neděle 9. února 2014

Oh, Speciál od Sleeku!

Pěkný nedělní podvečer moji drazí!

Po dlouhém a důkladném zkoušení a testování mé nové lásky, jsem se rozhodla zasednout k počítači a něco vám o ní napsat. Ano, nejedná se o jinou lásku než moji první Sleek paletku, kterou jsem si po dlouhém (ale opravdu dlouhém!) a důkladném vybírání objednala k Vánocům. Jako první jsem si objednala paletku i-Divine Oh So Special, která se mi líbila svým barevným složením, vhodným jak na denní líčení, tak na večerní drama-look. Paradoxně se mi v paletce nejvíce líbily zářivé odstíny růžové, které se mi v reálu líbí ze všech nejméně a zdají se pro mě býti víceméně nepoužitelné :D Ale pěkně popořadě...



Paletku jsem objednávala z Bestmakeup.cz, kde jsem Sleek zaznamenala vůbec poprvé. Dorazila v naprostém pořádku, pěkně zabalená a já jsem tak měla od ségry parádní dárek pod stromečkem :) 

Moc se mi líbí už krabička, ve které paletka byla, prostě vypadá tak moc hezky, že ji tu mám vystavenou, vyhodit jsem ji prostě nemohla :D Paletka samotná je černá a matná. Což je asi jediná její chyba, protože ji mám děsně upatlanou, jsem totiž tak trochu čuně. Otevřít jde paletka hladce (ne jako některé MUA a ELF, na kterých si běžně lámu nehty) a uvnitř na vás čeká barevná smršť. Dvanáct parádních očních stínů, pevně zasazených na svých místech, na víčku z druhé strany velké zrcátko se kterým bych byla schopná se namalovat a nechybí ani silikonový aplikátor. Stíny jsou opravdu různorodé - od matných po metalické. Od světlých až po nejtmavší.. Prostě opravdu široký výběr a bohatě využitelná paletka. Co spojuje všechny stíny je skvělá pigmentace a opravdu syté barvy. Stačí jenom trocha stínu, aby jste dosáhly krásné syté barvy na oku a pěkného, výrazného líčení. Dalšími znaky této paletky je jednoduchá aplikace, máslovitější konzistence a minimální prášení. Některé odstíny mi trochu práší, nejvíce naprášeno mám u třpytivého Gateau, ten obsahuje trochu větší třpytky než ostatní, tak je to možná tím :) Výdrž stínů je jinak úplná bomba, momentálně jsem nepoužívala žádné báze ani podklady a stíny jsem měla na očích syté po celý den, navíc neopadávají pod oči, skutečně přilnou a drží. Já prostě jednoduše nemám té paletce co vytknout :) 



Tady s bleskem, kde jsou krásně vidět třpytivé-matné odstíny:



A teď tedy k jednotlivým stínům:

Bow - je hodně přirozený matný stín, který se hodí jako základ pod výraznější barvy (dodá jim ještě na sytosti), hodí se také na vytvoření nahého líčení, takže využití určitě najde
Organza - je můj jasný favorit, je to třpytivý hodně zvláštní stín, řekla bych růžovo-oranžový s nádechem hnědé. Miluji podobné stíny, které se dají nosit jak samostatně, tak na rozzáření vnitřních koutků nebo do nějakého složitější líčení. Jednoduše stoprocentně využitelný odstín, který používám zaručeně nejčastěji. 
Ribbon - se mi strašně líbí tím, jak ozvláštňuje celu paletku, ale sám o sobě je pro mě dosti nepoužitelný. Zkoušela jsem s ním několik líčení, ale k mé barvě očí a mému barevnému typu se jednoduše nehodí, je na mě až moc křiklavý. Každopádně krásně pigmentovaný svítivě růžová barvička, která se bude hodit na nějaké ty pokusy :)
Gift Basket - je třpytivá, měděná hnědá, další z mých oblíbených. Nositelná sama o sobě nebo v kombinaci s dalšími barvičkami.
Glitz - metalická černá, která jde až do šedo-stříbrna. Vhodná k tvrdšímu a výraznějšímu líčení nebo v malém množství do vnějšího koutku, k čemuž ho využívám celkem často.
Celebrate - TOP! Po Organze můj nejoblíbenější stín. Třpytivá vínová jdoucí trochu do černa. Naprosto luxusní stín, který vypadá hezky samotný, na kouřovky, pro trochu rockovější líčení.. prostě ke všemu.


Pamper - je stín, který mne upřímně nijak nezaujal. V paletce vypadá hezky, ale využití pro něho moc nemám, stejně jako pro Ribbon. Tenhle je o chlup světlejší, ale jinak si jsou dosti podobné.
Gateau - jsem si oblíbila zejména v posledních dnech, hezký růžovo-fialkový třpytivý stín, který se hodí do vnitřního koutku nebo na celé oční víčko, když se vám nechce moc "bláznit" s barvama
The Mail - je hodně zvláštní barva se kterou tak trochu nevím, co si počít :) Matná, řekla bych hořčicová barvička. Použila jsem ji párkrát k nahému líčení, ale nesmím to s ní moc přehánět, není to odstín, který by mi nějak moc slušel.. seděl by mi spíše k zelenoočkám :)
Boxed - matný, tmavě hnědý, krásně pigmentovaný - super na vystínování oka - do záhybu.
Wrapped Up - skvělý matný do vínova, super v kombinaci s Celebrate (jako jeho podklad a pro vystínování)
Noir - černá, černá, černá... matná, matná, matná :) Konečně bombasticky pigmentovaná černá, jupí!


