středa 20. listopadu 2013

Dekorativní kousky od Eveline Cosmetics.

Pěkný večer vám přeji!

Dnes o jedné rtěnce a tužce na oči, které asi mnozí z vás nebudou znát. Přiznám se, že donedávna jsem sama netušila, že Eveline Cosmetics má také svojí dekorativní řadu. A je celkem škoda, že se o tom neví, protože není za tu cenu špatná. Důkazem je moje oblíbená řasenka (tady) a tato rtěnka. Tužka až takový zázrak není, ale o tom níže.

Rtěnka Aqua Platinum - odstín č. 443

Hned na úvod přiznávám, že z počátku mne rtěnka nechávala celkem chladnou, ale s přicházejícím podzimem jsem jí přišla na chuť. Odstín se totiž k podzimu nanejvýše hodí. Odstín rtěnky je těžce definovatelný, řekla bych že je to taková červeno-vínová s nádechem do hněda a navíc je perleťová. Uff, je tam toho prostě hodně :) Přesto odstín tmavší a opravdu náramně se hodící na toto období. Perleťové rtěnky sice moc nemusím, ale ony mají jedno plus a tím je optické zvětšení rtů, takže něco pro mě. Rtěnka má jednoduchý černý plastový obal, nic zvláštního, ale za její nízkou cenu nemohu chtít zázraky. Čeho si všimnete hned na začátek je její celkem výrazná nasládlá parfemace. Uhodila mne do nosu hned po prvním otevření. Osobně mi parfemace moc nesedí a dokázala bych si to představit i bez ní, ale zase to pro mě není žádná velká překážka, snesu ji. Rtěnka je krásně pigmentovaná a opravdu luxusně krémová. Aplikace je velmi příjemná, je to skutečně jedna z nejkrémovějších rtěnek na které jsem dosud narazila, nanáší se skoro sama. Díky krémové textuře zanechává rty hydratované. Výdrží to sice není výkvět, ale na druhou stranu mne mile překvapila, rozhodně nepatří ani mezi nejhorší, řekla bych že jde o lepší průměr, na rtech mi s klidem vydrží tu hodinku a půl, což je u mne celkem dost, poté se začne postupně vytrácet. Podotknout musím, že se vytrácí rovnoměrně a nemá tendenci zalézat do vrásek. Takže shrnu-li to, pokud ji prominu její ne úplně nejlepší výdrž, nemám ji co vytknout. Za těch pár korun (běžná cena by měla být kolem 70 Kč) se mi zdá opravdu fajn a rozhodně ji ve své sbírce vítám. Hledala jsem tyto rtěnky všude možně a našla jsem je jenom tady a to ještě jenom jiné odstíny, na tento jsem nenarazila vůbec.







Tužka na oči Eye Max Precision - Grey

Vysouvací tužka na oči s aplikátorem z druhé strany už mne tolik nenadchla. Za prvé pro šedou tužku na oči nemám až tak velké využití, protože jsem suchar a jsem věrná černým linkám. Za druhé mám raději ořezávací tužky, které mohu zpracovat do tenké špičky, což u těch vysouvacích tužek dost dobře nejde a za třetí tužka skoro nic nevydrží. Ale postupně. Balení je praktické a dobře vymyšlené - z jedné strany vysouvací tužka, z druhé strany houbičkový štětec na rozmazávání linky. Tužka jde krásně bez problémů vysunout, houbička se mi zdá trochu tvrdší, ale dá se určitě použít, není to zase tak strašný. Linku tužkou nakreslíte celkem lehce, není třeba nijak výrazně tlačit. Pigmentace tužky není špatná, ale zase není ani nejlepší, dokázala bych si představit i trošičku sytější barvu, na oko ale chytá celkem dobře. Kde ale tužka trochu ztrácí je výdrž. Linka totiž nevydrží na oku po celý den netknutá, máte-li mastnější víčka jako já, tak se bude během dne postupně vytrácet a rozmazávat. Ono je její snadné rozmazávání asi dobrou vlastností, vzhledem k tomu, že je tužka určená na kouřovky, ale to já prostě nevyhledávám, takže to neumím dostatečně ocenit. Spíše mám radši tužky, které vydrží netknuté po celý den, aniž bych se bála, že se při prvním možnosti rozmažou. Takže sháníte-li tužku na kouřové líčení, tak to není nejhorší, to se mi celkem zamlouvala, ale chcete-li něco pro precizní linku, která vydrží, stůj co stůj, tak tohle není nejlepší volba. Pro mě to tedy není, podobné tužky nevyhledávám a za sebe bych si ji nekoupila. Našla jsem ji tady za 65 Kč.






Co vy a značka Eveline Cosmetics? Máte s ní zkušenosti? Narazili jste již na jejich dekorativku?

12 komentářů:

  1. vůbec tuto značku neznám, ale do té rtěnky jsem se zamilovala :))

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, tu perleť bych asi neunosila, škoda, jinak je odstín rtěnky moc hezký. Na jejich dekorativku jsem zatím narazila jen u Tebe. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Věřím, že rtěnka je kvalitní, ale ta perleť se mi teda vůbec nelíbí.

    OdpovědětVymazat
  4. Wow nádherný odstín rtěnky :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Nemam, neznam:)) Ale teda hledim, malo komu slusi perletove rtenky, ale Tobe ano.. Mozna je to i tim, ze si nijak extra vyrazne nelicis oci. Tuzka teda moc drzak neni:/

    OdpovědětVymazat
  6. Tuto značku neznám, ale rtěnka má opravdu moc pěkný odstín, perleť ti sluší. :) Miraculous Style GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  7. Nevěěla jsem, že Eveline dělá i dekorativku. Rtěnka má krásnou barvu a tobě barevně pěkně sedne podle mého názoru.
    P.S. Asi půjdu do plného balení rtěnky od MUFE, která byla v některém Ladyboxu. Je vážně super. akorát mi dochází a vzpomněla jsem si na tebe a na článek, kde jsi psala, že jsi jí dlouho nemohla přijít na chuť. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, moc pěkný blog, nechceš se navzájem odebírat?:)

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. tuto značku vidím poprvé .. Ta rtěnka vypadá krásně :)
    turquoise bow

    OdpovědětVymazat
  10. Ahojky, tvá videa se mi líbí a ráda se na ně dívám i na různé recenze.
    Mám takovou malou radu: Když bych fotila detailní části obličeje např.rtěnka, nanesla bych si na obličej make-up, protože pokud máš problematickou pleť nevypadá ani ta rtěnka moc božsky......

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)