úterý 19. listopadu 2013

Právě teď!

Pěkný večer vám přeji!

Původně jsem myslela, že dnes článek zcela vynechám, protože na kosmetiku dnes nemám náladu, ale nakonec jsem se rozhodla, že dám po nějakém čase dohromady zase tenhle tag a trochu se vypovídám.. Pro tyto účely byl blog původně zakládán, takže se vlastně jen vracím k jeho kořenům :)

Knihy

Tak teď budu nejvíc trapná, ale o víkendu jsem dočetla poslední díl 50 Shades.. 50 odstínů svobody. Na rovinu ale přiznávám, že mě to už absolutně vůbec nebavilo a do čtení jsem se musela doslova nutit.. to kouzlo nějak vyprchalo a už stoprocentně uznávám, že jde o brak :) Nyní čekám na další nálož literatury, kterou by mi mohla vyzvednout mamka v knihovně.. Plánuji toho přečíst spousty.. Máte nějaké doporučení? Sem s ním! 

Hudba

Hodně velký miš maš. Projela jsem YT a mezi nejčastěji hrané patří momentálně určitě Lorde - Royals, Robin Thicke - Bluerred Lines, která je skoro hymnou :D, Kateřina Marie Tichá feat. Jelen - Tančíme spolu se kterou mám mnohé spojené a tak nějak dokáže hodně vystihnout.. A pak jsou tu taneční pecky, které vždy pustím naplno do uší a doma se u toho vlním jako blázen :D - Calvin Harris feat. Hurts - Under Control (aneb když se spojí dva oblíbenci!), Avicii - You Make Me a Klangkarussell - Sonnentanz. 


Parfém

Stále trvá láska k City Rush, která se ale nebezpečně rychle vyprazdňuje, takže ji pořád střídám s Miami Party (obě Avon). Doufám, že Ježíšek vyslyší mé přání a nadělí mi další balení CR :)

Make-up

Stále stejně - většinou neutrální oční stíny, které střídám, černé oční linky, řasenka.. make-up a tvářenka a v poslední době přišla obměna v podobě výrazných rtů :)

Dnešní.

Co teď nosím

Šátky, šály, svetry a dvoje ponožky :D

Jídlo

Dneska nejlepší domácí jitrnici od mého kamaráda :D aneb mám hodné přátele, jednou dostanu jitrnici, jindy zase čerstvé, ještě teplé pečivo přímo z pece.. Mám se jako prase v žitě, fakt! :D


Guilty Pleasure

Upřímně je jich tolik, že momentálně mě nic nenapadá.. :D

Ničí mě

Tak toho je hodně.. Začnu tím nejdůležitějším a tím je zdraví. Ne, nebojte, mé zdraví je v pořádku.. ale to samé bohužel nemůžu říci o dědovi, který leží už tak dlouho v nemocnici a bojuje o život.. Ať už se z toho vylíže, prosím.. Chladnou mě nenechává ani škola. Ta mě vytáčí a opravdu maximálně! Kolikrát jsem až nepříčetná, jak moc mě dokáže škola vytočit. Jako že budu v posledním ročníku magisterského studia dělat na každou hodinu úkoly, budu muset dodržovat docházku na přednáškách, účastnit se povinných exkurzí a podobně, to jsem fakt nečekala.. FUJ! Už aby to bylo za mnou. Kromě toho mě ničí spousta zbloudilých myšlenek, pocit viny vůči některým lidem a hlavně to, že nemůžu být s tím, s kým bych chtěla, protože mě v tom nechal.. Jo, stojí to za prd, co si budeme povídat.


Raduji se z ...

maličkostí. Radost mi udělá třeba příjemně strávený den ve škole s mýma kočkama nebo příchozí balíček s novou kosmetikou.. další díl mého oblíbeného seriálu nebo prostě jen milá sms..

Těším se na ...

upřímně nevím, na co bych se měla těšit.. v poslední době v mém životě moc světlých a příjemných okamžiků není. Nejspíš bych mohla říct Vánoce. Ano, těším se, až zasednu k jídlu se svojí rodinou jako už dlouho ne a budeme si užívat jeden druhého.. otázkou ale zůstává, nakolik budou letošní Vánoce veselé..


