pondělí 21. října 2013

Co se jinam nevešlo - Kiss my face, Rituals, Douglas..

Pěkný den vám přeji!

Jsem tu s velkým mixem mini-recenzí hned na několik produktů.. Jednotlivé recenze se mi zdají zbytečné a tak bych je aspoň ráda zmínila takhle v hromadném postu :)

Odličovací ubrousky XLarge - Douglas

Tyhle ubrousky všichni určitě dobře znáte.. Slýchám o nich na každém kroku a Lou je nejednou vychvalovala.. Jelikož jsem do té doby, ubrouskům moc nevěřila, nic moc jsem od nich neočekávala.. proto mne čekalo celkem příjemné překvapení. Ubrousků je v balení 25, balení je zajištěno umělohmotným "víčkem", aby nedocházelo k jejich vysoušení a dobře se vytahovaly. Samotné ubrousky jsou krásně vlhčené - ani moc, ani málo.. přesně akorát, aby zvládly odlíčit. Parfemaci mají příjemnou, na můj vkus trochu výraznější, brala bych jemnější, ale není to nic, co bych nezvládla.. a teď k tomu hlavnímu a tím je schopnost odlíčit.. Ač jsem je na odličování očí většinou nepoužívala a nechtělo se mi věřit, že by to zvládly, tak mne příjemně překvapilo, že si s tím celkem hravě poradí! Abyste tomu rozuměli, já ubrousky na odlíčení očí běžně nepoužívám, vadí mi to šmrdlání s nimi a raději na oči používám oční odličovače s kosmetickými tamponky.. ale když byla nouze (rozuměj: na cestách), byla jsem ráda, že tyto ubrousky mám.. zvládly stáhnout vše - od řasenky, přes linky až po make-up a stačil k tomu většinou jeden jediný ubrousek. Řeknu vám, opravdu příjemné překvapení a až zase jednou vyrazím do Douglasu, tak vím, po čem sáhnout.. Stojí tuším kolem 70 Kč, seženete v síti parfumerií Douglas.



Olivové mýdlo - Kiss My Face

Přírodní mýdlo značky Kiss my face naopak moc pochválit nemohu. Ne že bych čekala něco extra (i když za tu hříšnou cenu možná i jo), ale je to opravdu celkem bída. Jelikož se jedná o přírodní mýdlo s 86% olivového oleje, čekala jsem trochu větší hydrataci.. Ovšem bohužel, mýdlo vysušuje stejně jako jakékoliv jiné kostkové mýdlo.. ať je na přírodní bázi nebo chemické, s většinou mýdel to mám stejně a ani tohle není výjimkou. Na obličej jsem ho použila jenom párkrát a poté co se dostavil pocit pnutí jsem jej nechala pouze na ruce.. a i ty mám vysušené až běda.. Takže ne, do mýdla, ač přírodního nevrazím 480 Kč..



Sprchová pěna T'ai Chi - Rituals

Tohle je naopak pecka, vážení! Že miluji sprchové pěny jsem vám říkala již několikrát, ale tohle je láska s velkým L. Už dříve jsem měla možnost Rituals pěnu vyzkoušet (tady) a tohle bylo příjemné pokračování. Ne, tohle byla přímo paráda! Tu vůni jsem si doslova zamilovala, kombinace bílého lotosu a zeleného čaje je doslova okouzlující! Opět prostě příjemná záležitost, pěnová sprcha je prostě nejlepší :) Snad jen škoda, že mi tak rychle zmizela.. tentokrát mi vydržela opravdu jenom krátce, snad na 6 použití.. a to jsem si ji tak šetřila! :(  Seženete v plné velikosti tady, 200 ml za 220 Kč.



Odlakovač na nehty kokos-ibišek - Rival de Loop

Můj nový kamarád, díky kterému s radostí měním design svých nehtů. Nahradil zelenou klasiku z Rossmanna a jsem s ním naprosto spokojená. Má hezkou růžovou barvu, neobsahuje aceton, ale naopak obsahuje vitamíny B3, B5, B6 a aloe vera. Plusem je po odlakování kokosová parfemace. A samozřejmě to hlavní - nečekaně úspěšně umí odlakovávat :D Jeho cena je příjemnná, tuším, že jsem ho kupovala asi za 30 Kč, v drogérii Rossmann.



Tuhý masážní olej Each Peach - Lush

Tohle je další záležitost z boxu. Jako první mě na tom úplně odrovnala ta podoba oleje - usměvavý smajlík.. To tak dokáže zpříjemnit den, opravdu! :) Olej je tuhé konzistence, ale při teplém doteku začíná krásně roztávat. Má příjemnou citrónovou parfemaci a je (nečekaně!) mastný. Dá se krásně využít při masážích, je to celkem příjemná záležitost nebo se dá použít i jako tělový olej místo krému. Jelikož jako masážní olej je mi to momentálně celkem k ničemu, sama se asi masírovat nebudu, tak pro mě zbývá maximálně využití jako tělového "másla" nebo jak tomu říkat.. Jenže to mi zase moc nevyhovuje. Je to opravdu sakra mastné a pak se na mě lepí oblečení a všechno, od pyžama přes postel je umaštěné.. nic co by mě nějak lákalo. Jooo takhle až budu vysušená, to se to bude hodit.. ale prozatím mi kus smajlíka odpočívá a čeká až přijde jeho čas :) Seženete v Lush obchůdku nebo tady, 50 g z 260 Kč.



