středa 15. ledna 2014

Oblíbenci za .. prosinec?

Pěkné odpoledne, moji drazí!

S menším zpožděním přináším oblíbence za prosinec. V tomto případě tedy zpoždění nijak zvlášť nevadí, protože vše, co jsem si zamilovala v prosinci, stále s radostí používám :) navíc k tomu přibyla hromada dalších věcí, ale o tom zase příští měsíc.. 

Tentokrát je tedy ve výběru 6 věcí, o většině teprve uslyšíte, ale aspoň taková ochutnávka toho, na co se můžete v následujících týdnech těšit:



Nu Skin - ReNu Hair Mask

O té tu byl článek před pár dny, takže se nebudu zbytečně opakovat. O značce jako takové jsem se dočetla zajímavé (a ne zrovna pěkné) věci, ale na masce to nic nemění. Její cena sice dosahuje nebeských výšin, ale jinak s ní nemám nejmenší problém a je to celkem fajn záležitost. Hlavně chci jemné, lesklé, uhlazené a zdravě vypadající vlasy a to mi tahle maska splňuje. Celou recenzi najdete zde.


Avon - Sprchový gel City Rush

Sprchový gel, který byl jako součást setu u parfému City Rush. Takže stejná vůně a prostě.. nádhera. Že miluji parfém víte, tak teď k němu přidávám ještě sprchový gel, který má stejně krásnou parfemaci. Plánuji článek věnovaný celý tomuto setu, takže se o něm časem snad rozhovořím více :)


Tangle Teezer Compact

Bože, miluji ho! Nechápu, jak jsem bez něho mohla být tak dlouho! :) Vážně skvělý pomocník, který si hravě poradí s mými neposednými vlasy. Netvrdím, že by to nikdy netahalo, ale oproti klasickému kartáči je to s Tanglem celkem sranda. Zvládne hravě i mokré vlasy (to dříve bylo nemyslitelné!) a mám hlavně pocit, že mi vlasy padají podstatně méně. Věřím, že Tangle na tom má také svojí zásluhu.


Dermacol - Longlasting Lipstick

O těch tu bude v nejbližších dnech rozsáhlejší recenze, takže nechci moc prozrazovat. Už asi dva měsíce je testuji a dávám jim pořádně zabrat. Mám odstíny č. 07 a 09, které jsem si zamilovala a staly se mými láskami. Rtěnky jsou celkově opravdu povedené a doporučuji je v drogérii omrknout.


Cosm'etica - Přírodní oční stíny

Jak se mi z počátku nelíbil, tak jsem z něho nyní doslova nadšená. Na hnědé matné stíny moc nejsem, ale nevím proč, tenhle jsem si fakt oblíbila. Využívám velice často na konturování oka do oblouku, kdy dodá líčení šmrnc. Četla jsem i o možnosti využití místo bronzeru, což by taky nemusel být pro některé špatný tip. Vlastnosti stínu jsou celkem příjemné, na to že přírodní dekorativku moc nemusím. Zase vám o něm plánuji napsat více.


Ziaja - Šalvějový gel na oči

Další produkt, který momentálně podrobuji zatěžkávacímu testu :) Kamarádíme se každé ráno, kdy mám oči šíleným způsobem oteklé a pod očima mi straší nehorázné kruhy. A tak tam kápnu kapku tohoto (občas ještě vychlazeného z ledničky) a je to fajn. Ne že by vše zmizelo jako mávnutím kouzelného proutku, ale určitě je pak situace přijatelnější :D Opět se můžete těšit na rozsáhlejší článek.


A co vaši oblíbenci? Shodneme se na něčem?

P.S. Hodně se mě ptáte na Spotřebováno. Nejspíš nebude v mé moci jej v nejbližší době natočit, tak jsem se rozhodla, že spojím prosinec s lednem.. Vypadá to, že teď stejně moc spotřebované kosmetiky nebude, snad to tedy nebude problém.. takže nebojte, dočkáte se, jen o něco později.. aspoň se budete mít na co těšit ;)

17 komentářů:

  1. Těším se na recenzi na šalvějový gel! O zkouškovém mám pod očima kruhy jak panda, tak si ho možná pořídím (navíc ziaju miluju) :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tangle teezer taky miluju, přesně když mám vlasy mokré tak nesli mi rozčesat, ale s tímhle jde to lehce :)) Rtěnku od Dermacol bych si chtěla pořídit :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Na Tangle Teezer nedám dopustit a Longlasting rtěnky jsem si také oblíbila. :) Ráda bych vyzkoušela gel na oči. :) Miraculous Style GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  4. Můžu se zeptat, kde jsi koupila ten oční krém? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, najdeš ho tu: http://ruzova10.cz/product_info.php?cPath=165_484&products_id=2592 :)

      Vymazat
  5. Ty rtěnky mě lákaj čim dál tim víc jak jsou všude :D

    OdpovědětVymazat
  6. bez TT nedám ani ránu, mám hodně dlouhé a husté vlasy a jen tak je nerozčešu... na ten gel jsem zvědavá!

    OdpovědětVymazat
  7. Já pořád uvažuju nad TT a už strašně dlouho... a nijak jsem se nikdy neodhodlala, jak jsem byla mladší, tak mi to přišlo za hřeben "moc velká cena", teď už ani ne, ale pořád se nějak nemůžu dokopat k nákupu :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Těším se na recenzi o rtěnkách!:)

    OdpovědětVymazat
  9. Nemam ucet a kvuli jednomu komentu se nechtel zakladat.Mam tvoje videa moc rada a chci sr zeptat jestli vubec bude nejake video behem Ledna diky za odpoved

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, upřímně netuším.. jestli se mi bude chtít a stihnu ho tak bude, jestli ne, tak ne.. :)

      Vymazat
  10. Doporučuju i "velký" TT - mám doma oba a s tím velkým se líp manipuluje, má delší štětiny a vůbec je uživatelsky mnohem příjemnější :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ty rtěnky od Dermacolu, mi přijdou skvělé, zatím mám jeden odstín a plánuju jít pro další :)

    OdpovědětVymazat
  12. Bez TT si nedovedu představit už být. :) Je fakt super, nosím pravidelně jeden v kabelce (cestovní verzi) a druhý s rukojetí mám doma.
    Na tyto rtěnky od Dermacolu čtu samou chválu, tak přemýšlím, zda nějakou nevyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
  13. Com´etika bola aj v ladyboxe a poslala som ho rovno ďalej. Nejako ma to nelákalo... :-) Ale po prečítaní tejto recenzie to trošku ľutujem... :-)

    Blog Papi Lapi

    OdpovědětVymazat
  14. Já bez TT nedám už ani ránu, koupila jsem si druhý a je to nejlepší volba mezi hřebeny <3

    OdpovědětVymazat
  15. Ty umíš vždycky nalákat na věci, které člověk doma ještě nemá :) Moc díky za tipy, co při nákupech neminout :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/01/famous-beauties-eliska-buckova.html

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)