pondělí 4. listopadu 2013

Velké haul video aneb výprodeje mne zabijou!

Pěkný pondělní den vám přeji!

Než vyrazím do školy, což je přibližně za deset minut, postnu vám sem video, které jsem vám na facebooku pár dní slibovala.. kvalitou je tentokrát mizernější než obvykle, ale včera mi počasí skutečně nepřálo. Ale tak snad to zvládnete, produkty vidět jsou a to je dle mého hlavní, já být vidět ani nemusím :D

Takže, kdo má skoro půl hodiny času, nechť se podívá na mé úlovky z Rossmannského výprodeje a pár věciček, které budu v nejbližších týdnech/měsících testovat:


P.S. Výprodej v Rossmannu byl nárazovou záležitostí, nekoná se nijak pravidelně (díkybohu!). Byl spuštěn za účelem likvidace zboží při příležitosti rekonstrukce prodejny.

Přeji úspěšný start do nového týdne!

Co vy a výprodeje? Zažili jste nějaký podobný? Čím jste si udělali radost v poslední době vy?

13 komentářů:

  1. Super nákup. Sice toho máš hodně, ale nepřijde mi, že by byly nějaké hlouposti či kdovíco. Všechno využiješ.
    Taky bych takový výprodej brala. :)

    OdpovědětVymazat
  2. super úlovky :) krásné video, jako vždy! :)

    OdpovědětVymazat
  3. tak nevím, jestli bych takové výprodeje chtěla, protože jak se znám, tak bych tam nechala majlant :D ale skvěle si pořídila, některé věci bylo opravdu hodně výhodné:)

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkný nákup :). Taky bych se neudržela a hodně věcí si nakoupila do zásoby a vyzkoušela věci, co mě dlouho lákají vyzkoušet.
    Jen se mi zdá, že často ve videích mystifikuješ. Např. Essence má jen 3 odstíny pískových laků a i ceny hážeš spíš odhadem, to už je lepší je neříkat, než je říkat špatně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ceny si přesně fakt nepamatuji, proto říkám jen odhad, aby bylo aspoň přibližně jasno, za kolik se to dá sehnat... :D a laky tady hodně mystifikuju, to jo, toho jsem si všimla pak sama.. měla jsem za to, že je jich víc, s něčím jsem si to spletla.. za to se fakt omlouvám.

      Vymazat
  5. u nás se jednou něco podobného k rušení prodejny také konalo a nechala jsem tam pěkný majlant:D Jsou to super akce, ale dost náročné:D
    TheHugeLover

    OdpovědětVymazat
  6. Miluju dlouhé videa a zvlášť takovéto!:) Nad těma vatovýma tyčinkama taky už dlouho kroužím;)Jinak ty laky Rimmel Space Dust jsou nádherný, dnes jsem na ten odstín koukala, ale nakonec jsem si vzala univerzálnější nude odstín;) A mono stíny GS ti závidím! Dlouho je chci ale vždycky mají jen zelený a modrý odstín, já bych chtěla ten hnědý nebo nude;)

    OdpovědětVymazat
  7. Takovéhle videa mám moc ráda. :) Přála bych si takový výprodej u nás, rozhodně bych neodešla s prázdnou. :D Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  8. Uaaau poriadny nakup! Ja som tiez bola raz na rosmannovskom vypredaji, ked rusili pobocku a asi som prisla neskoro (3-4 den) a jednak uz tam skoro nic nebolo a zeny sa k tomu po tych zbylych veciach vrhali ako supy..hroza:/ Nakoniec som odisla s nakupom do 500 kc a aj to mi uz prislo moc..
    Z tvojich nakupov mam skusenost so stinmi od GS (ten isty odtien, velmi ho mam rada) a tuzkami Scandaleyes (mam ich este radsej, za 65 kc je to fakt pecka)

    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  9. ty bláho, to u nás rušili úplně Rossmann, hrozně mě to mrzí, lepší než DMko.. a tam měli jen 30% slevy a pořídila jsem jen laky a štetec na linky od essence :) já totiž vůbec neumim nakupovat kosmetiku.. vždycky se mi něco líbí u blogerek, chci si to koupit, ale pokud si to nezapíšu, tak jsem v pytli, zapomenu na to :)

    OdpovědětVymazat
  10. Super nákup :) kdyby u nás měli taky takový slevy tak vykoupím snad celý rossmann :D

    OdpovědětVymazat
  11. Já nikdy na žádný výprodej bohužel ještě nenarazila, ale koukám kolik sis toho koupila:)) Už se těším na recenze!:)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)