čtvrtek 6. února 2014

Jablko se skořicí a Balea

Krásný čtvrteční podvečer!

Tentokrát si to tu provoníme, co říkáte? Já vám musím prostě říci o svém novém oblíbenci. Nějak před Vánoci, při obhlížení dárků a radostí pro své blízké, jsem zabrousila i do DM drogérie. A víte co, nebyla bych to já, kdybych nekoupila něco i pro sebe.. V košíku mi tedy přistál tenhle zajímavě vypadající peeling, další z rodiny Balea.



Tenhle kousek je údajně limitovanou edicí, takže netuším, jak dlouho se na našem trhu ohřeje, každopádně u nás jsem ho pořád viděla, tak snad na vás taky někde počká :) Peeling je se zimní (vánoční) vůní jablka a skořice, takže když bylo třeba nahodit správnou atmošku, sáhla jsem po něm :) Voní opravdu věrohodně, já na té vůni solidně ujíždím. Peeling je klasicky v křiklavě barevné tubě jako peelingy této značky bývají, klasika. Ke konci balení ta praktičnost tuby trochu zaostává, že jo, ale my si s tím poradíme, jednoduše ji rozřízneme. Obsah je ale fajn. Asi takhle, nejedná se o ten nejlepší a nejhrubší peeling na světě, ale za těch 40 Kč není co řešit. Peeling je trochu řidší, je to spíše něco mezi gelem a peelingem. Zdá se mi, že zrníček má podstatně méně než kolega Indian Chai, kterého jsem měla kdysi a jsou i podstatně méně hrubší. Tak jako jo, na jednu stranu od peelingu čekám pořádně hrubou sílu, kterou se vydrhnu a div nesedřu z kůže, ale zase na druhou, i tenhle jemnější by měl z vašeho těla dostat odumřelé buňky a trochu ho prokrvit. Prostě to je i pro citlivky, které mají rády svoje tělo a nechtějí ho zbytečně trápit :) Já bych sice snesla více, ale stačí to.. Pokožka je po umytí jemná, hebká a zbavená nečistot. Trochu škoda, že vůně nevydrží i po opláchnutí.. to bych byla v nebi :)




I tak jsem ale vcelku spokojená, rozhodně za ty peníze fajn kup. I když budu-li upřimná, kolega Indian Chai mi byl o chlup milejší :) Seženete v drogériích DM, cena je kolem 40 Kč.

Co vy a Balea peelingy? Kupujete? Vyhovují vám?

19 komentářů:

  1. Právě jeden dodělávám :) Jmenuje se Indian Chai a řekla bych, že konzistenci má úplně stejnou jako ten tvůj. Mně to ale vyhovuje. Nemám naopak ráda takové ty hrubé - viz peeling od Freemana se solí a ještě něčím. Po to tvém se musím podívat, jestli náhodou ještě není :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V článku Indian Chai zmiňuji, oproti tomuto se mi zdál o chlup lepší a trochu hrubší a seděl mi asi o něco více :)

      Vymazat
  2. Ten se mi nelíbí teda :-( Upřednostňuji hrubší peelingy.

    OdpovědětVymazat
  3. Mela jsem ten Indian Chai, ted mam nejaky citronovy a musim rict, to jsou fakt skrabky (coz mi vyhovuje) a za tu cenu, paradicka =)

    OdpovědětVymazat
  4. Zbožňuju tu vůni a také mě trošku mrzí, že nevydrží i po umytí. Ale i tak ho miluju a koupila jsem si jich pár do zásoby :))

    OdpovědětVymazat
  5. je dobrý ta vůně je kouzelná:)

    OdpovědětVymazat
  6. určitě musí vonět božsky! asi se po něm poohlídnu.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak Balea peeling teda vidím poprvé :) Ale ta vůně by mě dostala! :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je chyba, to chce napravit! ;) Ty peelingy jsou za ten peníz fajn :)

      Vymazat
  8. Měla jsem peelingy z předchozích dvou limitek a byly moc fajn. Tento by byl na mě moc jemný a já mám radši hrubší s pořádnou sílou :D

    R. Valentýnská giveaway

    OdpovědětVymazat
  9. Mam ho taky, je fajn, ale chaibyl rozhodne lepsi. Jinal pokud chces hodne obrousit, tak zkus peeling od Sephory. Mela jsem Monoi Tahiti, naprosta spokojenost a nadherne vonel.:)

    OdpovědětVymazat
  10. Já mám ráda hrubší peeling, takže jsem si tento ani nekupovala.. A nemám moc ráda vůni skořice, takže jsem ho nechala v DM :)

    A.

    OdpovědětVymazat
  11. mám a voní opravdu úžasně :) ještě mám v zásobě i staršího kolegu s citrusy a podmáslím, který mi prvně moc nevoněl, ale jelikož balea peelingy moc neobnovuje, koupila jsem ho ve výprodeji, protože bych pak z nouze musela koupit znovu ten jablečno skořicový a mě takhle dvakrát za sebou jedna věc moc nebaví :D nakonec mi ale voní i ten starší, brušnost mi vyhovuje :D

    OdpovědětVymazat
  12. vypadá moc dobře a určitě božsky voní, musím vyzkoušet, Baleu mám ráda :)

    OdpovědětVymazat
  13. Já kupujji peeking od Baley pořád :) mám je moc ráda:)
    Jsem nová čtenářka, mrkni i ke mě ab udu ráda když se přidáš i k mým :)

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Indian Chai mi pomalu dochází, tak se zkusím poohlédnout po nějakém novém a tohle vypadá dobře, menší hrubost oželím :)

    OdpovědětVymazat
  15. Na ten jsem koukala, ale nějak jsem mu nevěřila, ale tenhle článek mě nabádá, abych mu dala šanci:)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)