pondělí 25. listopadu 2013

Fenjal tělové mléko podruhé

Ahoj všem!

Po náročném víkendu jsem zpět, tentokrát s recenzí na Intensive tělové mléko značky Fenjal, která pochází ze švýcarských dílen a u nás ji seženete mimo jiné v drogériích Rossmann. Kdysi jsem vám už o jednom Fenjal tělovém mléku psala a byla jsem z něho doslova unešená (recenze tady). A jak si tedy stojí kolega?



Oficiální popis: Jedinečné tělové mléko s obsahem sladkého mandlového oleje a bambuckého másla pro výživu a ochranu pokožky. Zvyšuje hydrataci pokožky a výrazně redukuje hloubku vrásek. Snášenlivost pokožky dermatologicky testována, neutrální pH.

Musím říci, že i toto mléko celkem obstálo, i když na kolegu Sensitive bohužel nemá. Přesto není vůbec špatné a určitě bych se dalšímu balení nebránila. Mléko má jemnou, nevtíravou parfemaci, v tomto případě převažuje vůně mandlí. Parfemace opravdu příjemná, chvíli vydrží i na těle. Oproti kolegovi se liší konzistencí, tohle mléko je o něco hustší, ale bez problémů se dá z obalu "vyklepat". Mléko se hezky roztírá, vstřebává se během chviličky, nelepí ani nezanechává mastnou pokožku. Po chvíli o něm skoro nevíte, až na to, že cítíte, jak je vaše pokožka vyživenější. Hydrataci nemám moc co vytknout, není vůbec špatná, avšak kolega Sensitive se mi zdál v hydrataci o něco málo lepší. Ale ani s tímto mlékem si moje pokožka nestěžuje, dostatečně zhydratovaná je, vyživená taky, po namazání je navíc krásně jemná.. prostě parádička. 




400 ml balení seženete za cca 180 Kč, což na mléko není kdovíjak málo, ale v různých akcích, které Rossmann má, už se to celkem vyplatí :) Rozhodně až na nějakou akci narazím, tak se mléky této značky zásobuji. Těch 400 ml mi vydrží relativně dlouho (něco přes měsíc), takže to zase není tak hrozné, jak by se mohlo zdát :) Jinak je k nalezení třeba i tady na e-shopu parfumerie Fann.

Co vy a fenjal? Zkoušel jste již někdo? Jste spokojené?

7 komentářů:

  1. Jéé,Fenjal,výrobky jsme si s holkami oblíbily v osmdesátých letech,měly jsme samozřejmě radost,tenkrát takových výrobků moc k sehnání nebylo.Jsem ráda,že jsou oblíbené i dnes.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Škodulko, Fenjal, to je taková retro klasika, na které je vidět, že dobré výrobky neztrácí svůj jas a prodejnost. ;-) Pamatuju si, že podobné mlíčko měla mamka na nočním stolku, když jsem byla malá. Pro tvoje perfektní recenze a pro moje malé vzpomínky, si ho musím koupit (teď jen se rozhodnout, které z nich) ;-).
    Pa pa, Vivi

    OdpovědětVymazat
  3. Měla ho v koupelně moje spolubydlící a jednou jsem se neudržela a zkusila ho na kousek těla a fakt tak báječně voní. :) Jinak já bych si ho pořídila, jen kdyby mělo pumpičku.
    Jakto, že máš tak velké mléko jen na měsíc? :-O Já mám teď Ziaju 400ml, mažu si celé tělo vždy večer, krémem nešetřím, a mám jí už 2,5 měsíce a na měsíc tam ještě je. :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá zajímavě :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. tak s tímto ještě zkušenost nemám, ale vypadá dobře :)
    turquoise bow

    OdpovědětVymazat
  6. Minule jsem viděla hned u vchodu nějaké výrobky této značky a abych řekla pravdu, nějak mne to nechalo chladnout...

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)