čtvrtek 24. října 2013

MUA trio očních stínů + líčení s nimi.

Pěkný den přeji!

Než k nám dorazí nová edice Ladyboxu, představím vám jeden z produktů z toho minulého - zářijového. Dnes se totiž podíváme na zoubek stínům MUA Trio Eyeshadow v odstínu Innocence, které se v minulém boxu objevily. 

Přiznám se, že trio stíny od MUA mě už nějakou chvíli lákaly, v nabídce MUA jsou totiž stíny v samých krásných, neutrálních odstínech. A tak když se objevily stíny v boxu, navíc v té nejhezčí možné barevné variantě, skákala jsem metr vysoko a ihned se pustila do čarování s nimi :)


Stíny jsou v plastové krabičce, která sice není nejpevnější a nejodolnější, ale zatím to pohromadě drží. Otevírání je na zmáčknutí "čudlíku", takže se vám nestane, že by se samy někde na cestách otevřely. Balení obsahuje kromě tří stínů také oboustranný aplikátor, který je pro mne normálně nepoužitelný, ale v nouzi by mohl posloužit. Stíny jsou v přirozených, třpytivých odstínech, dohromady dávají trio se kterým se dá vykouzlit jak jemné a nenápadné líčení, tak trochu výraznější večerní, záleží jenom na vás.


Stíny jsou krásně pigmentované a syté, v tom nemám nejmenší problém. Na štětec chytají dobře, stejně tak na oči. V čem ale vidím jejich největší mínus je to šílené prášení. Bohužel, tady stíny váznou, protože práší opravdu celkem solidně. Nejhorší je v tom nejtmavší odstín, který obsahuje větší stříbrné třpytky. Ty jsou opravdu všude, bohužel při líčení i pod očima, proto je třeba s ním manipulovat opatrně. Když už ale stíny skončí na vašem víčku, nikoliv kolem, tak máte vyhráno. Stíny krásně zvýrazní oči, vykouzlí pěkný kukuč a hlavně drží na svém místě. S bází i bez báze je mám na očích po celý den, aniž by se nějak výrazněji vytrácely..



Já jsem si oblíbila kombinaci, kterou můžete vidět níže. Mým favoritem je jednoznačně nejsvětlejší odstín (spodní stín), který využívám nejen jako podklad pod stíny, ale také na rozjasnění do vnitřního koutku nebo třeba pod obočí. Druhý, zlatý odstín, používám přes celé víčko jako základ a nejtmavší hnědo-vínový odstín se hodí do vnějšího koutku a do oblouku. V této kombinaci stíny používám nejčastěji a musím říci, že se mi to vážně líbí!



Takže když to vezmu kolem a kolem, vezmeme-li v úvahu jejich nízkou cenu, tak rozhodně nejsou špatné.. "Jenom" to jejich šílené prášení mi vadí.. I tak je ale používám ráda a sahám po nich v poslední době celkem často.. je to taková má zbraň v nouzi, když nevím po čem sáhnout.. a nebo vyrážím-li na cesty, přibalím vždy tohle trio a jsem spokojená :) Stíny seženete tady, momentálně dokonce ve výhodné akci za 89 Kč (běžná cena je 109 Kč) nebo tady.

Co vy a MUA stíny? Máte s nimi zkušenosti?

17 komentářů:

  1. MUA nemám vůbec ráda a nic bych si od nich už sama nepořídila.. ale tahle barevná kombinace ti moc sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkně nalíčeno :), podobnou paletku mám akorát od Bourjois :)

    OdpovědětVymazat
  3. Za tú cenu určite skvelá mini paletka na každodenné aj večerné použitie :)
    LipstickJungle

    OdpovědětVymazat
  4. Mi pod očima nepráší, ale když je nabírám na štětec tak práší :D jinak já jsem s nimi velice spokojená :) Hnědé barvičky já ráda :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Mám je také a ještě jsem je ani nevyzkoušela, ale chystám se na ně! :)

    mirda_konopa@email.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Trio je určitě hezké, i když mám raději paletky s více odstíny :)

    OdpovědětVymazat
  7. mám doma dvě paletky a s těmi jsem moc spokojená. jinak moc pěkné líčení

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  8. Vůbec bych do nich neřekla, že práší... nějak na to nevypadají, když jsou takové zapečené :)).... líčení je hezké...

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  9. Tohle líčení ti opravdu moc sluší, skvělé odstíny. :) Cena je také dobrá, jen se u svých citlivých očí bojím toho prášení.. Spíše asi zůstávám věrná L'Oréal a Estée Lauder. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  10. Tak tyhle stíny jsem měla ještě ve staré verzi, kde byl ale ještě jeden jakoby stříbrný navíc. Minulý týden se mi ale vysypaly na zem, takže jsem sháněla náhradu a tyhle jsou úplně nej, i ta barevná kombinace. Takže hurá okupovat e-shop. :)

    OdpovědětVymazat
  11. No, má zkušenost je ohledně prašnosti naprosto stejná, většinou se třpytím skoro celá..:D

    OdpovědětVymazat
  12. Já mám profláklou paletku Undressed, se kterou jsem moc spokojená a která práší minimálně. Jsem fanynka nude stínů, tahle paletka se mi líbí:)

    Kiss a Bee

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Klárko, krásně jsi se nalíčila. S MUA nemám žádnou zkušenost.

    OdpovědětVymazat
  14. Já mám tedy od MUA všechny barevné variace těch 3-stínů a žádný mi teda nijak extra nepráší, spíše bych řekla, že nepráší skoro vůbec. Možná že půjde spíše jen o vadný kus ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Jee, to jsem ráda, že konečně vím, kde je sehnat bez toho, aniž bych to musela hledat. Furt si je někdo chválí a já jsem líná shánět, kde se dají koupit. :)

    OdpovědětVymazat
  16. MUA stíny jsem ještě nikdy nezkoušela:) ale vypadají moc hezky:) hlavně tyhle tři barvy:))

    OdpovědětVymazat
  17. Tahle barevná kombinace je stejně nejhezčí :-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)