čtvrtek 10. října 2013

Barevně s Dermacolem..?

Pěkný den přeji!

O barevných řasenkách Magnum od Dermacolu už bylo napsáno mnohé. Já tu vlnu těchto článků nějak prošvihla a tak vám představím tuto "novinku" o chlup později :) Když mi přišla nabídka na vyzkoušení jedné z barevných řasenek, byla jsem z toho trochu v rozpacích, upřímně neznám jinou řasenku než černou a testování nějaké barevné jsem si nedovedla představit :) Nakonec jsem se tedy rozhodla pro hnědou, která je pro mě nejlépe využitelná a dokáže nahradit černou klasiku..



Oficiální popis: Okamžitě dodá řasám intenzivní čokoládově hnědou barvu, maximálním objem a očím hloubku. Lehká textura se silikony a sférickými polymery dodává řasám  plnost, výrazně je zhušťuje a prodlužuje. Díky speciálně vyvinutému kartáčku hmota řasy dokonale obalí, uhladí a vytvoří tak hladký povrch bez hrudek. Na řasách zůstává extra odolný film, který zajišťuje dlouhotrvající, stálou a bohatou barvu. Řasy zůstávají po nanesení lesklé a pružné. Nerozmazává se a neopadává.



Musím říci, že balení se mi líbí, vítám, že barva obalu je zvolená dle obsahu, ušetří to práci a vy aspoň ihned víte, po jaké řasence saháte. Kladně musím zhodnotit také odstíny - modrá, tyrkysová, hnědá a fialová - dobře zvolené barvy, líbí se mi všechny, jen bych pro ně těžko hledala využití. Moje hnědá se mi na první pohled odstínem také líbila. Na kartáčku vypadá opravdu hnědá, na řasách je pak hodně tmavě hnědá a klidně bych si ji spletla s černou, což mě tedy nijak zvlášť nevadí, alespoň ji využiji. Kartáček je klasicky štětinkový, větší velikosti. Trochu jsem se ho lekla, tyhle kartáčky nejsou nic pro mě a s mýma krátkýma řasama si moc nerozumí. Bohužel se to jenom potvrdilo. Co mě ale hned zarazilo bylo množství řasenky, kterou kartáček nabírá. Řasenka je hustší a kartáček je barvou doslova obalený, před každým použitím je třeba jej otřít. Pak už ale přichází aplikace.. s kartáčkem se manipuluje celkem dobře, což jsem snad ani nečekala.. ale ten výsledek je jedním slovem HRŮZA. Po prvním nánosu řasenky se s řasama vůbec nic nestane.. řasy pročísnu a kromě mírného obarvení a trochu slepení je efekt nula nula nic. Tak sáhnu po druhé vrstvě a.. nevím co s tím. Řasy poslepované do pár chlupů, obalené a plné hrudek.. Zhuštění či prodloužení řas absolutně žádné, kromě těch poslepovaných řas bych si nevšimla, že mám řasy nalíčené.. Výsledný efekt se mi tedy opravdu nelíbí, bohužel.. Pokud chcete řasy rozčísnout, tak musíte rychle máknout, než řasenka zaschne, je to celkem fofr a pak s nimi už nic neuděláte.. Což může býti zase výhodou - řasenka neopadává, nerozmazává se a po celý den zůstane na svém místě, navíc je to voděodolný drak. Odlíčit jde ztuha, ale nakonec se to vždy povede, Lancome Bi-Facil je v tom přeborník. Takže hledáte-li řasenku, co něco vydrží, tohle je ta pravá řasenka, tady se opravdu nemusíte bát vlézt s ní i do bazénu :) Kdyby jste měli s odličováním problém, tak jsem se dočetla, že si s ní lehce poradí Dermacol dvoufázový odličovač, což je šikovné, koupíte si nejen řasenku, ale i odličovač :D


Sečteno podtrženo: Tohle je dle mého krok vedle. Dermacol mám opravdu ráda, mám od nich několik produktů, které miluji a nevyměním, ale tohle se vážně nepovedlo. Barvy jsou krásné, ale ty vlastnosti mne skutečně odrazují. Cena se pohybuje kolem 190 Kč, což není nejmíň za řasenku, která mi akorát poslepuje řasy.. Za mě tedy ne-e a další odstíny si raději nechám utéct..

Co vy a barevné řasenky? Podlehli jste tomuto podzimnímu hitu nebo vás nechávají barevné řasy chladnými?