Co tedy závěrem. Snad jen, že ji M-I-L-U-J-U! :) Už chápu, co na těch Sleek paletkách všichni mají a já doufám, že tahle není mojí poslední.. třeba novinka limitka Garden of Eden je naprosto dokonalá!!! Každopádně tady se vyplatí ty tři stovky do paletky investovat, opravdu super kup. Oh So Special najdete tady za 290 Kč.

Co vy a Sleek? Vlastníte nějakou paletku? Jste s nimi také tak spokojené? 

Stíny se v líčení objevily například tadytadytady nebo tady a další líčení budou určitě následovat.. :)

39 komentářů:

  1. Páni, tak tady ta je naprosto skvělá! hrozně se mi líbí Glitz,Celebrate a Gateau:) i když i ostatní odstíny jsou skvělé:)

    OdpovědětVymazat
  2. Kláruško, to mi nedělej... nádherná paletka ♥ PS. Moc povedená recenze :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale přece si své dojmy nenechám pro sebe ;) A děkuji!

      Vymazat
  3. Mám tuhle a Ultra Matte V2. A přijde mi, že některé odstíny mám hůř pigmentované :D Třeba ty korálové a bohužel i krásný Gateau. Ten je společně s Celebrate můj neoblíbenější.Trochu mě zarazilo i jejich prášení, u pár lidí už jsme to četla, ale stejně jsem doufala v něco lepšího u tak opěvovaných stínů. Ale i tak mám obě paletky moc ráda. Stále přemýšlím nad Vintage Romance. Showstopper a Supreme, ty jsou vážně krásné :))
    Jo a Ultra Matte se mi hrozně špatně otvírá, když už jsme u toho :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mně přijde pigmentace super, v porovnání třeba s ELF.. i oproti MUA je lepší :) A Vintage Romance se mi taky děsně líbí, další o které uvažuji.. :D no nejradši bych měla všechny, co si budeme povídat... :)

      Vymazat
    2. Takže mám zase nějakej vadnej kus? Neee :D
      Matte se mi zdá pigmentovanější víc, hlavně ty modrý odstíny jsou pecka :))
      Jojo všechny :D Ale zase u některých bych nevyužila všechny barvy a některý se mi líbí kvůli hezké kombinaci barev (třeba Supreme :)

      Vymazat
  4. Moc moc hezká, další krasavice od Sleek, no snad si postupně koupím všechny paletky:))) Celebrate vypadá krásně!

    OdpovědětVymazat
  5. Je nádherná :-) Také si letos plánuji pořídit nějakou paletku od Sleek.

    OdpovědětVymazat
  6. Dneska ráno jsem si jí objednala a po téhle recenzi se jí nemůžu dočkat ještě víc :D

    OdpovědětVymazat
  7. Sleek miluju, mam doma asi 4 paletky a všechny si drží svůj dokonalý standard a jsou naprosto dokonalé

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
  8. krásné odstíny, od Sleeku zatím nemám žádnou paletu

    OdpovědětVymazat
  9. Obě růžové se mi líbí snad nejvíce, ale pravda, jakožto oční stíny málo využitelné barvy :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ony ty růžové takhle vypadají opravdu úžasně, ale když jsem to dala na oko, tak to bylo jak oteklé oko nebo vyrážka či co :D :) ale v kombinaci s černou by to jít mohlo, plánuji to vyzkoušet :)

      Vymazat
  10. Nádherná :) presne ako pre mňa :)

    OdpovědětVymazat
  11. Paletky od Sleek se mi velmi líbí a pořád si říkám, že bych si nějakou pořídila (nebo že bych si konečně našetřila na Naked od UD). Pořád jsem nerozhodná, ale stíny vypadají moc krásně

    OdpovědětVymazat
  12. Sleek paletky jsou úžasné. Sama vlastním 4 (Storm, Au Natural, Vintage Romance a Garden of Eden), ale tuto Oh So Special bych si chtěla časem také pořídit, neboť ty barvičky se mi neskutečně líbí.

