pondělí 20. ledna 2014

Gurmánský peeling s meruňkama

Pěkný pondělní podvečer!

Gurmánský peeling na tvář s meruňkovými jádry od Yves Rocher se mi líbil od první chvíle. Byla to taková láska na první pohled, protože poté, co jsem ho viděla u Rendy, jsem věděla, že ho prostě musím mít! Takže při další návštěvě obchůdku bylo jasné, kam směřovaly mé kroky - ke stojanům s péčí o pleť, kde jsem se na něj hned vrhla. 



Oficiální popis: Peeling má složení rostlinného původu, obsahuje pudr z meruňkových jader, vodu z bio heřmánku, rostlinný glycerin, esenciální olej z pomeranče. Neobsahuje živočišné složky, bez parabenů. Použití 1 - 2x týdně na navlhčený obličej. Masírujte, vyhněte se očnímu okolí a poté opláchněte.

Peeling je v průhledné žluté tubě (Také se vám ty průhledné obaly tak líbí? Mě nějakým způsobem děsně přitahují :D), takže pořád víte, jak na tom s obsahem jste. Tuba je menší, obsah z ní jde bez problémů vytlačit, i když uznávám, že ke konci to bude zase boj. Co mě na peelingu dostalo po otevření jako první je jemná, čistá, meruňková parfemace. Fakt meruňky, žádná napodobenina. A pak když jsem peeling vymáčkla, tak jsem zůstala jako opařená, protože se mi hrozně líbí i obsah. Jsem naprosto hotová z té žluté, perleťové hmoty.. a k tomu ty tmavá meruňková jádra (zrníčka).. to prostě mému oku lahodí :D Zrníček obsahuje dost a jsou celkem hrubá, takže to chce jemně. Pak už jenom nanesete, chvíli si s tím obličej pomasírujete a jednoduše smyjete. Podotknout musím, že po prvních asi třech použitích jsem na pleti cítila mírné pnutí,  po pár použitích to naštěstí ustalo. Dnes je výsledkem po použití vyčištěná, hebká a jemná pleť, nevysušuje, naopak se mi zdá, že celkem hezky pleť zhydratuje. 




Celkově pro mne tedy fajn záležitost. Z počátku problém s pnutím, ale to ustalo a tak se s peelingem stále pravidelně setkáváme 2x týdně v koupelně. Seženete jej tady, momentálně za 99 Kč / 50 ml nebo v obchůdku YR. Já jej kupovala v akci někdy v září, v jejich obchůdku, asi za 120 Kč.

Máte s ním někdo zkušenosti? Jaký peeling používáte vy?

26 komentářů:

  1. No a já jsem vždycky odvařená z tvých kladných recenzí, protože je jasný, že tohle musím mít :D
    Od Rochera jsem měla peeling dřív jako vzorek a nebyl špatný. Myslím, že místo něj začali dělat tenhle. Moc spokojená jsem nebyla s Baleou, která mi vysušovala pleť, přestože měl být peeling hydratační. Teď jednou za čas dělám domácí ze soli a buď olivového oleje anebo avokáda s dýňovým olejem :)
    P. S. Hrozně mě pobavila věta: Také se vám ty průhledné obaly tak líbí? Mě nějakým způsobem děsně přitahují :D A vůbec nevím proč :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hmmm, že bych se zase inspirovala a zkusila udělat nějaký domácí..? :)

      Vymazat
  2. Tak ten se mi hodně líbí. Určitě se po něm v obchodě mrknu.

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem asi stará konzerva, ale mám radši solné a cukrové peeling, které nejsou tak chemické. Věřím, že tenhle musí vonět úžasně, ale taky tam kvůli tomu toho museli narvat tři tuny. Vzhledově je opravdu moc pěknej a láká :)

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
  4. Mám ho ještě ve starém kabátku, ale mám pocit, že ty třpytečky, ten shimmer co rozjasňuje mi trošku zhoršuje akné :/ Jinak ale dělá báječnou pleť! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem ho vyhrála na blogu u Péti :) a jsem hrozně spokojená teda, taky mě dostala hlavně ta barva :D ta je kouzelná a taky ta pěkná tubička tak akorát do ruky,. Za mě určitě JO! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ta hrubozrnnost a pnutie pleti po pouziti sa mi tiez nepacili..Ja som ho pouzila asi tak zo 5x a viac nemam chut :/ Pre mna bol tento piling dost sklamanie, lebo vona je ozaj uzasna a taka prirodna..no poznam aj lepsie, jemnejsie pilingy, ktore moja plet oceni ovela viac ako tento merunkovy smirgl :))

    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  7. já mám jejich meruňkový tělový, už několikáté balení a miluju ho! moc nemusím hrubé peelingy, tenhle je jemný, ale oškrábe dobře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Meruňkový? Tělový? Tak ten musím mít! :)

      Vymazat
    2. je to tenhle http://www.yves-rocher.cz/telo/kazdodenni_pece/rostlinna_pece_o_telo/rostlinny_telovy_peeling - není že by vyloženě voněl po meruňkách, ale voní moc hezky :)

      Vymazat
    3. Hmm, mám pocit, že ho musím mít! :D

      Vymazat
  8. Ten vypadá fakt dobře, nicméně já bych rádši vyzkoušela enzymatický peeling místo mechanického :) takže uvidíme... :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také už nějakou dobu přemýšlím o enzymatickým, ale nakonec neodolám těm zrníčkovým.. :) :D

      Vymazat
  9. To musí byt vůně :)
    http://petrusha1992.blogspot.cz/2014/01/endless-nights.html?showComment=1390245201231&m=1

    OdpovědětVymazat
  10. vypadá moc pěkně, taky bych si už nějaký mohla pořídit.:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  11. Pokukávala som po ňom, ale na citlivú pleť to asi veľmi nebude..:) Ale vôňa musí byť krásna..

    OdpovědětVymazat
  12. Vonět musí dobře :)) Ale jsem spokojená z Garnier :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. já mám taky meruňkovej, ale od Freemana a jsem s ním moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ten jsem v drogérii také koukala, je to další adept :)

      Vymazat
  14. Mám ho také a jsem s ním spokojená! Někdy ho použiji i na tělo, jen by mohl být větší :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tělo by byl parádní! Ale na to je ho málo, to si ho raději šetřím na ksichtík :D :)

      Vymazat
  15. Nije to síce peeling ale celkom sa mi osvedčila Neem mask od Himalayi :)

    Alena Shishkova inspired makeup :)
    http://beautecaresse.blogspot.sk/2014/01/alena-shishkova-inspired-makeup.html
    Beauté Caresse

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě tu čeká přímo Himalaya Neem Scrub, tak jsem zvědavá :)

      Vymazat
  16. Vypadá pěkně, ale nevím nevím. Z YR spoustu věcí na obličej nemůžu a díky tomu, že jsem tam chodila na brigádu, tak jsem toho vyzkoušela dost. Tenhle peeling mi ale láka už delší dobu. :) Mám teď doma meruňkový od Freemana a jsem spokojená, hlavně Freeman mi dostává na ty vůně. :-D Chtěla bych ale vyzkoušet i enzymatický peeling...

    OdpovědětVymazat
  17. Ja moc Yves Rocher nemusim, ale podla tvojej recenzie vyzera fajn :)

    Posledny tyzden Nobilis Tilia giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)