pondělí 10. února 2014

Oblíbenci - leden 2014.

Pěkné pondělí!

Pravidelně jednou měsíčně přicházející rubrika oblíbenců je tady, tentokrát jsem si těch věcí zamilovala celkem dost a je to láska opravdu nehynoucí! Máme tu dvě části - dekorativní a pečující.


Nové dekorativní kosmetiky jsem za leden vyzkoušela opravdu hodně a tak je jasné, že se tam objevilo i pár kousků, do kterých jsem se bezmezně zamilovala. V prvé řadě jsem si oblíbila několik laků na nehty. A ano, opět jsou to laky STARS a ano, moje sbírka se začíná pomalu, ale jistě rozrůstat. O nich asi nemusím více říkat, určitě nejsem jediná, kdo si je zamiloval :) Mám je nafocené, takže se tu časem určitě objeví podrobnější recenze. Dalším oblíbeným lakem byl překvapivě lak od Miss Sporty, který jste mohli vidět v nedávném lakovacím příspěvku (tady). Jeho výdrž je pofidérní, ale hezky vypadá, rychle schne a dobře se lakuje, takže mu tu špatnou výdrž prominu.. holt ho občas přelakuji další vrstvou a nebo odlakuju a nalakuji znovu.. Pak je tu pár pomocníků k dokonalé pleti. Make-up od Rimmel Match Perfection je opravdu TOP v posledních měsících, občas ho mixnu s BBčkem nebo jiným make-upem, ale víceméně ho nedávám z ruky. Je mastnější, což mi na zimu vyhovuje. Odstín je přesně sedící, dobře krycí.. prostě jsme kámoši. Určitě očekávejte recenzi, myslím, že na ní dojde brzy :) Další oblíbenec přišel na poslední chvíli ke konci měsíce a tím je korektor z kolekce Fit Me od Maybelline. Myslím, že to je láska na první pohled a bude trvat dlouho. Korektor jsem nutně potřebovala, takže přišel jako na zavolanou. Kruhy pod očima jsou mrchy, občas potřebuji schovat i nějaké červené fleky a jiné nedokonalosti.. však to znáte. No a korektor v sedícím odstínu, krémové konzistenci s aplikátorem, krycí a držící.. prostě oblíbenec :) Rozjasňovač High Beam od Benefitu je součástí kitu Do The Bright Thing a víceméně kvůli němu jsem si ho koupila :D Jako netvrdím, že je to nepostradatelná věc, ale on tak hezky vypadá a tvářičky tak hezky rozzáří, že tu prostě nesmí chybět.. Na závěr je tu nečekaně paletka od Sleek Oh, so Special!. Určitě vám bylo jasné, že se v oblíbencích objeví, je totiž dokonalá. Líbí se mi barvičky, balení, pigmentace, konzistence, výdrž.. prostě vše. Paletka je využitelná pro každou příležitost a od té doby, co ji mám, jsem snad nesáhla po jiné.. Podrobnou recenzi s fotkama najdete tady.


Z pečujících záležitostí tu mám favorita mezi sprchovými gely - Dermacol Aroma Rituals Sicilská pistácie. Byl to dárek k Vánocům a shodou náhod se mi sešly rovnou dva.. takže se jím budu mydlit až do alelůja :) ale jsem ráda, protože tohle je ten nejlepší sprcháč ze všech. Nádherná vůně a prostě kvalitní záležitost mezi sprchovými gely, která vždycky zbystří všechny mé smysly. Více jsem o něm psala tu.Ve sprše ještě zůstaneme, objevil se tu ještě miláček od Balei a to tenhle jablko-skořicový tělový peeling. Recenze na něho tu byla před pár dny, takže kdo chce, nechť si více počte zde. No a pak je tu pár oblíbenců z péče o pleť - Denní krém Ryamar od Ryoru s amarantovým olejem si mě získal hned na úvod svojí parfemací. Voní jako pánská kolínská, na což já jsem úplně ujetá :) navíc krásně hydratuje obličej po celý den a vyhovuje mi i pod make-up. Z noční péče je tu Genifique sérum od Lancome, které se mi z počátku moc nezdálo, dlouho jsem na něm nic neviděla, ale když jsem se začala častěji sledovat v zrcadle a koumat co to dělá, tak jsem zjistila, že je pleť minimálně pružnější a víte co.. snad i na ty vrásky to pomáhá.. Na noc jsem si potom oblíbila Kakaový krém od Ziaji. Je vyživující a dává přes noc tu mojí pleť, přes zimu rozházenou, dohromady. Navíc ta kakaová vůně, ááááách!

