pondělí 30. prosince 2013

10 věcí do 100 Kč

Pěkný večer!

Milá Hanny Brokolice mne natagovala do tohoto tagu, čímž ji převelice děkuji a přijímám tento úkol. Tento tag se totiž parádně hodí k naší bilanci za rok 2013 :) Prolezla jsem všechny články na blogu za uplynulý rok a snažila se dát dohromady deset věcí, které nepřesahují stanovený limit a stojí za omrknutí. Vybírala jsem takové věci,  které se neobjevily v celkové bilanci za 2013 (tady), abych pořád nemluvila o tom samém.. 

Tady je tedy vybraná desítka:

Matte Lip Color - E.L.F.


Jedna z nejoblíbenějších rtěnek co vlastním. Při koupi jsem od ní moc nečekala, ale velmi mile mne překvapila. Odstín Praline byl mým podzimním favoritem, navíc ta matnost, aplikace a balení je praktické.. Miluji ji :) 




Z celé kolekce Colorama mne nadchly nejvíce. Na lesky moc nejsem, ale tyhle za zkoušku stojí. Mým favoritem je zejména odstín č. 475 - hnědá, který prostě na rtech vypadá krásně. Lesky jsou na rtech příjemné, nelepí a hlavně překvapivě dlouho vydrží.



 Moje velké oblíbenkyně. Mám hned dvě a odstín č. 3 je v poslední době mojí každodenní pomocnicí, víceméně teď nepoužívám jinou. Nejen že máte tvářenku 2v1, ale navíc jsou dobře pigmentované, nijak výrazně nepráší, hezky voní (!) a ten design.. Za 89 Kč je to opravdu povedená záležitost.

Šampon Gliss Kur Ultimate Volume - Schwarzkopf


Zaručeně nejlepší šampon, jaký jsem během tohoto roku vyzkoušela. Budu se k němu v budoucnu určitě vracet, protože po žádném jsem neměla tak hezké vlasy jako po tomhle. Nejen že byly krásně jemné, lesklé, nadýchané, ale také se mi mastily pomaleji než obvykle a krásně voněly. Malé balení je k sehnání kolem 60 Kč, velké tuším kolem 80 - 90 Kč, takže parádní cena.



Jeden z mých oblíbených pískáčů. Jeho výdrž není kdovíjaká, ale to lakování stojí za to. Krásná barva, písková textura, skvělé krytí a rychlé schnutí.. Za tu cenu (běžná cena 69 Kč) fajn záležitost.



Jeden z nejpovedenějších počinů GS tohoto roku. Liší se odstín od odstínu, ale tento můj (č. 02) je opravdu fajn. Skvěle pigmentovaný, intenzivní odstín. Nepráší a na očích vydrží po celý den. Z nabídky drogérií rozhodně jedny z nejlepších. Za 79 Kč, no nekupte to :)



Během tohoto roku jsem zkoušela tuším dva, dříve také nějaké a jsou prostě fajn, ať si ho vezmete v jakékoliv parfemaci. Příjemná vůně, která vydrží, rychlé vstřebávání a především dobrá hydratace. A cena? Přímo směšná, 500 ml stojí (nebo alespoň dříve stávalo) kolem 60 Kč. Tleskám, tohle se Balee opravdu povedlo.



Řada s kozím mlékem není jen tak bezdůvodně chválena, opravdu je celkem fajn. Nejen, že ta parfemace je mému nosu příjemná, ale také vlastnosti krému nebyly nejhorší. Neříkám, že nepotkáte lepší krém na ruce, ale rozhodně za tu cenu je to fajn záležitost. 55 Kč / 80 ml.



