líbí a i když podobné zářivé odstíny nenosím zase tak často, tak ji v létě upotřebím :)



Pokud jste tedy na barevné a výrazné rtěnky, tak doporučuji nabídku Color Sensational omrknout.. je to jeden zářivý odstín vedle druhého :) pokud navíc máte rádi hydratační a krémovější rtěnky, tak máte vyhráno. Naopak pokud jste spíše na tu výdrž, tak tohle nebude ta nejlepší volba, určitě se najdou i lépe držící kousky. Takže je to na vás :) Já jsem tedy ráda, že je mám a rozhodně tu nebudou ležet skladem. Seženete v drogériích (minimálně DM a Rossmann), cenou si nejsem jistá, ale tuším, že to bude kolem 150 Kč.

Co vy a Color Sensational? Nosíte takhle výrazné až neonové rtěnky?

21 komentářů:

  1. Rtěnky vypadají hodně dobře, já mám raději hydratační rtěnky, ale nemusely by ty barvy být tak výrazné, jinak bych se po nějaké i koukla :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jeeej, tak toto je čisté leto :) Krásne sú tie farby, fakt si ich viem predstaviť k letným šatočkám a opálenej pokožke :)
    Mám od Maybelline jeden rúž, len neviem odtieň, lebo ho nemám pri sebe a som celkom spokojná :) Tak sa určite na ne pozriem, hádam do leta naberiem odvahu aj na takéto výrazné farbičky :)
    .BeautyMissfits.

    OdpovědětVymazat
  3. ta poslední vypadá krásně! já se teď na výrazné rtěnky učím, je to nezvyk, ale jde to :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ze začátku je to nezvyk, ale dá se na to zvyknout :) takže držím palce!

      Vymazat
  4. Musím říct, že jsou opravdu nádherné, nejvíc se mi líbí Galactic Mauve a Shocking Coral. Doma teda nemám žádnou z této řady a upřímně toho i lituju, když teď vidím, jak jsou nádherné. Ale obcházela jsem je tak nějak proto, že pořád koukám spíš po dlouhotrvajících rtěnkách. Každopádně to napravím a minimálně jednu tuto krásku si pořídím :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/nova-limitka-cookies-cream-od-essence.html

    OdpovědětVymazat
  5. Já z téhle řady nemám ještě ani jednu rtěnku :)) takže pozadu určitě nejsi :) krásné odstíny

    OdpovědětVymazat
  6. Mám tu Hot Pink a ke mně jako blondýnce sedí..:) ale ta korálová mi vyrazila úplně dech, asi ji musím mít :D <3

    OdpovědětVymazat
  7. Ta třetí je asi nejhezčí, pink pop se mi moc nelíbí,i když sháním právě takovou zářivou růžovou na léto.

    OdpovědětVymazat
  8. Jsou moc hezké, hlavně ta 240. ;))

    OdpovědětVymazat
  9. Musím mít ten shocking coral! Vypadá úžasně.

    OdpovědětVymazat
  10. Měla jsem Shocking Coral, poslala jsem dál, neslušela mi, je moc křiklavá. Galactic Mauve mám v šuplíku už dýl, použila jsem tak 2x :( tak nevím kde je chyba :D

    OdpovědětVymazat
  11. Vypadají krásně, zvlášť ta rudá! ;) Achjo, proč nemůžu nosit rtěnky! :(

    OdpovědětVymazat
  12. vypadají moc hezky, hlavně ta růžová pink pop :) <3

    OdpovědětVymazat
  13. tu galactic mauve mam a je super, docela se mi i dobre kombinuje, neb nosim barvy k ni se hodici :) tobe slusi ovsem vsechny

    OdpovědětVymazat
  14. Sú hrozne krásne škoda, že mne rúže moc nesedia lebo sa neviem akosi odvážiť ich nosiť ešte :/ :)

    Ak by si chcela nabrať inšpiráciu niečoho z oblečenia, pozri môj post, určite si tam niečo nájdeš na ich stránke. Majú teraz aj GA :)
    http://its-only-about-you.blogspot.sk/2014/03/my-new-wishlist-from-sheinside.html

    OdpovědětVymazat
  15. Mám růžový i korálový a jsou super! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Maybelline rúže mám veľmi rada a mám ich hneď niekoľko. Z týchto, ktoré ukazuješ v článku mám jedine odtieň 240 Galactic Mauve a musím súhlasiť, že je to krásna a nezvyčajná farba :)

    OdpovědětVymazat
  17. 910 nádherná barvička, mám pocit, že se pro ní v Rossmannu stavím :D Poslední dobou nějak ulítávám na výrazných a červenějších barvách, takže to je něco pro mě ;)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)