A co patří mezi vaše aktuální oblíbence?

17 komentářů:

  1. Ach ta paletka bude muset být má ♥ Ten korektor marně sháním už 2. týden a u nás ho prostě v žádné DM drogerii nemají :-(, strašně mě to štve, moc ráda bych ho otestovala. Jinak ten makeup je i můj dlouhodobý favorit, také ho miluju :-)

    OdpovědětVymazat
  2. také jsem měla v oblíbencích Rimmel a Benefit :) a přesně jak píšeš, mám také ten kit, ale chtěla jsem to hlavně kvůli High Beam a stal se z něj miláček :)) takovej malej prcek a dokáže to s obličejem divy :))

    OdpovědětVymazat
  3. Až na pár věcí se shodneme :D
    Kláry,co to sérum Lancome? Myslíš že poumůže i na vrásky na víčku? To bych potřebovala :(

    OdpovědětVymazat
  4. Och, ten Sleek vypadá ještě lépe, než v eshopu. Konečně pořádná fotka. Zařazuji si ho na seznam přání!
    Wonderfull Today

    OdpovědětVymazat
  5. Jak to děláš, že ty články publikuješ tak často? :D
    Momentálně miluji šampon od Bione s Keratinem, stále CC Cream od Gosh, rtěnku Catrice Matt-erial Girl, šedý stín z paletky Ultra Matte V2 a vůni So Elixir od Rochera :)

    OdpovědětVymazat
  6. Paletka je krásná! určitě si taky nějakou objednám, hodně se mi líbí fialové a růžové odstíny, takže musím nějakou takovou vybrat ;)

    OdpovědětVymazat
  7. K mým oblíbencům patří zrovna Serozinc. Ale Fit Me concealer musím mít! :D

    OdpovědětVymazat
  8. Já dneska koukala na ty makeupy z řady Fit me a ty odstíny mě fakt dostaly :D jako nejsvětlejší odstín co tam byl tak to bylo barevný jak 3 u jinejch makeupů. A sprcháč od Demacolu jsem teď koupila s vůní nějakýho kvítka ale bože to je smrad to je strašný :D když si k tomu normálně čuchnu tak je to klasická vůně ale jak se to namočí to je síla nedá se tam dýchat opravdu mi to strašně vadí ta vůně :o(

    OdpovědětVymazat
  9. Lancime Genifique si chci poridit uz delsi dobu a snad uz se dokopu k tomu, abych ho konecne objednala. Lednovym oblibencem je telove maslo z Tchiba, skvele hydratuje a krasne voni.

    OdpovědětVymazat
  10. Ano, ano, pistáciový sprcháč je i můj oblíbenec, společně s čokoládovo-pomerančovým. Nikdy nevím, který mám zrovna použít, když je mám ve sprše oba :-) A na ten peeling jsem slyšela samou chválu, tak asi taky podlehnu ... :-)

    OdpovědětVymazat
  11. S make-upem souhlasím
    http://katerinazuzanakova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Taktéž jsem si minulý měsíc koupila lak od Miss Sporty a to z kolekce Oh my Gem, tmavě zeleně třpytkatý :)

    OdpovědětVymazat
  13. Makeup si pořád chci pořídit :) No a tu paletku ještě více :)) Uvidíme :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Strašně mě láká ten sprcháč od Dermacolu, musí být skvělý!:)

    OdpovědětVymazat
  15. Můj oblíbený je také ten Lancome! Dále je to tělový krém od Natura Siberica.

    Tvoji oblíbenci se mi velmi zamlouvají.

    OdpovědětVymazat
  16. Až na ten sprchový gel od Dermacolu bychom se shodli, ale zrovna tahle vůně mi přijde úplně šílená :-D Ale znáš to sto lidí sto chutí :-)

    http://lostincosmeticsworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. ach jo, na mě je ten rimmel nejsvětlejší stejně hrozně tmavý:( jinak super výběr
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)