Do sprcháčů zrovna neinvestuji a je mi celkem jedno, čím se ve sprše vydrhnu. Přesto mi jsou některé sprchové gely sympatičtější než jiné. Jedním takovým sympaťákem je tento sprchový gel z řady Aroma Ritual od Dermacolu s pistáciovou vůní. Jedním slovem - nádhera. V akcích se dají sehnat za krásných 40 Kč, takže doporučuji si počkat a vyzkoušet :)



Hezky vonící, rychle se vstřebávající a hlavně zjemňující a hydratující krém na nohy. Šlape na paty oblíbené Balee s ureou. Cenově jsou na tom také velmi podobně, takže nemusíte-li Baleu zkuste třeba tento. Za mě ano a do budoucna se mu rozhodně nebráním.


Tolik tedy moje desítka pod stovku. Jak jsem říkala, nebrala jsem v úvahu věci, které se objevily v minulém postu TOP 20, takže tu samozřejmě chybí pískáče GS nebo i pískáč od Essence.. ;)

A co do stovky mi doporučíte vy?

17 komentářů:

  1. Camouflage Cream od Catrice, arnikový krém od Rochera, NYC Turbo Dry, měsíčkový balzám od Alverde, mandlový balzám od Rochera, šampón a kondicionér s argininem od Elseve, glittrové tužky od Avonu (ty automatické) :) Z řasenek Volume&Curl od GS.
    S elfí rtěnkou souhlasím, naopak mazaní do Baley mi dost nevyhovují (vůní, nedostatečnou hydratací...). Tvářenku od Dermacolu mám moc ráda, ale jen kvůli té barvě. Moc mi nedrýí, hodně práší a rychle mi ubývá :/

    OdpovědětVymazat
  2. Teď mají dokonce velký gliss kur za 69 kč v dm :) jinak mám dost podobné oblíbence :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ha, tak doufám, že akce bude trvat i po novém roce, budu si pro šampon muset skočit! Děkuji za tip :)

      Vymazat
  3. Matte Lip Color - E.L.F. jsem koupila mamce k Vánoců, úplně rudě červenou a byla hodně nadšená, jinak sprchové gely od Dermacolu jsou nejvoňavější ze všech, ten mám melounový a nejradši bych ho snědla.. :D

    http://smiling-emily.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Já tento tag natáčela, takže se můžeš mrknout na mém kanálu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten šampon jsem si už koupila a jsem hrozně zvědavá jakej bude

    OdpovědětVymazat
  6. ty lesky od Coloramy jsou vážně celkem fajn, a objemový Gliss kur si občas také koupím :)

    OdpovědětVymazat
  7. Super nápad na tag. Osobně Baleu přímo miluji :D

    OdpovědětVymazat
  8. Za ten šampon súhlasím ;) je dokonalý :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jé, on je to tag? A já jsem si ho sama přivlastnila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím, jestli to je tag.. :D já teda byla navrhnuta, ale ono je to asi fuk :)

      Vymazat
  10. Ty mono stíny GS jsou teď hodně oblíbené, ale naprosto chápu. Jsou prostě skvělé :) No a jinak tu tvářenku Dermacol si musím konečně pořídit! :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  11. Tvářenka od Dermacolu je super! Sice tvářenku mám v jiném odstínu :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Tvářenku Dermacol mám akorát v odstínu 1 a nepoužívám jinou jak jsem spokojená a lak od Rimmelu máme myslím stejný, akorát jsem ho ještě nepoužila :D !

    OdpovědětVymazat
  13. Tag mě zaujal u Hanny, takže jsem na něj také vytvořila článek, mých 10 věcí pod 100 Kč: http://mylifestyleblog.blogspot.cz/2013/12/10-veci-pod-100-kc.html

    Z tvého výběru se naprosto ztotožnuji s Gliss Kur šamponem, po kterém mám také nádherné vlasy a méně se mastí. Ziaja kozí krém na ruce je taky super a Dermacol sprcháče naprosto miluju, jsou to ty nej sprcháče, pistácie a pak pomerančový s čokoládou:)

    OdpovědětVymazat
  14. Tu pistáciovou vůni miluju. Koupila jsem si k němu i tělové mléko a musím říct, že na zimu to není, ale na jaro bude ideální:)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)