    Radu - Valentýnská giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, tak to máš přesně všechny, které bych taky chtěla! :D

      Vymazat
  13. ja mam presne tuto paletku uz na ceste ku mne. tesim sa na nu! :) Hana

    OdpovědětVymazat
  14. Paletka vypadá super! Mě by každýn dnem měla přijít Au Naturel od Sleeku a nemůžu se už dočkat! :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Vypadá krásně paletka :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. mne pred tyzdnom dorazila au naturel a tiez som velmi spokojna.akurat dnes som sa zalubila do paletky storm, ktoru si po vyplate hned objednam :)

    OdpovědětVymazat
  17. já přemýšlím nad stormem teď, ale tato je také nádherná
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  18. Po tom, jak o nich všichni básní a jsou z nich nadšení, mám na paletku už taky políčeno. A ty třpytivé odstíny se mi na první pohled taky líbí víc než ty matné :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/loreal-kod-mladi-rozjasnujici-pece.html

    OdpovědětVymazat
  19. To jsi mne nalákala, pěkná recenze. Krásné barvy!

    OdpovědětVymazat
  20. Paletka se mi moc líbí, krásná pigmentace! Musím se na nějakou podívat detailně, snad stihnu objednat ještě před plesem. :) DVOJITÁ GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  21. Sleek za sebe můžu taky jen doporučit =) Už nějakou dobu si u mě doma hoví rtěnka v odstínu Stiletto, paletky Storm, Oh so special, Ultra mattes V2 a Acid, společně s tvářenkami Antique, Rose Gold a Suede =) Ze všeho jsem nadšená, jen paletku Acid využívám hooodně zřídka, to byl trošku unáhlený nákup =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty Sleek tvářenky mi taky nedají spát :-/ zas budu muset začít šetřit, abych už konečně mohla nějakou ulovit :)

      Vymazat
    2. Vyzkoušej, určitě nebudeš litovat =)

      Vymazat
  22. Taky nejvíc miluju Organzu a Celebrate, hlavně teda dohromady, nosila jsem je celé vánoční svátky!! :)

    OdpovědětVymazat
  23. Pěkná paletka, zaujal mě stín Ribbon (krásná chuťovka) a Celebrete :-)

    OdpovědětVymazat
  24. jdeš mi do rány, tuhle paletku si plánuju koupit, jen přemýšlím, za co si jí nadělím, protože bezdůvodného utrácení tento měsíc bylo až nad hlavu :D mám doma sparkle 2 a byla to láska na první pohled, Oh so special paletka se mi zalíbila jako druhá o něco později, ale říkala jsem si, že chci Naked 3, tak nebudu zbytečně kupovat tuhle. jenže do londýna se dostanu nejdřív v létě a kdo ví jestli vůbec, takže na to kašlu a jdu do ní, ty jsi mě ted jen utvrdila, že krok vedle to nebude :D btw garden of eden má nádhernou tu vrchní řadu stínů, ale tolik zelené bych bohužel neužila, jinak je ale fakt krásná ! :) a ty krabičky mají dokonalé, i já si tu svou vystavila :D

    OdpovědětVymazat
  25. Pigmentace stinu SlEek je naprosto skvela. Mam doma paletku Sunset, ktera je uz temer vypotrebovana. Tahle je rake pekna, ale ja bych z ni moc odstinu nevyutila. Navic tri stovky jsou fajn cena s ohledem na vlastnosri stinu. Urcite si poridim jeste jednu. :)

    OdpovědětVymazat
  26. Já mám Storm a je dokonalá :-)

    OdpovědětVymazat
  27. Ja mám doma Au naturel, Vintage romance, Showstoppers a na ceste ku mne je Garden of Eden. To sú tak fantastické tiene, že lutujem nákupu všetkých tých Essence, Catrice, Dermacol a podobných. Cena paletiek je naozaj nič, ked si človek rozráta, že za tú sumu dostane 12 kvalitných tieňov, nehovoriac o tom, že je to skladnejšie ako mono tiene. S týmito paletkami a NAKED 2 od UD mi už asi do smrti nič chýbať nebude :D

    OdpovědětVymazat
  28. Parádní barvičky, takové by se mi taky hodily... :))

    OdpovědětVymazat
  29. Mám dvě,Storm a Original a taky šahám jen po nich,dělám s nima vše včetně linek,miluju je taky :) Jediný problém mám ,že trvá než si stín jakoby ''dosedne'' na víčku,ale pak..... achhh :)

    OdpovědětVymazat
  30. Mám jich ve své "skromné" sbírce už 13 a všechny jsou skvělé a ta pigmentace stínů boží až na jeden přešlap u limitky Shangri-la Supreme (ta jediná je nějaká divná, nebo co) Pokuju ale už nějakou chvíli po této a Sunset.

    OdpovědětVymazat
  31. Super recenze - do Sleeku jsem se zamilovala! Tahle je parádní, mám v plánu Au Naturel. Můžu se prosím zeptat, jaký štětec, nebo celou sadu?, používáš, jestli se to dá i s tím aplikátorem? Zatím moc se stínama nekouzlím - jen klasické kouřovky s obyč štětcem od Essence přímo na kouřovky (připadá mi v pohodě, ale někteří říkají, že s dražšíma se lépe pracuje...) tak mě zajímá názor zkušenější ;)
    Dík, Mia.

    OdpovědětVymazat
  32. Přesně tuhle paletku od Sleek mám + další dvě a jsem s nimi maximálně spokojená! :)
    mszarofka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)