neděle 19. ledna 2014

Než jdu spát.. aneb mazací rituál

Pěkný nedělní den!

Nedávno mi přišel dotaz ohledně toho, co používám za kosmetiku večer před spaním. Už tu bylo několik podobných článků, poslední byl například tento tag , který zjišťoval, kolik kosmetiky na sebe denně namažu. Ale protože používaná kosmetika se u mě velmi často mění, tak vám dnes ukáži obnovu večerní péče. Nepočítám do toho tedy žádnou sprchu a péči po ní, ani vlasovou péči. Prostě jde o věci, které mi leží na nočním stolku a jsou poslední štací před tím, než odpadnu :) 

Momentálně mi tedy stůl zdobí:

Génifique - Lancome
Krém Kakaové máslo - Ziaja
2v1 krém na ruce - Essence
Balzám na rty Vanilla Creme Brulee - Possibility


Když už jsem uzívaná a vím, že nezbývá nic jiného než ulehnout, jako první sáhnu po séru Génifique od Lancome, které používám už nějakou tu dobu. Nanáším jej především v očním okolí, hlavně pod oči, kde se mi začínají dělat takové celkem výrazné vrásky od neustálého mhouření očí.. takže chápete, je to taková prevence. Sérum vždy vklepu do očního okolí, nechám jej chviličku vstřebat a poté sáhnu po krému. Mám pocit, že se to se sérem o chlup zlepšilo, hlavně je oční okolí takové pružnější a prostě celkově to vypadá lepší než předtím. Pokračuji krémem na celý obličej. Před pár dny jsem začala používat opět krém od Ziaji s kakaovým máslem. Kdysi už jsem tenhle krém měla a k Vánocům jsem dostala nové balení, takže jsem po něm s radostí sáhla. Krém je výživnější, což se mi teď na zimu celkem hodí. A nanejvýš miluji jeho úžasnou kakaovou vůni! Ta je tak božská, že mám co dělat, abych se udržela a neochutnala! :D Abych odolala ochutnávání krému nanáším raději další voňavou záležitost na rty. Momentálně je to tento vanilkový balzám od Possibility, který už nějakou tu chvíli testuji. Opět příjemná vůně, doslova k sežrání! Na závěr už jenom zbývá namazat ručičky, aby se přes noc také trochu vzpamatovaly. Momentálně se jim dostává (ne)péče od Essence a to díky krému 2 in 1 hand&nail balm. Pak už nezbývá nic jiného, než se až po nos zachumlat do peřin, zavřít oči a nechat si něco pěkného zdát.... :)

Dnes tedy jen takové nakouknutí na aktuálně používané kousky. Na většinu pro vás chystám podrobnější recenze, takže se nemusíte bát, že byste o něco přišli ;)

Co nesmí chybět na vašem nočním stolku? 

P.S. Příhodně jsem článek sepisovala včera těsně před spaním, už s namazaným ksichtem, takže je to všechno sepsané nejvíce příhodně :D

10 komentářů:

  1. Těším se na článek o tom séru na oční okolí.

    OdpovědětVymazat
  2. To je péče panečku! Já se k takové péči o pleť asi nikdy nedokopu.. Jediné, co používám, je ten krém od Essence:))

    OdpovědětVymazat
  3. Já na nočním stolu mám už jen krém na ruce, vše ostatní mám v koupelně a namažu se po vyčištění zubů... než bych došla k posteli, zlenivěla bych a už bych si nic nenamazala :))

    A.

    OdpovědětVymazat
  4. u mňa nesmie chýbať micelárna voda od biodermy :)
    Beauté Caresse

    OdpovědětVymazat
  5. já si oči a obličej mažu v koupelně, na stolku mám krém na ruce, tělové máslo a dva balzámky na rty. a štos knih :D

    OdpovědětVymazat
  6. Na mém stolku rozhodně nechybí krém na ruce, kokosový olej a balzám na mé věčně vysušené rty :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já zase používám krém na ruce a balzám na rty v podobě zázračného kelímku od Oriflame :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Já tam momentálně mám výživný krém od Alverde na velice suchou pokožku, krém na ruce od Baley s ureou, oční krém Valea a Sudocrem, pro všechny nezbedníky :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já se většinou taky mažu až když vlezu do postele, takže můj noční stolek je tak trochu můj kosmetický ráj :-D I proto, že toho používám mnohem víc, až se za to stydím :-D Jinak moc pěkný článek!

    http://lostincosmeticsworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)