neděle 17. listopadu 2013

Krém na nohy od Rossmanna

Pěkný nedělní podvečer!

Dnes po dlouhé době přejdu od dekorativky k pečující, kterou jsem v poslední době na blogu značně zanedbávala. Začneme krémem na nohy FussWohl, který mi v posledních týdnech dělá společnost. Jedná se o jeden extra levný krém, který seženete v každým Rossmannovi, jedná se totiž přímo o privátní značku této drogérie. Krém jsem si vybrala schválně, abych jej mohla porovnat s krémem Balea z DMka. Brala jsem to jako takový souboj mezi privátními značkami mých oblíbených drogérií :)



Oficiální popis: Změkčující krém na suchou pokožku s alantoinem a včelím voskem. Krém ošetřuje namáhanou a suchou pokožku. Hodnotný a zvlhčující komplex s alantoinem zlepšuje hydrataci kůže. Kůže je pak jemná a hebká. Rychle se vstřebá - nezanechává mastný film. 

Přiznám se, že jsem nečekala, že by mohl být tak dobrý jako ten s ureou od DM, nikde jsem o něm nic nečetla ani neslyšela, tak jsem si říkala, že asi nestojí za to, ale že za zkoušku nic nedám a hle, velmi příjemně mne překvapil. První co se mi na něm líbilo po otevření byla parfemace. Příjemná, nasládlá, žvýkačková parfemace.. Hodně podobná té u krému na paty od Dermacolu. Krém je bílé barvy, krémové konzistence, krásně se roztírá a velmi rychle se vstřebává, aniž by zanechával nějakou mastnou nebo kluzkou vrstvu. V tom má oproti Balee s ureou trošičku navrch. Hlavní je ale jeho funkčnost a ta je myslím také na velmi dobré úrovni. Krém nohy krásně hydratuje a udržuje i obyčejně tvrdší paty v dobrém stavu. Velmi mile mne to překvapilo, opravdu. Na to, jak je krém lehký svoji texturou a dobře vstřebatelný, tak si celkem dobře poradí. Pořád si troufnu tvrdit, že Balea je v hydrataci a změkčení o chlup lepší, ale opravdu nepatrně, tenhle krém mu úspěšně šlape na paty. Oproti Balee má jedno plus a tím je pomalejší úbytek. Stačí ho malé množství. Mám ho tu už nějaký ten pátek, poslední měsíc ho používám vcelku pravidelně a pořád ho ještě asi třetinu mám, což považuji za úspěch. 




Takže za mě ano a věřím, že jsem ho neměla naposledy. Jeho cena je také velmi příjemná, neřeknu vám kolik stál přesně, ale nebylo to více než 40 Kč (cenově podobně jako Balea), seženete v drogériích Rossmann.

Máte s ním někdo zkušenosti? Jaký krém na nohy používáte vy?

5 komentářů:

  1. Nemám, ale po nějakém krému na nohy už se plánuju nějakou tu dobu mrknout!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě ho vyzkouším, díky za tip. Já teď používám ten s ureou od Baley a předtím jsem měla máslo na nohy od Alverde a to bylo teda bezvadný.

    OdpovědětVymazat
  3. Na tuhle recenzi čekám už od doby, co jsi krém poprvé ukázala na blogu při nějakých nákupech, oblíbencích nebo něčem takovém. Připadá mi totiž, že privátní značky Rossmanna se tak nějak oproti Baley málo recenzují. A určitě si ho pořídím.

    OdpovědětVymazat
  4. Já krémy na nohy tedy moc nepoužívám, protože mne vážně nebaví, že se pomaličku vsakují a já pak nemůžu normálně fungovat :D:D
    Ale tenhle vypadá docela dobře a za ty peníze bych ho mohla zkusit :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jestli si někdy vzpomenu, tak si ho koupím. :) Mám ten od Baley, ale docela mi smrdí, takže by to mohla být lepší varianta :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)