pátek 21. února 2014

Video: Oblíbené seriály

Pěkný páteční den!

Jako oddychovku jsem se rozhodla natočit jedno povídací video (ty mě teď opravdu baví natáčet!) a to na téma Oblíbených seriálů.. :) Občas mi přijde nějaký ten dotaz jaké seriály sleduji, jestli nemám nějaký tip na nový a podobně.. Stane se, že si o tom povídáme i na facebooku... tak jsem se rozhodla vše shrnout do jednoho článku/videa.. :)

Pokud jste tedy seriáloví nadšenci nebo vás jen zajímá, jaké seriály mám ráda, můžete se podívat:



A teď se ptám vás, co sledujete vy? Jaký je váš nejoblíbenější seriál?

28 komentářů:

  1. No páni.... ty si vážne seriálový maniak! :D Ja mám tiež rada seriály, ale viac tie filmy a taky knižky, ale na teba nemám. :D Pravdepodobne som počula o každom seriáli, ktorý si spomínala vo videu, ale väčšinu z nich nepozerám a ani sa pozerať nechystám. Tak najviac ma zaujal seriál Once Upon A Time, ktorý, ako si už spomenula má už asi 2-mesačnú pauzu :D, ale mal by začať 9. marca. :)
    No a ja teraz frčím na Beauty and the Beast, ktoré ti môžem len doporučiť. Mne sa veľmi páči, aj keď v každom seriáli sa to vždy nejako musí zamotať :D. A tak...:)
    Pekný deň ti prajem! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo seriály jsou moje :) ale snažím se nezanedbávat ani filmy a četbu, občas je toho opravdu moc :D :) Beauty and the Beast už mám taky na seznamu, tak snad se k tomu někdy prokoušu :)

      Vymazat
  2. Seriály mám ráda, ale koukám se jen na některé a to PLL ty miluju! A koukala jsem i na Ravenswood ale ten po první řase prý končí :) škoda no :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O Ravenswood jsem také přemýšlela, ale jelikož už z PLL mi bylo to město nepříjemné, tak jsem to zatím odložila.. :D a další řada už vůbec nebude? :) to se divím!

      Vymazat
  3. Ja som tiež seriálový závislák :)) A prvú časť svojich TOP som zhrnula tu: :)
    http://beautymissfits.blogspot.sk/2014/02/top-6-tv-series-by-katik-1-cast.html
    BeautyMissfits

    OdpovědětVymazat
  4. Hey, další blogerka, kterou baví PLL! Konečně! Jinak, aktuálně ujíždím taky na 2 Broke Girls a Game of Lies.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, PLL jsou klasika! ;) Game of Lies by mě taky zajímalo :) děkuji za tip!

      Vymazat
  5. Koukám, že nás, seriálových závisláků, je více. Uff, nejsme v tom samy :) Sherlocka a The Walking Dead mám teď úplně nejraději + Mentalistu (strašně jsem se těšila na odhalení Rudého Johna) a Under the Dome a Akward také doporučuji :)

    http://thedecadenceofdecay.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tipy! ;) No já jsem Mentalistu sledovala první asi 3 řady? A jak se furt neblížilo odhalení Rudého Johna, tak jsem přestala koukat.. :D moc dlouho mě napínali! :D

      Vymazat
  6. Když jsem viděla, že máš video o seriálech, tak mě to úplně nadchlo:-) Hrozně tahle videa miluju. Seriál Sherlock je naprosto úžasný a Elementary se mi líbí čím dál víc. Jinak můžu doporučit seriál Revolution, všechny díly jsem viděla za několik dní a nemůžu se dočkat dalších. Škoda, že všechny moje oblíbené seriály mají olympijskou přestávku. Ještě bych ti chtěla doporučit The Tomorrow people.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tipy! Revolution a The Tomorrow people píši na seznam! :) Jojo ty přestávky jsou na dvě věci.. :D také mě to štve! :-/

      Vymazat
  7. Hezký výběr, já jsem taky seriálový maniak. Z těch současných ještě sleduju 2 broke girls a Homeland. S Orange is the new black jsem tedy problémy s titulky neměla, už se v červnu těším na druhou řadu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já to sledovala ze začátku na sledujuserialy, jenomže tenhle server měl pak problémy a byl přerušen a na jiných serverech mi chyběly poslední díly :D

      Vymazat
  8. Já upíry nemám vůbec ráda, ty seriály mi přijdou až moc kouzelné:D
    Můj oblíbený je The Carrie daries a Gossip girl:) Bohužel už oba skončily tak se nemám na co dívat.
    Dostala jsem tip od spolužačky na Sherlocka tak už ho stahuji a vidím, že i ty ho sleduješ:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo Sherlocka sleduji, vážně super, doporučuji! :)

