sobota 5. října 2013

Oblíbenci - září 2013

Pěkný víkendový den!

Září je za námi, tak si dnes dáme oblíbence (a příště bude spotřebováno). Minulý měsíc jsem na ně tak nějak zapomněla, ale nic se neděje, oni jsou totiž v posledních dvou měsících hodně podobní. 


V posledních měsících ujíždím hodně na rtěnkách. Kdo by to do mě byl ještě před nějakým časem řekl, ale momentálně jsou pro mě číslo 1 výrazné rudé rty. A sakra se mi to líbí! Myslím, že pro vás časem připravím i nějaké to líčení. Prostě mě to baví! Takže v oblíbencích jsou nečekaně dvě výrazné rtěnky. Jednou z nich je zlatá rtěnka Yves Rocher (tady), která je ve výrazné růžovo-červené barvě. Druhým pokladem a to doslova, je rtěnka od MUFE. Dlouho jsem se jí bránila, ležela mi tu asi půl roku, ale nedávno to přišlo. A od té doby ji nedávám z ruky. To vám je červená jako hrom, která snad i těm mým šíleně úzkým rtům sedne. Říká se, že červená rtěnka sluší každé ženě, jen pro sebe musí najít ten správný odstín. Já už jsem ho asi našla :) Jestli někdy dojdu na její dno, tak si asi skočím koupit novou, je vážně skvělá a tímto si u mě MUFE trochu spravili reputaci. Občas ale přijde i chuť na přirozené rty a pak přichází na řadu lesk na rty Korres (recenze). Je v hezkém, přirozeném odstínu, má skvělé vlastnosti a jednoduše ho miluji! Z dekorativky tu mám ještě dva pomocníky. Jedním z nich je tvářenka Inglot (recenze), která nemá zrovna nejmilejší vlastnosti (však vidíte, jak šíleně práší!), ale zato má hezký odstín, se kterým můžu směle i konturovat (haha, snažím se o to). A posledním dekorativním oblíbencem, který jsem milovala nejen v září, ale po celé léto je make-up Matte od Gabrielly Salvete. V létě jsem ho opět vytáhla, protože mi skvěle sedl svým odstínem a od té doby ho nedala z ruky.. Líbí se mi na něm, že byl lehčí a nezatěžoval tolik moji mastnou pleť a přesto pleť hezky sjednotil a zmatnil.. Přes léto mi nevadilo ani to nižší krytí. Recenze je staršího rázu, ale najdete ji tady


A teď pár slov ještě k ostatním oblíbencům. Tady mám favority čtyři. Jedním z nich je včera recenzované Tělové mléko do sprchy od Nivei. Je to prostě bomba a ten produkt se mi vážně líbí. Teď, když se pomalu dostávám na dno, mám dilema. Vrátit se ke krémům, které se mi tu nebezpečně kupí a nebo si koupit další balení a nechat zvítězit lenost? :D Asi se na chvíli zase vrátím ke krémům a v zimě, až mě nebude bavit mrznout při natírání krémy se k němu zase vrátím :) Dalším oblíbencem je pleťová voda Mixa. Už taky mixuju, rovnou se dvěma produkty, takže očekávejte časem článek. Tahle mi celkem sedí, nedělá mi na pleti neplechu, nemám po ní ulepený pocit a líbí se mi její jemná parfemace. Pak tu mám jednoho velkého miláčka. Jedná se pouze o cestovní balení odličovače Bi-Faceil od Lancome. Vážně jsem se do něho zamilovala, protože tenhle odličovač je úžasně šetrný a odlíčí bez problému vše! Pěkně si ho šetřím, dělal mi společnost akorát na cestách a fakt se ho nemůžu nabažit. Brzy vám o něm povykládám více, každopádně teď mohu říct, že je to asi největší oblíbenec měsíce! Na závěr ještě oblíbená vůně, kterou je tahle nasládlá Miami Party od Avonu. Už když jsem ji viděla a očichávala v katalogu, věděla jsem že ji musím mít. Stála kolem 150 Kč, ale za ty peníze ji žeru. Avon má dle mého celkem povedené vůně a není to první vůně (a nejspíš ani poslední), která se mi u nich zalíbila. Tahle je celkem sladká, ovocno-květinová (což obvykle nevyhledávám) a připomíná mi horkou letní noc. Nechci se toho léta úplně vzdát, tak aspoň vůni si stále užívám :)


Toť tedy vše z mých zářijových oblíbenců. A teď mi řekněte:
Co jste si v poslední době oblíbili vy?