Wishlist

A tak tu kabelku, kterou jsem dnes v obchodě potkala bych celkem brala.. k tomu nové kalhoty a bundu.. Ale hadříky to bohužel nekončí, momentálně totiž mé srdce prahne i po kosmetických novinkách, například pískové laky STARS od Gabrielly Salvete mi nedají spát! :)

Co se mi honí hlavou?

Že můj život není to co býval a já se v něm občas ztrácím.. že jsem se změnila k nepoznání a občas mám problém vidět co je správné.. že jsem mnoha lidem ublížila, ale nejvíc ze všeho ubližuji sama sobě. Chci být silná, ale občas to nezvládám.. Je toho moc.. tak strašně moc.. Ale věřím, že jednou bude líp.


A co vy a vaše právě teď? Co čtete? Posloucháte? Prožíváte?

Mějte se a smějte se!

25 komentářů:

  1. Hezké odpovědi, upřímné :-) Přeji, aby to, co tě trápí, bylo už jen lepší! :-) Já teď čtu trilogii o Andělích od Lorny Byrne a začínám číst Hovory s Bohem. A co mě trápí, nebo spíš štve, je to, že už půl roku nemůžu najít práci :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S prací je to na nic, přeju hodně štěstí při hledání, snad už se konečně něco najde! :) ;)

      Vymazat
  2. Tenhle clanek me celkem oslovil... mám to podobně, tedy kategorie "ničí mě" a "těším se na"... s dědečkem jsme taky měli dlouholeté zdravotní trápení, poslední rok se nedalo jinak a musel na LDN, odkud ho pánbůh den před amputací dolních končetin vysvobodil. Držte se! Snad se dědečkův stav zlepší!
    Se školou to mám taky stejně, taky poslední rok magistra. Taky toho je šíleně. Na DP čas skoro není a když už ano, tak ti můžu říct, že u toho dokážu během hodiny tak vynervit až se sama divím. Takže, asi to tak má být, protože v tom ani ty ani já nejsme samy. Já opravdu kolikrát šílím, mám pocit že exploduju! Říkám si, že nejde o život, ale vypsychovat mě to umí dobře. Navíc, jak píšeš v kategorii "na co se těším" mám sama strach z budoucnosti. Co přijde po státnicích pokud vyjdou? Ať tak či tak, přijdou změny, velký změny.
    Takže tak... chci jen, abys věděla, že nejsi sama... drž se, bude lépe, jednou jsi dole, jednou nahoře.
    P.S. Drž se i na blogu, je bomba a žeru ho (tě) ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne že bych to někomu přála, ale je dobré vědět, že v tom člověk není sám.. děkuji :)

      Vymazat
  3. Ahoj Klárko, přeju hodně sil. Nejen s dědečkem, ale i tak s tím ostatním. Myslím, že jsi skvělá a moc šikovná holka. Držím palce, abys si ty Vánoce i navzdory očekávání užila a nový rok se pro tebe pak už nesl ve znamení nových začátků a skvělých nových zážitků.
    Zdraví Eve.h

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Upřímně se nemohu dočkat až tenhle rok skončí.. věřím, že 14 už mi přinese trochu více štěstí než ta třináctka.. děkuji za podporu! :)

      Vymazat
  4. Moc pěkně napsáno..Moc drží palce ať je vše lepší.!! Sama mám teď taky špatné období..škola se valí úplně šíleně a někdy mám pocit jestli vše dělám správně atd..Takže plně chápu tvoje obavy, náladu atd. Asi nezbývá nic jiného než to nějak přežít a doufat, že bude líp ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, pokud jsi nečetla, tak určitě zkus Zlodějku knih - Marcus Zusak (http://www.cbdb.cz/kniha-7697-zlodejka-knih-the-book-thief)... Skvělé čtení..:)