Řasenka mi byla zastoupením Dermacolu poskytnuta ke zrecenzování, za což jim děkuji :)

18 komentářů:

  1. No hrůza. Četla jsem článek a viděla fotky i u Petry a té taky nevyhovovala. Efekt teda žádnej a ještě ty problémy s odličováním... děkuju, nechci.

    OdpovědětVymazat
  2. Mě by ani nenapadlo si nějakou barevnou řasenku koupit, vypadalo to strašně před 10 lety, kdy to frčelo a vypadá to stejně strašně i dnes, bez urážky!:))
    Ne vždy, co se vrací je hit, někdy je to prostě jen proto, že už prodejci neví co by...:)

    OdpovědětVymazat
  3. No já jsem věrná černým :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. na oku vypadá opravdu příšerně, docela i cuckuje :/
    pěkná recenze! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tuhle Magnumku mám v černé barvě, není ale voděodolná a ten kartáček a hustota obsahu je strašná, slepuje řasy, vůbec je nenabarví, no prostě děsný. Ale dá se použít po nánosu normální řasenky, pak tahle řasenka řasy dobře zahustí a už je více méně neslepuje a výsledný efekt je ucházející a nositelný :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem to zkoušela na obyčejnou černou co používám a stejně mi ty řasy slepila :( ty moje řasy jsou děs samy o sobě a tahle řasenka jim bohužel zrovna nepomáhá :D

      Vymazat
  6. Tyjo koukám že nic moc, ještě že jsem si ji nekoupila..:D Ikdyž steně bych do barevných asi nešla, když se to sladí s líčením tak je to pěkné, ale spíše jen na konečky řas, což bych využila tak jednou za rok..:D

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem snad jediná v republice, kdo je s ní spokojenej :D Shodou okolností jsem psala recenzi včera - http://svetpodles.blogspot.cz/2013/10/stredecni-tip-barevna-rasenka-je-tu-zpet.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem tvůj článek zrovna dneska četla, na tvých řasách vypadá fakt hezky, úplně jsem koukala! :) Ale tak to je normální, že jednomu to sedí, jinému ne.. :)

      Vymazat
  8. Nabízené barvy se mi sice líbí, ale všechny řasenky od Dermacolu mi úplně stejným způsobem řasy slepují a navíc se otiskují pod okem.. Viděla jsem různé recenze, ale tahle novinka nevyhovovala snad nikomu.
    Wonderfull Today

    OdpovědětVymazat
  9. Barevné řasenky extra nemusím, ale kdyby byla nějaká slušná, tak třeba vyzkouším na nějaké experimenty. Ale tohle je fakt děs, slepené řasy samý žmolek. V tomhle případě mi velká výdrž přijde spíš na škodu, protože bych tu řasenku nechtěla mít na sobě ani pět minut.

    OdpovědětVymazat
  10. Mně tedy barevné řasenky nic neříkají, připomíná mi to devadesátá léta. Spíš mi to přijde jako komerční tah, už neví s čím na trh přijít.. :)
    FairyChain

    OdpovědětVymazat
  11. Ty poslepované řasy jsou opravdu hrůza, ačkoliv čokoládově hnědá barva by mě lákala. Za mě tedy rozhodně ne, jelikož bohužel nejsi jediná, které se řasy takto slepily. :/ Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  12. Barevné řasenky se mi líbí, ale já sama bych je těžko k něčemu využila:)

    OdpovědětVymazat
  13. Já teda třeba hnědou řasenku úplně miluju (moje nej je od Lioele), ostatní barvy moc ne-e, ale tohle vypadá na očích vážně špatně, úplně mě bolí oči jen se na tu fotku kouknu, doufám, že Ti to neudělalo s řasama paseku... Ještě jsem na tuhle řasenku nečetla jedinou pozitivní recenzi, to musí mít PR Dermacolu radost:D

    Kiss a Bee

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já věřím, že to PR pochopí.. holt stává se, že se něco nepovede :) A řasy to naštěstí přežily bez újmy. Ještě že tak, brzy chystám další velký řasenkový post, tak by se mi vypadané řasy moc nehodily do krámu :D

      Vymazat
  14. Ja mam modrou z avonu a je bozi :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Zajímavé, u většiny řasenek je to co člověk, to jiný názor, na tyhle jsem ale četla recenze všechny víceméně o tom samém :) Doma mám tmavě modrou řasenku. Prý mi jde k očím, ale mně se to nezdá a používám ji nerada. Daleko radši nosím tmavě hnědou, není tak tvrdá jako černá a oči hezky zvýrazní :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)