22 komentářů:

  1. Pěkné oblíbenci :) já jsem si oblíbila sprej od Gliss kur, takové to sérum se zlatými částicemi jestli víš.:)))

    Blog The ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo vím :) plánuji své obzory u Gliss Kuru rozšiřovat, tak aspoň vím po čem sáhnout :)

      Vymazat
  2. Já si moc oblíbila přírodní čistící krém, je to na pleti hned znát, že je bez chemie :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak máme to skoro podobné :) :D Také jsem si oblíbila rtěnku od Yves Rocher a mléko do sprchy :) na zimu je to super mléko! :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Ja jsem se zamilovala do 92% aloe vera gelu od Nature republic, ktery mam sice doma tri dny, ale uz pro nej mam tisic vyuziti:)

    kissabee.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. tú vôňu som mala a veľmi som ju zbožňovala.....i ten rúž máme spoločný :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jé další nový článek!:) Ani jednu z těchto věcí nemám, ikdyž vlastně tvářenku ano, akorát v jiném odstínu, který mě absolutně nesedí, tento se mi líbí:) Jinak tu voňavku od Avonu- mám taky Miami party, akorát je to tělový sprej a voní naprosto nádherně, myslím, že bude asi podobný té voňavce:)

    OdpovědětVymazat
  7. Miami party je právě také moje nejpoužívanější a nejoblíbenější vůně♥ Už jsem měla takové podobné dvě z Avonu a také božsky voněly, ale už je bohužel nevyrábějí:(( Ale tahle se jim povedla!

    OdpovědětVymazat
  8. Tvářenka je opravdu prášivec (nebo prašivec? :D) obecný:)

    OdpovědětVymazat
  9. make-up od Gabriely jsem mela take jednu chvili rada, ale dost mi pak delal na obliceji smouhy a mela jsem pocit, ze i vysousel :) no a telove mleko do sprchy jsem si take oblibila! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Hezké :) Já jsem si teď nově oblíbila nové stíny Gabriella Salvete :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  11. Bifacil som mala aj ja, najlepsi odlicovac na svete:D Inak, ako dobra nahrada, povedala by som ze az dupe, mi pride Douglas dvojfazovy odlicovac :D
    macabre-moon.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Kocko, prosim te, jaky odstin je ta MUFE rtenka? :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tu voňavku z Avonu zbožňuji. Jen ji začaly potvory prodávat v menším balení.

    OdpovědětVymazat
  14. Hezký článek i fotky :-) Tělové mléko do sprchy jsem si taky moc oblíbila.
    To mě přivedlo na myšlenku, že bych taky už mohla napsat článek o oblíbencích :-D Mám blog půl roku a ještě jsem o nich nepsala ani jednou.

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, máš to tu moc pěkné :-) Chtěla bych tě pozvat na svůj blog http://bafcoolture.blogspot.cz/, kde probíhá hlasování s malou soutěží, tak jestli chceš, budu ráda , když se přidáš :-)

    OdpovědětVymazat
  16. rtěnku od MUFE mám v úplně stejném odstínu a máš pravdu, že ta červená je úžasná a taky mi sedí, akorát jsem ještě nenašla odvahu ji nosit jen tak ... měla bych asi začít, když ji vidím u Tebe ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se rtěnkou začínala pomaloučku polehoučku.. nejdříve jsem ji začala nosit jen tak ven a teď už se nebojím ji vytáhnout ani když jdu mezi lidi :D :)

      Vymazat
  17. Děkuji vám za komenty, tipy, postřehy.. :)

    OdpovědětVymazat
  18. měla jsem to výživné mléko od nivei a taky dobrý ale na zimu se 100% vrátím ke krémům sprchové mléko by nestačilo :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)