      Vymazat
  9. Konecne nejakej maniak jako ja :D Vetsinu serialu mame spolecnych :) Jinak k tomu Orange is the New Black, zatim jsem nevidela, ale mam to na watchlistu a jestli neznas stranky www.serialzone.cz, tak urcite koukni, maj tam titulky na celou radu a celkove tam delaj davaj titulky a vsedchno info k vetsine serialu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem to hledala tenkrát všude ty titulky k OISNB, ale prostě k posledním dílům jsem nesehnala.. ale tak přelouskala jsem to i v angličtině, tak dobrý :) a teď už zase konečně funguje sledujuserialy.cz :D

      Vymazat
  10. U mě teď nejvíc vedou Lhářky (Pretty Little Liars), pak pravidelně sleduju Upíří deníky, The Originals. Sledovala jsem Ravenswood, což je odnož Lhářek a mohlo by se ti to líbit. Jinak Gossip Girl, Zoufalé manželky, Supernatural (taky doporučuju), Sex ve městě, The Carrie Diaries, Dva a půl chlapa a určitě jsem na něco zapomněla :D

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/giveaway-insta-post-2.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé a já se teď stydím, já úplně zapomněla na můj oblíbenej a nejvtipnější seroš Dva a půl chlapa! :D :(

      Vymazat
  11. Uh hodně seriál z toho sleduju taky :D A nehorázně mě štve, že The secret circle zrušili :/ Podle mě by se ti mohlo líbit Reign, boží seriál plný krásných (i když středověkých) šatů :D Pak taky vřele doporučuji Lost girl. Seriál o succubus, sice je kapku pikantní, ale fakt dobrej a ještě doporučuji Tajný deník call girl. Opět pikantní, ale místy se i zasměješ :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tajný deník call girl Tiež doporučujem pozerala som to už asi pred rokom možno aj viac ... je to bomba ...

      Vymazat
    2. Děkuji za tipy, omrknu :) Tajný deník call girl jsem viděla pár dílů, ale ten mě moc nezaujal :-/ Ale Lost Girl vypadá dobře ;) a The Secret Circle jsem div neobrečela, když jsem zjistila, že pokračování nebude a konec je takový.. pootevřený! :D

      Vymazat
  12. Momentálne sledujeme s Johnnym ... Monka a Elementary ... a Arrow
    Tie ostatné seriáli tipu VD alebo GG mi idú na nervy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Arrow čtu samou chválu, ten mám v seznamu seriálů, co chci vidět, mezi prvníma :)

      Vymazat
  13. Ahojky, tohle video mi udělalo radost, zjistila jsem, že některé seriály máme společné - jako VD, BBT, HIMYM, Originals, Sex at the city, Revenge....
    Určitě bych mohla doporučit Tajný deník call girl, Chicago fire (hodně zajímavý seriál, já tedy zatím zkouknula jen jednu řadu, ale seriál z hasičského prostředí mne hodně nadchl), pak je zajímavý Bates motel, Carrie diaries (bo jak se to píše, o hrdince Carrie ze Sexu ve městě z dob mládí - celkem vtipný seriál usazený do své doby) a pokud bych mohla doporučit seriál, který mne nadchnul a úplně pohltil je seriál THE KILLING - detektivka (ale americká verze), která se liší od všelijakých dosavadních kriminálek, kde každý díl znamená jiný zločin - zde jeden zločin vyjde na celou řadu a do poslední chvíle není jisté, kdo je vrahem a konec překvapivý, herci úžasní, atmosféra....není to žádný vtipný seriál, jde opravdu o detektivku s velkým D. No a to je asi tak vše, co mne napadá třeba poradit. také ráda sleduji seriály, ale poslední dobou je spíš sleduji při učení jako kulisa, takže spíš jen poslouchám BBT a třeba Baby daddy či Cougar town - prostě oddechovky.
    Přeji pěkný den a těším se na další videa. Míša

    OdpovědětVymazat
  14. taky sem serialovej maniak !!! :) nejradši mám Supernatural to je moje srdcovka :) a teď sem si hodně oblíbila Teen Wolf prvních pár dílů slabší ale pak se to rozjede a paráda :)

    OdpovědětVymazat
  15. Tolik seriálů :-D. Můj nejoblíbenější seriál je PPL, ten přímo zbožňuji. Docela mě mrzí že zrušili Ravenswood, ale zase se Caleb vrací zpátky, takže to je plus. Jinak sleduji ještě Revenge a koukala jsem se na Gossip gilr. A doporučuji Ti HOD (Hart of Dixie), je to takový originální, prostě svůj seriál u kterého se určitě pobavíš.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)