sobota 21. prosince 2013

Veselé Vánoce přeje Ladybox!

Pěkný den!

Jsem tu s pravidelnou boxovací dávkou. Tentokrát v duchu vánoční edice, kterou jsem čekala pořádně nadupanou. Musím se přiznat, že v poslední době mne to nadšení box od boxu opouští, ale ve vánoční edici jsem opravdu věřila. Dle nápovědy jsem očekávala produkt značky Natura Siberica a těšila se na štětec. Tak se pojďme podívat, jak box tedy nakonec vypadal.



Box přišel tuším ve středu, takže úplné překvápko jsem neměla, ale nakonec můžu být ráda, že pošta doručování protáhla pouze o den, že jo. Po rozbalení na mě vykoukla červena krabička s barevnýma kouličkama a logem. Box se mi opět moc líbí, vkusně ozdobený, vánoční a přesto využitelný. K tomu byla samozřejmě sladěná i kartička s produkty, takže balení opět super, moc se mi líbí.


Co se obsahu boxu týče, tak se přiznám, že jsem byla z počátku dosti rozpačitá. Po otevření na mě vykoukl opět letáček značky Palmer's a už mi bylo zle. Protočila jsem oči v sloup a jenom čekala, co tam zase bude. Tentokrát se tam objevily dva pytlíkové vzorečky krémů této značky a navíc miniatura Třpytivého tělového krému. Aby nedošlo k omylu, mně Palmer's krémy/másla/mléka vůbec nevadí, naopak, chci si nějaké pořídit v plné velikosti, ale v boxu mě už otravují. Nic proti ničemu, je to určitě zajímavý sortiment, ale nacházet každý měsíc v boxu stejnou věc, to mě moc nebaví. To Dermacol mi byl mnohem příjemnější, protože to byl alespoň různorodý sortiment - dekorativka, pleťová nebo tělová kosmetika.. ale tohle je vše na jedno brdo a liší se to pouze v názvu.. Kvůli Silvestru tentokrát asi třpytivý krém jako obměna, ale stejně mne to nijak nepotěšilo. Pytlíkových vzorečků bylo v tomto vydání mnohem více, následovaly dva od Mixy - pleťový krém a tělové mléko a avizovaná Natura Siberica. Čekala jsem spíše nějakou miniaturku nebo plné balení (určitě by nejen mě potěšilo), ale na zkoušku tam byly jen dva vzorky - krém na ruce a pleťová maska. Za tu masku jsem moc ráda, už jsem ji zkoušela a byla hrozně fajn, takže se těším, až ji zase vyzkouším. Po vzorečcích na mě vykoukl dárek v podobě ovocných sušenek Racio. Samozřejmě jsem neodolala, sušenky hned otevřela a.. vůbec mi nechutnaly :D Ochutnala jsem, ale kupovat si je určitě nebudu.


Pak tu máme sprchový gel značky Ziaja. Dle dopisu u nás není dostupný, takže vyzkoušet jej máme možnost jenom díky Ladyboxu. Což je hezké, jen bych volila jiný sprcháč. Nejdříve jsem se těšila, ale po přičichnutí mě ta radost rychle přešla. Na sprcháče nejsem nijak vybíravá a v podstatě se umyji čímkoliv, ale že by mě lákalo mýt se jarem, to tedy vůbec. Exotický koktejl vůní mi připomíná jediné - jar na nádobí a opravdu nebýt na tom napsané, že je to sprcháč, byla bych schopná umýt tím nádobí. A tak na ruce jako mýdlo by to mohlo být dobré. Aby nebylo hygieny málo, máme tu Dezinfekční gel značky Anatomicals. Ach, ty jejich rozkošné balení! Myslím, že dezinfekční gel v boxu není úplně nejhorší nápad, je to věc, co se (alespoň u mě) v kabelce nikdy neztratí.


