neděle 29. prosince 2013

Jak si rtěnky nové bydlení našly..

Pěkný večer!

Nedávno jsem přemýšlela, co udělat se rtěnkami, abych nemusela neustále složitě hledat a prohrabovat svoji sbírku.. občas to totiž bylo o nervy.. Nevím jestli to znáte, tak vám to popíši. Ráno nestíháte, už musíte běžet na vlak, aby vám neujel, jenže, bez nějaké té rtěnky přeci nemůžete odejít.. ale co se nestane, v té vaší sbírce, zběžně poházené v krabičce tu správnou ne a ne najít.. Je to k vzteku, to vám řeknu! A tak jsem začala přemýšlet, co s tím udělat.. a jako na zavolanou přišlo řešení :)


A tím je tenhle parádní stojánek na rtěnky. Vskutku vychytaná pomůcka. Ihned jsem vybrala 24 nejoblíbenějších rtěnek (což víceméně dává dohromady celou moji sbírku) a našla jim ve stojánku čestné místo. Pak jen udělat místo na kosmetickém stolku pro stojánek a je hotovo. Řeknu vám, že je to sakra příjemnější, pohodlnější a rychlejší hledání než předtím. 




Stojánek je umělohmotný, ale vypadá vcelku pevně (zvládl dojít poštou, takže úspěch). Vejde se do něho 24 kusů. Problém je snad u těch, které mají trochu větší nebo rozšiřující se obal, což je například Lancome Rouge in Love nebo Yves Rocher Grand Rouge, ty jsem musela dát vzhůru nohama. Běžná velikost jako Rimmel, Dermacol, L'oréal, Gabriella Salvete, atd. se do stojánku bez problémů vejde. Seženete jej například tady za 159 Kč, k dostání ale budou určitě i na e-bay a nebo pokud jste trošku manuálně zručnější než já, tak si jej můžete zkusit vyrobit :)

A co vy? Máte v kosmetice pořádek? Máte svůj stojánek/organizátor? 


Děkuji Terezce a Verunce z Touch of Asia za krásný vánoční dárek, kterým mi trochu pomohly utřídit moji sbírku :)

24 komentářů:

  1. Vypadá to hezky, ale asi by mi to nevyhovovalo, můj krabičkový systém mám ráda :) Musím mít vše zorganizované a přehledné.. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak přesně tohle jsem si tenhle týden objednala. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já ho mám taky a nemůžu si ho vynachválit...akorát budu muset objednat asi další 2, nějak jsem se s těma rtěnkama rozjela :D

    OdpovědětVymazat
  4. tý jo pěkný určitě se hodí na více věcí:)

    OdpovědětVymazat
  5. Mám úplně ten stejný stojánek, akorát já ho mám právě z ebay za 2 dolary(40kč) :D :D koukám, že si na tom holky dost mastí kapsu..

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám něco podobného, i když dnešní pohled do šuplíku byl šokující, mých 10 nejmilejších rtěnek bylo fuč! Mám je různě po kabelkách :D Musím udělat pořádky! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Stojánek je super vychytávka. Mám úplně stejný z ebay a za podstatně nižší cenu (cca 70kč) a budu si asi muset pořídit další :D

    R. UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  8. ahoj Klarko, super věcička, ja mam rtenky ulozene v mojim kosmetickem suplicku, ale musela jsem si do nej vyrobit z kartonu ty chlívečky :D

    OdpovědětVymazat
  9. moc pěkné, pokud máš víc věcí, jako třeba těch rtěnek, tak je to paráda! já žádný organizér nemám, většinu dekorativky mám v taštičce pořád na polici, mám víceméně jenom to, co opravdu používám denně, no a zbytek mám v koupelně na policích a to, co čeká na svoji chvíli mám zase ve skříni v krabici :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tvoji sbírku bych chtěla mít :-) Luxusní vychytávka :))

    OdpovědětVymazat
  11. Super, pro těch mých okolo 10 rtěnek je ještě čas tohle kupovat :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Zrovna včera jsem ho objednala na ebayi. :-)

    OdpovědětVymazat
  13. To je šikovná vychytávka pro uskladnění rtěnek. :)

    OdpovědětVymazat
  14. mně by to bohužel nestačilo, ale je to hezký a praktický :)

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
  15. Taky mám tenhle na rtěnky, je to super věcička! :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  16. Ja zatial skladujem ruze v krabicke od Ladyboxu, ale dlhodobo sa uz chystam na takyto organizer, pretoze v krabici proste poriadok neudrzim.:) Asi ho objednam z ebay..

    OdpovědětVymazat
  17. Vypadá to prakticky :) Ať pěkně slouží!

    OdpovědětVymazat
  18. To musí být radost se nyní po ránu líčit :-) povedené

    OdpovědětVymazat
  19. Mně se tohle líbí moc ale si bych to neměla kam dít :( A Dermacol rtěnky moc nemusím ale ty jejich nový oblaly-ty jsou úžasný!

    OdpovědětVymazat
  20. letos jsem našla podobný stojánek pod stromečkem a je to opravdu lepší, všechno mám hezky vystavené
    a už nemusím nic někde hledat :D

    OdpovědětVymazat
  21. Vypadá to moc hezky, bohužel bych jich ale potřebovala tak deset

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)