Hydratační pleťová maska Garnier

Na závěr pár slov k pleťové masce, kterou jsem dneska dorazila.. :) Upřímně, když jsem viděla Garnier, tak jsem se jí celkem solidně bála, protože pleťovka od této značky není mým favoritem.. ale byla pro mne příjemným překvapením. Jedná se o hydratační masku, balení je rozdělené na dvě použití, což mám opravdu ráda, aspoň nemusím nechávat otevřený pytlíček několik dní :) Masky na jedno použití bylo v balíčku až až, pěkně jsem si tím  popatlala celý ksichtík, včetně krku :) Maska byla gelové textury, nazelenalé barvy, příjemné, svěží parfemace ze které byly skutečně cítit hrozny.. Na obličeji jsem ji nechala působit po patnácti minutách a vždy jsem očekávala nějaké potíže.. a ono vůbec nic! Maska mě nesvědila, neštípala, tváře mi nezarudly,  prostě nic.. což mne opravdu mile překvapilo. Jako bych o ní ani nevěděla.. pak už zbývalo ji pouze setřít a smýt vodou a bylo hotovo. Výsledek moc pěkný - pleť krásně čistá (při stírání bylo vidět, že maska polapila i nějakou tu špínu), jemná, hladká.. takže opravdu musím říci, spokojenost největší. Tuším že stojí kolem 30 - 40 Kč a k dostání je jak v DM, tak v Rossmannu nebo i Tetě.. a určitě i jinde :)



Tolik tedy k několika kouskům.. nakonec koukám, že je z toho celkem obsáhlý článek a to tu pořád není všechno :) Snad vás to neunudilo.. doufám, že každý si našel to svoje..

A co vy a zmíněné produkty? Máte s něčím zkušenosti?

18 komentářů:

  1. Mýdlo Kiss my face za mě taky ne, ale masážítko od Lush si nemůžu vynachválit - používám ho zásadně při masáži :)

    Zvu Vás na svou giveaway: KLIK

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych ráda vyzkoušela tu pěnu od Rituals. :)

    OdpovědětVymazat
  3. ty ubrousky jsme viděla už u Lou a koukám, že je konečně taky budu muset zkusit:-)

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  4. Ubrousky jsem měla na dovče a byli fajn :)) Ale stejně doma sahám po micelárce a tampónkách :)
    Haha, dneska jsme na ten odlakovač koukala, říkám si, ten neznám, nikde žádná recenze, zůstanu u osvědčeného mandlového a vidím, že se pro něj vrátím. Růžová a kokos? To je velké lákadlo :)

    OdpovědětVymazat
  5. S tim mýdlem se snaží asi být vtipní, já koupila mýdlo za 200 a je 100% přírodní a má jen 3 složky, tohle je humus

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
  6. Tu pěnu od Rituals mám taky. Dostala jsem od bráchy dárkovou cestovní sadu, ale tak krásně mi voní, že si ji šetřím na nejdůležitější chvíle :-)) přijde mi hrozně líto to plýtvat, když toho mám tolik :-)

    LuLu (Meet Beauty)

    OdpovědětVymazat
  7. Sprchová pěna od Rituals je úžasná a vážně uvyžuji o plném balení. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, ráda sleduji Tvůj blog :). A celkově dlouhou dobu sleduji různá videa na youtube, blogy tolik ne, ale ten tvůj ano :).
    Mám prosbu, jak uděláme jaksi ty kategorie kam se pak zařazují články? Ráda bych to měla pod záhlavím, ale prostě jsem slepá nebo střevo nemůžu to tam nikde najít. Jinak dále bych se ráda zeptala na záhlaví jak si člověk navrhne nějak své. Blog je opravdu v začátcích...budu ráda za jakoukoliv radu nebo pomoc, děkuji A.
    http://adush09.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. pěna od Rituals byla úžasná :)) za tak krátkou dobou jsem si ji velmi oblíbila, škoda jen, že je tak drahá:(

    OdpovědětVymazat
  10. Hezká souhrnná recenze. Mýdlo za skoro 500? Wau, do toho bych teda nešla ani náhodou.
    Ale odlakovač možná zkusím. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Zrovna sháním nějaký odlakovač a také většinou kupuji zelenou klasiku u Rossmanna, už vím, za co ji vyměním :)

    OdpovědětVymazat
  12. Moc děkuju za radu :), zkusím si s tím ještě pohrát nějak :)

    OdpovědětVymazat
  13. Pěna od Rituals by se mi líbila. Pěkný článek!

    OdpovědětVymazat
  14. nenalíčená teda vypadáš úplně jinak!

    OdpovědětVymazat
  15. Tohle mýdlo mám taky z nějakého beautyboxu a absolutně mě neláká si ho ani zkoušet.. :(

    Ta pěna na sprchování je skvělá, ale cena mi přijde hrozná :(

    Díky za tip na ubrousky :) Vyzkouším :)

    Sororessa

    OdpovědětVymazat
  16. Děkuji vám všem za komentáře! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Na votocvohoz.cz prodavam par veci od rituals, za lepsi ceny a sprchova pena tam je take :) Strasne jsem si je oblibila, ale mam toho tolik, ze nestiham spotrebovavat :D http://www.votocvohoz.cz/uzivatele/22360-baruna92/predmety

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)