Největší radost mi udělal stoprocentně Štětec na oční stíny přímo z dílny Ladyboxu. Je to klasicky plochý štětec (vhodný k aplikaci stínů na celé víčko), má opravdu měkké a jemné štětinky a rozkošnou růžovou rukojeť. Ještě jsem neměla možnost ho pořádně vyzkoušet, ale vůbec nevypadá zle. Palec nahoru! Pak tu máme Texturovací lak na nehty Jordana v 15ml balení. Texturovací lak - super, značka Jordana v boxu - super, barva laku už mě tolik nenadchla. Za jakoukoliv jinou barvu bych byla raději :D Ale ráda ho vyzkouším. A pak tu máme ještě speciálně pro LB oční stíny značky Cosm'etika. První dojem byl zklamání - obyčejný matný  hnědý oční stín. Po vyzkoušení a bližším seznámení se stínem? Nadšení! Je vážně povedený, v posledních dnech jej nosím pořád, v kombinaci se světlým stínem, kdy ho dávám do oblouku a rozblendím do ztracena, se mi to opravdu líbí! Jen mít na stín nějakou tu paletku a budu naprosto spokojená :) Takže chválím.


No a to máme vše. Nemůžu říci, že by toho bylo málo, to fakt ne. Jen bych asi pozměnila složení produktů. Druhý dojem byl pro mne v tomto případě o něco lepší, než ten první.. Výběr dekorativní kosmetiky hodnotím jako povedený, to jo. Ta pečující (Palmer's, Ziaja) už mne moc nenadchla. Čekala jsem asi trochu víc. Ale když to srovnám s listopadovým vydáním, tak je to pro mě krok správným směrem.

Co vy a prosincový Ladybox? Máte? Líbí se vám? Co by vám udělalo radost?

Děkuji za poskytnutí krabičky PR zastoupení Ladyboxu.

14 komentářů:

  1. Keby mal ten sprcháč nejakú vianočnú alebo sladkú vônu na zimu bol by v pohode ale.. neviem. Nie som nadšená. Aspoň balzam na pery mohli dať, keďže je zima nie?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přiznám se, že balzámek jsem nějaký čekala a ono nic.. :)

      Vymazat
  2. Mě tedy ta Ziaja jar vůbec nepřipomíná, voní krásně po citrusech. První dojem také nic moc, ale nakonec jsem zhodnotila, že tak špatný vůbec neni.

    OdpovědětVymazat
  3. Mna by si tymto obsahom Ladybox asi neziskal..najlepsia vec sa mi zda byt dezinfekcny gel. Ine by som nevyuzila. Neda sa vyhoviet vsetkym, to je jasne, ale myslim, ze pri boxoch tohto typu existuje este velky priestor na personalizaciu..

    Peacock & Pineapples
    Vianočná Rozdávačka

    OdpovědětVymazat
  4. Chm. Nic moc. Ta barva laku by mě pěkně nasrala, nesnáším růžovou :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jako já bych volila taky jinou no, už jen proto, že podobných laků už mám několik :D

      Vymazat
  5. Hodně jsem nad ním přemýšlela, ale nakonec jsem neobjednala a jsem ráda. Byla bych akorát zklamaná - čekala jsem miniaturu nebo plné balení Natura Siberica, obzvlášť když na to lákali všude možně. Asi jsem možná náročná, ale poslední dobou, co tak sleduju, tak mi moc nemrzí, že si je neobjednávám.

    OdpovědětVymazat
  6. No jsem docela ráda, že jsem neobjednávala, protože mě nijak box nenadchnul no, škoda :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Žádná sláva :( na to, že je vánoční.

    OdpovědětVymazat
  8. Nic moc teda,jsem ráda, že jsem si to neobjednala...S

    OdpovědětVymazat
  9. Za mě je to zatím poslední Ladybox.. Měla jsem předplatné a prodlužovat ho zatím nebudu, protože tahle poslední krabička mě totálně zklamala :(

    A.

    OdpovědětVymazat
  10. neobjednávám, čekala bych spíš něco vyloženě vánočního, já vím, že třeba na ten Rocher v boxech se nadávalo, ale mají tak krásnou tu vánoční limitku... lákání na NS a následně dva mini sáčky mi přijdou jako výsměch, není to zas tak drahá značka, aby tam nemohli dát plný výrobek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně ta limitka od Yves Rocher mě také napadla.. vůbec bych se tam za nějaký produkt z ní nezlobila, právě naopak.. :)

      Vymazat
  11. Děkuji vám všem za příspěvky! :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)