středa 22. ledna 2014

Skandální oči? Jedině s Rimmelem!

Pěkný středeční večer!

Název dnešního článku mluví jasně, podíváme se na zoubek opět kosmetice Rimmel. Tentokrát jejich očním stínům v tužce neboli jumbo tužce Scandaleyes. Tužky mne svými odstíny zaujaly už tehdy, kdy k nám nově dorazily. Líbily se mi zejména zajímavé odstíny, jako zelený, modrý, fialový a nebo klasicky černý. Když jsem na ně narazila s 50% slevou, rozhodla jsem se alespoň jednu vyzkoušet. A protože jsem netušila, zda za to stojí a jak bych byla schopná využít ty výrazné odstíny, rozhodla jsem se nakonec pro odstín č. 002 Bulletproof Beige.



Oficiální popis: Rimmel slibuje voděodolné stíny v tužce, které se snadno nanáší, mají precizní špičku a jemnou krémovou formuli, která umožňuje jemné a intenzivní líčení.

Tužka/stíny jsou v hezkém, jednoduchém černo-stříbrném obalu, hned podle zbarveného konce poznáte odstín po kterém saháte a k tomu máte průhledné víčko, takže pro orientaci je obal fajn. Hrot tužky je opravdu již od začátku celkem tlustý, takže na vykreslení linek to není, využití tedy spíše jako stíny, s linkami moc nepočítejte :) Odstín 002 je krémová béžovo-zlatá nebo champagne, jak chcete. Je to krásný, jemný odstín, který se určitě v žádné kosmetické taštičce neztratí. Je nositelný jak samostatně, tak na rozjasnění do vnitřního koutku nebo třeba jako podklad pro jiné stíny. Využití tedy všestranné. Stíny jsou krémové konzistence a pokud je plánujete blendit a rozmazávat do ztracena, bude to trochu boj, ale nakonec se to dá. Trochu jsem se kvůli jejich krémovosti obávala výdrže na mých mastných víčkách, ale musím konstatovat, že drží celkem obstojně. Záleží tedy v jaké vrstvě je nanáším, nanesu-li takovou běžnou vrstvičku a pohraju-li si s nimi, tak jsou na očích bez porušení v perfektním stavu po celý den. Pokud nanesu vrstvu hodně silnou, tak začnou tvořit takovou "krustičku", vrstvu, která později při mrkání trochu popraská a zblízka to není nejlepší efekt. Každopádně jsem přišla na to, kolik stínů nanést, jak je aplikovat a nemám s nimi po celý den problém. A k té voděodolnosti - také to není úplně kec. Pokud je vyloženě nedřete a nebudete si oči nějak zvlášť mnout, tak vám ve vodě vydrží :) Co se tedy týče jejich využití/aplikace/výdrže, tak zklamaná rozhodně nejsem. Jenže teď přijde to velké ALE a tím je, že jsem nepřišla na to, jak tužku ořezat :D Jako je dřevěná, takže by měla jít ořezat, ale ať se snažím sebevíc, ořezávátko mi tu tužku prostě nebere a ořezat ji za žádnou cenu nechce. A asi  nemusím podotýkat, že tužka už ořezat potřebuje, nenakreslím s ní ani prd. Tak mi řekněte, co teď s tím? :D 




Rimmel Scandaleyes je aplikován ve vnitřním koutku.

Celkově tedy můžu říci, že to není rozhodně nejhorší věc a tužky se zdají býti fajn. Hrozně se mi líbí odstín 009 Blamed Blue a stále o něm přemýšlím. Jen přijít na to, jak tu tužku ořezat :D Seženete je buď běžně v drogériích (já kupovala v Rossmannovi) nebo i tady na Rimmeláckém e-shopu. Jejich cena je 129 Kč (tuším že jak na e-shopu, tak v obchodě). 

Co vy a Rimmel jumbo? Máte ji někdo? Jste s ní spokojeni?

36 komentářů:

  1. Mmm vypadá lákavě;) Musím omrknout odstíny;)

    OdpovědětVymazat
  2. Já ji kupovala kamarádce do swapu a také se jí prý líbila. NIcméně, asi zkus jiný ořezávátko, já mam asi 4 pač pokaždé ta větší dírka je u každé firmy jiná, tak aby mi to pasovalo na všechny tužky :D ;)

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No už jsem zkoušela dvě ořezávátka a pořád nic, tak budu muset hledat dál :D ale je to tak nepraktické, až běda :)

      Vymazat
    2. a nebo je to trochu tužka šméčko :D

      Vymazat
  3. Takovej problém mám s konturkou na rty, ta ani není dřevěná a nemá prostě nic na vysouvání a ořezat samozřejmě taky nejde. A přitom je tak super, do psí **** :D Vypadá to dobře, takový odstín se opravdu v žádné komsetické sbírce neztratí, je krásný!

