úterý 21. ledna 2014

Balzámujeme: Possibility podruhé

Pěkný úterní večer!

Není vhodnější doba na testování balzámů na rty než zima. A tak když se ke mně na vyzkoušení dostaly dva balzámy značky Possibility, s chutí jsem se do nich pustila. Mám tu hned dvě varianty - vanilkový Creme Brulee a mentolový Ice Cream.


Zelený balzámek je s příchutí/parfemací Peppermint Ice Cream. Upřímně se mi do něho moc nechtělo, protože mentolovou parfemaci na rtech zrovna dvakrát nemusím, ale nakonec jsem se do něho pustila a zjistila jsem, že to vůbec není tak špatné :) Ten mentol cítit je, ale není nijak zvlášť intenzivní, naopak je vůně spíše nasládlá a vcelku příjemná. Na rtech už ho neucítíte, balzám je zcela bez příchuti. Co se mi u této příchutě balzámu fakt líbí, je jeho barva. Taková krásná šmoulí, na to se prostě hezky dívá :D




Variantu Vanilla Creme Brulee mám podstatně raději. Vanilku já celkově můžu, natož u balzámu na rty! Po otevření na mě vybafla příjemná, intenzivní vanilková parfemace. Možná bych řekla, že je trošičku chemicky upravená, ale příjemná je, to jako jo. Na rtech ovšem také cítit není a příchuť také žádnou nemá, což je možná škoda, u této verze bych to klidně brala.




Kalíškové balení je hezké, líbí se mi, i když obecně kalíškům moc neholduji. Ale jelikož jsem zvyklá balzámy na rty používat jenom doma, tak mi to problém nedělá. Kalíšek je umělohmotný, oku lahodící a opravdu velký! Gramáž je na balzám dosti objemná, 20g balzámu nějaký ten pátek vydrží. Po otevření víčka na mne čekala stříbrná krycí fólie, s tou  jsem měla problém u obou balzámů, což si můžete všimnout i na fotkách. Byla tam tak pevně přilepená, že vůbec nešla strhnout. Trhala se po kouskách a.. prostě to nešlo! :D Poté na mě už vykoukl obsah, ten vidíte u obou balzámků výše. Trochu se mi nelíbí, jak je tam ten balzám tak divně "slitý", ty díry v tom se mi prostě nelíbí a třeba u toho vanilkového mě to pěkně štve, protože při nabírání se toho kupa dostává pod nehty.. ale tak dobře, beru. Balzám je hodně jemný, jedná se o takovou tu úplně jemnou, dobře roztíratelnou a ne moc mastnou vazelínu. Já netuším jak vám to jinak popsat :) Je to takový ten typ balzámu, který na rtech úplně do ztracena rozetřete, vstřebá se a není na rtech nijak zvlášť cítit. Rty nezabarvuje, v malém množství na rtech je zcela průhledný. Jak jsem psala již výše, jsou zcela bez příchuti. Co mi vadí, že na rtech dlouho nevydrží, zcela se vstřebají nebo rozpustí či co, za chvíli o něm vůbec nevím a je to jako bych si rty ničím nenamazala. Mám tedy tendenci si balzámem rty natírat každou chvíli. Hydratací to také není žádný zázrak, když mám rty v naprostém pořádku, tak mi tyto balzámy stačí, ale ve chvíli, kdy je mám trochu rozpraskané nebo vysušené, potřebuji trochu těžší kalibr. 

Celkově tedy musím říci, že mne balzámy ničím neoslnily a nemám potřebu vlastnit nějaké další, raději zkusím zase něco jiného. Balzámy, co tak nějak nefungují, nepotřebuji, že ano. Pokud by vás zaujaly, seženete jej tady, momentálně je v nabídce pouze růžová varianta Raspberry Pavlova, ale třeba se tam brzy objeví i ostatní. Cena balzámu za 20 g je 59 Kč.

Jaký balzám dělá přes zimu společnost vám? Znáte/máte někdo tyto balzámy?

15 komentářů:

  1. Za tu cenu/gramáž je to fajn záležitost, ale přijde mi to jak balzámy Balea - příjemná vůně, na rtech už cítit není, za chvilku o něm nevíš. Škoda, ta vanilková vůně by mě hrozně lákala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, trefa do černého - Balea balzámy jsou tomu podobné.. i když možná v té hydrataci ještě o chlup lepší.. :D :)

      Vymazat
  2. Možná jsi právě odhalila Skodulko, proč je toho balzámu v piksličce tolik. Protože se tak rychlo vstřebává :-) jinak ty vůně i balení by mě i lákaly, ale složení mě moc neuchvátilo...
    Přes zimu mi nejčastějc dělá společnost lesk od Lily Lolo, balzámek od Alverde, nebo mini kalíšky od Saloos. Případně další barevnosti, které ukořistím při nákupech... Víš jak - balzámů není nikdy dost :-)
    Bebe
    Růžový chroust

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem si říkala, že možná právě proto je ho tolik :) A přesně tak, balzámů není nikdy dost.. také sháním pořád další i když nemám šanci to reálně spotřebovat :D :)

      Vymazat
    2. TAké mě složení nezaujalo :) ale balení je hezké a díky za foto složení já o nich uvažovala , že si je koupím

      Vymazat
  3. Já nesnesu natírání balzámu na rty prstem takže mím favoritem je Crazy rumors,ale ta cena se mi nelíbí

    OdpovědětVymazat
  4. Škoda tej hydratácie, celkom ma zaujal(ten mentolový), milujem mentolovú vôňu. Moje obľúbené balzamy sú lip buttery od Labella (Nivey), ale mám rada aj hojivý zázrak od Oriflame. :)

    Sweet Letty

    OdpovědětVymazat
  5. Ta vanilková by se mi asi líbila víc. Já nyní používám Brambleberry Rose a je moc příjemný.

    OdpovědětVymazat
  6. Vanilkovy se mi libi vic.
    Aktualne pouzivam balzamy od Carmexu a jsems nimi maximalne spokojena.

    OdpovědětVymazat
  7. vanilku mám moc ráda, takže vanilkový by byl něco pro mě.. jinak já mám teď obyč labello:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  8. Balzámky vypadají dobře, láká mě ten malinový. Ale potřebuji opravdu hodně hydratovat, rty mám neustále popraskané a vypadá to nevzhledně. Ani EOS mě nijak nenadchl a nemohu doporučit. Proto zvolím raději osvědčený Carmex. :) GIVEAWAY O AUTORSKÝ ŠPERK

    OdpovědětVymazat
  9. To je nádhera!;) Krabičku bych brala, jenom to složení mě láká o něco míň.;)

    OdpovědětVymazat
  10. vypadají úžasně, i samotná krabička je lákavá :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)