    OdpovědětVymazat
  6. Hodně štěstí tobě i dědečkovi! Určitě bude vše v pořádku:)
    50 Odstínů jsem nikdy nečetla a ani to nemám v plánu, já se momentálně vyžívám v severských krimi, ostatně jako vždy, ty knížky mě dokážou přivést úplně na jiné myšlenky. Dnešek jsem strávila v nemocnici na chirurgii na řezání nehtu, takže jsem sebou pak plácla doma a snědla celou čokoládu. Občas to taky stojí za prd, ale říkám si, že bude zase líp:)
    The Huge Lover

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad bude.. :) asi si půjdu dát na spravení nálady taky čokoládu, v poslední době si s ní hodně rozumím :D :)

      Vymazat
  7. moc mě mrzí, jak to teď máš, ale myslím, že je to jen chvilková melancholie a ta určitě zmizí s první větší radostí. vždyť jsou přeci vánoce! :) děda bude určitě v pořádku. vím, jak jsou takovéhle chvíle těžké, ale musíme jít dál bolest nebolest. přeji ti, at se ti jen a jen daří!

    OdpovědětVymazat
  8. Neztrácej nervy a nevymýšlej blbosti, ono je to určitě jen období a zase to přejde, hlavu vzhůru. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Klangkarussell si pořád pouští přítel, už mi s tím leze na nervy :D jinak kdybys nenapsala, že ta jedna písnička je feat. Hurts, tak bych Thea podle hlasu nepoznala, na mě je to až moc upravené :(
    jinak moc držím dědovi palce, ať se z toho dostane! my jsme ho teď měli taky na pár dnů v nemocnici, nikdo neví, co mu bylo, najednou začal mít halucinace.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klangkarussell jsem jednu chvíli poslouchala také pořád dokola.. je úžasná! :D Já jsem zase Hurts poznala hned, ta spolupráce se mi moc líbí, mám ráda jak Hurts, tak Calvina, ale je to otázkou vkusu :) a děkuji za podporu! :)

      Vymazat
  10. Mě fakt mrzí, že je to furt tak na prd. Ale ono bude určitě líp, fakt! To ti totiž moc přeju, Klárinko :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Uprimne a hezke odpovedi. Preju ti, abys byla stastna a spokojena. Ja jsem zas spis zmatena, konecne se dockam neceho, co jsem tak nejak chtela, dalsi krok, ale neni to presne tak, jak jsem touzila. Ani nevim, zda mam radost, mozna prehanim, ale spise je mi z toho smutno.
    Je to jen obdobi, i u Tebe bude zas lip:)

    OdpovědětVymazat
  12. Děkuji vám všem za tak obrovskou dávku podpory, nesmírně si toho vážím a jsem ráda, že vás mám! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Pocity, že je všechno na nic mám často také, stejně jako ty ale věřím, že jednou bude vše v pořádku. Přeju ti, aby všechno dopadlo dobře! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Hezky:) A vis co, kdyz neni Z CEHO se tesit, tak rozhodne je NA CO se tesit a vse zle je pro neco dobre a to neni zadna fraze, tak to proste je tak hlavu vzhuru:)
    Dedeckovi preju pevnejsi zdravi, skoda, ze clovek vice pomoct nemuze..

    OdpovědětVymazat
  15. Tak asi tak nějak se cítím i já. Odstěhovala jsem se daleko od svého rodiny, opustila práci co mám ráda... a prostě jsem z toho nešťastná. Nikdy mě nenapadlo, že to bude tak těžké!!! Říká se,že jednou je člověk dole a jednou nahoře. Já věřím, že vše se děje z nějakého důvodu, že každý má svou cestu pevně danou. A i když někdy nerozumíme tomu, proč jsme se měli právě tímto směrem - věřím, že to nějak dopadne. Držím palečky s dědečkem...ať vše dobře dopadne.
    Celé tohle hnusné podzimní období člověka uvádí jen do depresí a divných myšlenek.
    Měj se hezky A.

    OdpovědětVymazat
  16. Suprový článek! Zrovna čtu už přes měsíc první díl 50 odstínu.. a hrozně mě zajímá jak to vše dopadne:D Prozraď mi prosím něco:)))

    OdpovědětVymazat
  17. Držím palce tobě i dědečkovi :) Věřím, že zase bude dobře :-*

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)