pondělí 23. prosince 2013

Pískově s Essence

Pěkný večer přeji!

Máme den před Ježíškem a já s malým zpožděním přináším článek. Už by to chtělo vánoční téma, já vím, ale jelikož mě dosud vánoční atmosféra zatím nedohnala, dáme si dnes ještě kosmetiku. A zítra už snad sesmolím něco s vánoční tématikou :) Dnes vám ale ukážu svého velkého favorita, kterého v následujících dnech/týdnech ještě několikrát uvidíte. Tenhle lak mne velmi příjemně překvapil a patří mezi mé zimní favority.


S pískovými laky se roztrhl pytel a ani značka Essence nezůstala pozadu, já jsem si z tří dostupných odstínů vybrala č. 163 Hey, nude!. Hey,nude! je světlá krémová se stříbrnými třpytkami. Jako každý pískový schne dohruba. Štěteček má lak zastřižený dokulata, musím říci, že se mi s ním dobře pracuje, lakování zvládám celkem precizně a bez přetahů. Krytí laku je jediná věc, kterou je možné mu vytknout, k plnému krytí je třeba tří až čtyř vrstev. Jo, to mi občas pije krev, ale zase vzhledem k tomu, že lak velmi rychle zasychá, není problémem ty tři vrstvy nanést. Teď už zbývá jenom pochválit jeho výdrž. Opravdu mne velmi příjemně lak překvapil, protože mi na nehtech vydrží stejně dlouho, jako tolik chválené laky GS. Bez porušení jsem ho měla na nehtech asi čtyři dny, poté se začaly mírně odrbávat špičky, což navíc díky jeho světlé barvě ani není vidět, takže mi dal další den-dva navíc. Lak opravdu nádherně vypadá, nehty vypadají pěstěně a je precizní, nositelný na všechny příležitosti. Jedním slovem nádhera.




Co na něho říkáte? Líbí se vám pískové laky? Máte někdo zkušenosti s Essence pískáči?

9 komentářů:

  1. pískové laky jsem si letos fakt zamilovala a doufám, že další rok přibudou další odstíny :)) od Essence pískáče žádné nemám, ale tento světloučký je moc pěkný :) jsem totiž věrná značce P2, ta má opravdu povedené odstíny :))

    OdpovědětVymazat
  2. Mňa zatiaľ tá piesková vlna akosi nezasiahla.. Síce sa priznám, že GS Stars v odtieni Princess ma úplne dostal a idem po ňom, len čo sa dostanem do drogérky :D
    Ale tento má tiež veľmi peknú farbu, s ním by som si tiež asi rozumela.. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám jeden od GS a kupovala jsem ho v domnění, že je to třpytivý. :D
    Tenhle je ale opravdu krásný a na zimu jako vyšitý, jen ten sníh venku ještě chybí. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Lak mám a je super, ale nesouhlasím s tím krytím. Mě v pohodě stačí pro plné krytí 2 vrstvy, jsou tedy malinko tlustší, ale dvě mi stačí až až. Mám rovněž ten červený od essence a je stejně báječný jako tento či Stars laky, které úplně zbožňuji a mám jich zatím 7 :D

    R. UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  5. Tý jo ten vypadá celkem zajímavě :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherný, já mám ten červený a ten zas taková hitparáda není. Tenhle zítra kupuju!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahojky, ja mam s piskovymi laky dobre zkusenosti, hlavne z GS, sice nepatri k nejlevnejsim lakum ale vysledky stoji za to, mam od GS asi ctyri laky a vsechny jsou spickove tak jsem si rekla, ze zkusim i essence, kdyz je levnejsi... tak jsem si vzala ten v odstinu - me , and my lover.. uzasny cerveny az rudy lak se zlatymi trpytkami, nikde jsem nic podobneho nesehnala, zkratka dokonaly Vanocni lak :) tak jsem si ho vzala -. vse bylo ok, kryti, schnuti.... vse a rano jsem se vzbudila a ty nehty byli ruzove proste totalne neco jineho nez ve flakonku, to bylo docela zklamani pac takovy lak uz mam a ja si koupila cerveny ne ruzovy lak :( ale jinak spokojenost, jen ne to co jsem si koupila :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)