pondělí 16. září 2013

Víkend v Praze - setkání blogerek s L'Oréalem a další.

Pěkný pondělní den!

Jak jsem avizovala na facebooku, celý tento víkend jsem trávila v Praze. Opět jsem měla šanci zúčastnit se jedné super akce a tak jsem chytila příležitost za pačesy a díky mé drahé Leničce jsem v Praze strávila rovnou dva dny a že to byly dva dny nabité zážitky, vám asi ani nemusím říkat.. :)


Dnes mám tedy v plánu vás se svým víkendem seznámit a zavalit vás fotkama :) Do Prahy jsem vyrážela hned v sobotu ráno (na můj vkus jsem vstávala až moc brzy) a v 7 hodin vyrazila narvaným vlakem směr Prágl (kdo by čekal v sobotu v 7 ráno narvaný vlak?!), pak už jen dojít na Florenc naproti Lenče a víkend mohl začít.. S Leničkou jsme ještě před akcí stihly projít památkovou zónu, takže jsem po letech viděla Pražský hrad, Katedrálu sv. Víta, Staroměstské náměstí nebo třeba Karlův most.. :) Těchto míst se nejde nabažit, jen škoda těch davů turistů, kteří ničili mé nervy.. bez nich bych si to užila asi o mnoho více :D







Potom už nezbývalo nic jiného než dojít do příjemné restaurace Locanda Marino, která je situovaná na Ovocném trhu, kam nás pozvalo zastoupení L'oréal Paris na představení novinek - především rtěnek a lesků Caresse, které se dostaly již i na náš trh (mimochodem jsou opravdu povedené, ale o tom jindy). Představena nám však byla i nová Micelární voda či inovovaný make-up True Match téže značky. Setkání blogerek bylo zařízené v rámci Dnů Marianne a musím říci, že to bylo vážně príma. Kromě Leničky jsem strávila příjemné chvíle také s RendyCeady a Anetkou a samozřejmě úžasnou Terezkou za L'oréal. Na chvíli se zastavily také blogerky z Bloges Robes, ale jelikož pokračovaly na PFW, zdržely se jenom chviličku. No co vám budu povídat, odpoledne ve společnosti opravdu příjemné! Kromě kosmetických novinek jsme probraly všechno možné - od módy, přes jídlo až po naše blogové zážitky.. znáte to, když se sejde banda ukecaných žen, které spojuje vášeň pro blogování.. :) Bylo to opravdu přátelské a príma posezení. Kromě toho nás ale čekal také koncert Ivy Frühlingové a následné focení s ní a ještě s Míšou Maurerovou, což je nejvíce krásná a sympatická dáma! Ukázal se nám také Lukáš Hejlík či Mirek Šimůnek (pěknej chlap, mimochodem!) a nebo jsme tam potkávaly stále usměvavou Esterku Geislerovou.. prostě řeknu vám, pro mě skutečně zážitek.. a co teprve, když si nás vzaly do parády manikérky a kadeřnice! Nechala jsem si udělat nehtíky a odcházela jsem nadmíru spokojená.. Starali se o nás jako o celebrity.. klidně bych si takovou péči nechala líbit denně :)








Míša je správná divoška :)






Bohužel odpoledne strašně rychle uteklo a nám nezbývalo než se rozloučit.. po oficiálním rozpuštění naší blogerské sešlosti jsme v sestavě Rendy, Lenča a já zamířily omrknout Mystery drinky a pak už následovaly dlouhé kosmetické rozhovory až do večera..


Sympaťák od Mystery :)

V neděli jsme s Lenčou ještě vyrazily na nákupy v rámci Dnů Marianne, kde jsme si obě něco málo pokoupily a pak už nezbývalo nic jiného, než se rozloučit.. :( Byl to opravdu parádní víkend a všem zúčastněným strašně moc děkuji za příjemně strávené chvilky a doufám, že to nebude trvat dlouho a zase se uvidíme! :)

Na závěr patří velké díky vám, protože nebýt vás a tohoto blogu, nikdy bych neměla možnost si tento den užít :) Samozřejmě jsem na vás nezapomněla a ze svých cest jsem přivezla něco i pro vás, takže se máte na co těšit..

A co vy? Zúčastnili jste se Dnů Marianne? Navštívili jste Beauty Lounge? A co říkáte na rtěnky a lesky Caresse? 

Další report z této akce najdete u RendyCeadyLenči a Anetky.
Foto: Lena, Rendy, já, L'oréal.

Na sobě jsem měla: Sako - Gate, tričko - Takko, kalhoty + balerínky - H&M, brýle - Rossmann.