    OdpovědětVymazat
  4. Nemám tuhle tužku Rimmel, mám jiné jumbo na oči. Bohužel nevím jak ji ořezat, teda přesně nechápu proč to nejde :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak, co sjem si řekly teď na tom Facebooku? :D
    Já jumbo tužky miluji, mám 2 od Rochera a drží jako přibitý, jendu od Avonu a teda bohužel nic moc. A na tuhle se v pátek mrknu a běda ti, Škodulko, běda ti, jestli si ji koupím :D

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám Jumbo tužku od Nyx, která je super a tahle vypadá suprově!

    OdpovědětVymazat
  7. Barva vypadá krásně. Co zkusit ořezávátko na jumbo pastelky. Máme docela dobré, takže možná v papírnictví :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Odstín to má pěkná, ale oční stíny v tužce jim nepřijdu na chuť :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je také nikdy nějak nemusela, ale tahle je vážně celkem fajn :) když spěchám, tak sáhnu po ní a za chvíli je hotovo :)

      Vymazat
  9. Vypadá zajímavě i odstín se mi líbí, ale nevím jestli bych ji nějak využila, i když možná by se stala mou oblíbenkyní :)

    OdpovědětVymazat
  10. Klárko, kušuj! Já po nich koukám už dlouho a říkám si "Je to zbytečný! Nepotřebuju to!" ale jak dlouho budu ještě odolávat při čtení recenzí jako je ta Tvoje? :)

    OdpovědětVymazat
  11. Také jsem si teď jednu pořídila od Astor v odstínu 100 Creamy taupe a podle mě je skělá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, ne a ne, to mi Barunko ani neříkej! :D Nebo zase poběžím do drogérky a budu vybírat :D

      Vymazat
    2. Barčo,máš pravdu,je skvělá.Ale mám teď další....ASTOR 24h PERFECT STAY odstín 600 deep purple a ta je super.Stejně jako MAYBELLINE Master Smoky odstín Smoky Grey :))) Ale s MAX FACTOR SMOKY EYE EFFECT odstín 3 silver storm si nevím rady :( .........podle mě moc mastná,zůstává v záhybech kolem víček...

      Vymazat
  12. já zažila rozčarování ve chvíli, kdy jsem zjistila, že ten barevný konec tužky není otáčecí a že tudíž tužka není automatická :-)) do té doby jsem s tím počítala, že je to prostě vysouvací pastelka stejně jako ty balzámortěnky na rty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem si naivně myslela, že se konec pootočí a bude.. :D :)

      Vymazat
  13. Ja mam fialovu, sedu a modru a vsetky su super :) Ako ekonomicka alternativa mi pride jumbo od Essence..tiez dobra..skusala si?

    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cože, cože? Essence má také svoje jumbo? Přiznám se, že jsem vůbec netušila, že něco podobného mají, sortiment Essence už moc nesleduji.. :) :D tak to budu muset očíhnout, děkuji za tip :)

      Vymazat
  14. Mám odstín Bad Girl Bronze a jsem spokojená. Rimmel se loni s výrobky opravdu vyšvihl. Co se ořezávání týče, používám na ní takové mega velké, zelené ořezávátko od Essence a nemám s tím žádný problém.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahááá, tak to budu muset navštívit stojany Essence a ukořistit jejich ořezávátko, děkuji za tip :)

      Vymazat
  15. Nemám ráda jumbo tužky hlavně proto, že se špatně strouhají! :D Většinou to ale vždycky nějak jde... A když to nejde, tak to vem nožem :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nůž je až ta krajní možnost, protože nejen, že bych ublížila sobě, ale ještě bych zničila tu tužku.. :D

      Vymazat
  16. Krásné :) Já mám od Rimmel řasenku a nemůžu si ji vynachválit :)

    OdpovědětVymazat
  17. Hodně jsem o tom slyšela na youtube v zahraničí a tak nad ní uvažuji, jen škoda, že nemají více odstínů, nějak si nemohu vybrat :)
    FairyChain

    OdpovědětVymazat
  18. Taky bych radila zkusit další ořezávátko, přece to musí jít! :) Jinak je ten odstín opravdu krásný, asi ho budu muset jít omrknout. :)

    OdpovědětVymazat
  19. Mám stejnou tužku a v pohodě ořezávám ořezávátkem od Essence se dvěma otvory na tužky, stojí do 30Kč

    OdpovědětVymazat
  20. Moc se mi líbí ten oční makeup :) slušivý!

    OdpovědětVymazat
  21. Děkuji za všechny vaše příspěvky! :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)