neděle 5. ledna 2014

Pěníme s Niveou.

Pěkný nedělní podvečer!

Po nějaké době jsem tu. Sakra, děsně mě štve, jak pořád slibuji zlepšení, články v pravidelné frekvenci a pak hned na to přijde další krize.. Prostě toho bylo hodně, stala se během pár dní spousta věcí a blog šel na chvíli tak trochu mimo mě.. :) Je na čase vrátit se do normálu a sepsat vám jednou zase nějakou recenzi. 

S touhle pěnou už se v koupelně kamarádím nějaký ten pátek a tak je čas vám o ní trochu blíže povykládat. Osvěžující pleťová čistící pěna mne zaujala už ve chvíli, kdy měla přijít na náš trh. Já jsem na ni ale nějak pozapomněla (jako se mi to stává hodně často v návalu všech možných kosmetických novinek) a až když jsem ji potkala v akci o pár měsíců později, jsem po ní sáhla. 



Oficiální popis: Pěna je obohacená o vitamin E a aktivní látku Hydra IQ. Hloubkově čistí a zároveň hydratuje, osvěžující složení vitalizuje pleť. Po aplikaci složení okamžitě napění. Pěnu nanášejte konečky prstů na obličej, krk a dekolt. Jemně vmasírujte krouživými pohyby směrem nahoru a poté opláchněte vlažnou vodou. Vynechejte okolí očí.

Pěna je v jednoduché, průhledné lahvičce s pumpičkou. To je moc fajn, vidíte kolik vám jí zbývá, přesně si nadávkujete kolik potřebujete, ve sprše to pěkně stojí.. prostě fajn. V lahvičce je pěna tekutá, průhledná voda a až při pumpnutí se vám změní v pěnu. Já pěnu používám každý večer ve sprše na dočištění, co se množství týče tak většinou mi stačí tak tři pumpnutí na celý obličej a krk. Parfemaci má pěna jemnou, nevtíravou a takovou tu typicky známou niveáckou :) já nevím, jak vám ji popsat, ale určitě ji prostě znáte.. většina Nivea kosmetiky má takovou podobnou, zvláštní vůni, však určitě víte.. Po pumpnutí vám tedy vyleze bílá pěna, která má takovou krásně nadýchanou strukturu. Pěna je hrozně jemná a to mytí je taková hýčkající záležitost, mě to s ní hrozně baví :D A teď tedy jak plní svoji funkci. Určitě to není náhrada odličovače. S tím nepočítejte, s make-upem si totiž neporadí, s očním už vůbec ne. Slouží opravdu čistě k dočištění pleti, pro lepší pocit. Pleť je po čištění krásně jemná a taková krásně vyhlazená, heboučká. Po nějakém čase, kdy jsem pěnu používala, se mi zdálo, že mám o něco mastnější pleť. Určitě to není způsobeno jenom pěnou, ale zdá se mi, že tomu trochu napomáhá.. Ještě nesmím zapomenout podotknout, že z počátku jsem měla problém s pnutím. Po umytí jsem cítila, jak se mi obličej napíná, po chvíli to ustalo. Jinak žádná nechtěná reakce nenastala, po dvou týdnech používání ustalo i to pnutí.. v současné době s ní nemám žádný vážnější problém.




Kupovala jsem ji v Rossmannovi, stála mě v akci tuším kolem 120 Kč, cena se pohybuje běžně v rozmezí 120 - 150 Kč. 

Máte s ní někdo zkušenosti? Nebo používáte jinou čistící pěnu?

11 komentářů:

  1. Tyjo tak to ani nevím, že nivea něco takového vyrábí nikdy jsem si jí v drogérce nevšimla. Já používám pěnu od Ryoru :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky už jsem na ní několikrát koukala a uvažovala jestli si jí vzít nebo ne..;)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem po ní už párkrát koukala. :) Příště po ní šáhnu! :))

    OdpovědětVymazat
  4. Já měla jen tu růžovou, a s ní jsem byla velice spokojená. Ani nevím, že se vyrábí modrá :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Já měla růžovou a je taky fajn, ze začátku jsem měla také trochu pnutí. A to mám smíšenou pleť. Pak se to také srovnalo.

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá dobře :) Možná zkusím, ale i růžovou pěnu :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Túto penu som používala a bola naozaj super :) môžem len odporučiť

    blog:WerushBerry

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám růžovou verzi a jsem s ní moc spokojená. :-)

    OdpovědětVymazat
  9. No, jen kvůli lepšímu pocitu ji nepotřebuji, určitě by jen vysušovala jak to tyhle věci umí :)

    OdpovědětVymazat
  10. Měla jsem vozrek od známé a mně tedy nevyhovovala, prostě nic podle mě pro citlivky. Mně pnula pleť po této pěně neskutečně. :-/

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem jí dostala na vánoce, takže jí používám krátce. Zatím jsem spokojená :-). Akorát na tu vůni jsem si chvíli zvykala. Nepřijde mi jako ta typická niveovská, ale ještě trošku malinko jinčí. Ale to je jen detail.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)