P.S. Omluvte mé "krvavé oko", to když vám praskne žilka pár dní před tak významnou akcí.. :D

33 komentářů:

  1. Ještě jednou díky za super odpoledne :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pro mě je dobrá zpráva, že Caresse konečně budou u nás. :) A je fajn, že jste si to užili. (A že se konečně někde sešly skutečně šikovné kosmetické blogerky! :) )

    OdpovědětVymazat
  3. Rtěnky vypadají skvěle, už jsem koukala u Rendy! Moc se těším, až je vyzkouším :) A musela to být opravdu super akce, taky bych si to nechala líbit :D

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se těším na Caresse, L'Oréal se o vás krásně postaral. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  5. Úžasné foto, jak jsi spokojená při manikůře, moc ti to tam sluší. Líbí se mi, jak jsi zkombinovala to sako a boty, krásná barva!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, byla parádička nechat si jednou udělat manikúru od někoho jiného.. :D :)

      Vymazat
  6. Moc ti to sluší! :) Na novinky jsem zvědavá.. obzvlášť na ty rtěnky!
    http://wonderfull-today.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. A RENDY zase inkognito... už to není ani vtipné

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevidím problém v tom, že chce Rendy zůstat v anonymitě.. ono je to mnohdy lepší a celkem často si rvu vlasy za to, že jsem v ní nezůstala taky.

      Vymazat
    2. u ní ale člověk neví pomalu jak vypadá, jediné co jsem viděla je oko. mam jeji blog rada ale vadi mi kdyz nevim jak dotycna vypada:/

      Vymazat
    3. Milý anonymku, sama za sebe ti můžu říct že Rendy je přesně taková jaké jsou její články, vtipné, vkusné, nevtíravé, příjemné a inteligentní. A jak staré dobré české pořekadlo říká "nesuď knihu podle obalu", tak se vykašlete na to jak vypadá a užívejte si toho že je to jedna z mála blogerek, které se dokázaly udržet v anonymitě vypadají přesně tak jak si je představujete ! A že to není vtipné? To nejsou ani anonymní komentáře a nikdo Vám to milí anonymové už nevyčítá ! :-P :)
      Má úcta !

      Vymazat
    4. nevím ja Ty, ale já Rendy blog sleduji už přes rok a vím jak vypadá (ne, že by to pro mě bylo zas tak důležité) ... nějaké fotky obličeje tam má, tak nechápu, proč útok v tomto směru zrovna na ni ... navíc tohle je každého věc, jestli se chce na blogu ukazovat nebo ne ;)

      Vymazat
    5. Tak pod to už se snad můžu jenom podepsat.. :) já myslím, že Rendy je ještě jedna z těch, co se ukázala.. jsou blogerky, kde jste neviděli ani ťuk a ještě si dávají jako profilovky cizí fotky.. takže asi tak..

      Vymazat
    6. Proč zmizel můj příspěvek?

      Vymazat
    7. A proč by tu měl být zbytečný a urážlivý komentář..?

      Vymazat
    8. Zbytečný??? Lidé tu řeší, proč se Renda nechce ukazovat, tak dostali odpověď. Urážlivý??? To, že je slečna při těle, je fakt, ne urážka.

      Vymazat
    9. Hele jsem tu adminem já nebo ty? Mám pocit, že já, takže tu budu zveřejňovat co budu CHTÍT. To znamená žádné blbé narážky, urážky a poznámky na adresu někoho jiného, kdo se tu nemá šanci bránit. Tohle je prostor pro zábavu, nikoliv pro nějaké prudění a nervování z anonymů. Takže křížek a sbohem!

      Vymazat
    10. Zápisky pro Lišku- ja na ni vubec neutocim, me jen trochu mrzi, ze ji nevidim no, mam ji jako blogerku ráda

      Vymazat
    11. pokud chceš vědět, jak vypadá, projeď si její starší články, určitě tam nějakou fotku najdeš ;)

      Vymazat
    12. Rendy je ta vlevo na společné fotce http://www.petralovelyhair.com/2013/05/navsteva-v-lorealu-predstaveni-novych.html

      Vymazat
  8. To muselo být super, Klárko! Hlavní je, že jste si to užily. :)
    Moc ti to slušelo a červené očko nikde nevidím. ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Krvavýho oka jsem si nikde nevšimla :) Ale znám ten pocit, kdy žila praskne fakt v nevhodnou chvíli. Mně se to stalo letos poprvé, když přijeli rodiče mého přítele až z Francie.
    A už jsme psala u Rendy - poprvé mě zaujaly lesky víc než rtěnky :D

    OdpovědětVymazat
  10. Páni tak to muselo být super a krvavé oko jsem ani neviděla :) A krásné sako! :)

    OdpovědětVymazat
  11. To musel být tak pěkný zážitek, taky bych chtěla :/

    Book of beauty

    OdpovědětVymazat
  12. Podařilo se ti krásně zkombinovat sako a boty, moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  13. Vypadá to skvěle! Já už jsem v Praze nebyla několik let, pořád se tam chystám, ale vždycky mi do toho něco vleze:(

    OdpovědětVymazat
  14. Sluší vám to všem. Odkud máte ten krásný náhrdelník? Ať se Vám vede. Eva :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme :) Náhrdelník je asi rok starý a kupovala jsem ho ve slevách v Housu asi za 29 Kč :)

      Vymazat
  15. Krása, Klárko, kdyby mi z Prahy nenaskakovaly pupínky, vypravila bych se tam hned s tebou :)
    Zdraví Eve.h

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)