úterý 17. září 2013

Storm In A Tea Cup rtěnka - Dainty Doll

Pěkný den vám přeji!

Dnes přináším jednu opožděnou recenzi. Měla jsem ji v plánu už někdy před měsícem, bohužel se na ni nějak nedostalo, tak až nyní konečně :) Ale je to ostuda, že na ni došlo až teď, protože jsem si tuhle rtěnku celkem oblíbila a doprovází mne tak nějak napříč celým létem.



K vyzkoušení jsem od e-shopu Galaxie přání dostala odstín č. 008 Storm In A Tea Cup, což je barva něco mezi hnědou a nude, obsahující stříbrný shimmer. Na rtech je to celkem nenápadný odstín a spíše jen rty jemně zvýrazní a podtrhne vzhled, ideál k výraznému líčení očí, což u mne převládá. Opět musím vyzdvihnout dokonalý obal, co si budeme povídat, obal prodává výrobek. Přijde vám krabička, v krabičce pěkná rtěnka v jednoduchém černém obalu. U té rtěnky je výhoda, že obal není úplně matný, takže na něm nejsou tolik vidět otisky, jako tomu bylo třeba u stínů nebo tvářenky. Obal tedy bájo, asi nejpovedenější ze všech produktů DD, z těch co jsem měla možnost vyzkoušet, jednoduchá černá klasika se zlatým detailem, to je moje :) Co se samotné rtěnky týče, tak parfemace je taková ta "klasická rtěnková", žádná hezká vůně, prostě rtěnka :D Rtěnka se krásně nanáší a je dobře pigmentovaná. Tím, že se jedná o opravdu jemný odstín je pro výraznost třeba nanést vrstvy třeba dvě-tři, ale to není problém :) Nezalézá do vrásek, nezvýrazňuje nedokonalosti, vypadá prostě skvěle. Ale, není to nejhydratačnější kousek, který ve své sbírce mám. Je to spíše takový zlatý střed - ani nezhydratuje ani nevysuší, takže pokud trpíte na suché rty, je fajn s tím počítat. A teď k výdrži - kdo by čekal, nějakou dlouho výdrž, tak ho bohužel zklamu, je to opět spíše takový průměr. Rtěnka se sice vytrácí hezky rovnoměrně, ale po nějaké hodince a půl už mi ji na rtech moc nezbývá, takže je třeba ji celkem často doplňovat.. Jídlo nepřežije ani náhodou a při pití na rtech něco zůstane, ale ne mnoho.. takže tady jsem byla trochu zklamaná. Naštěstí tím, že se jedná o nenápadný odstín mi její časté doplňování tolik nevadí, protože se to dá zvládnout i bez zrcátka.. 




Takže suma sumárum, rtěnka je takový průměr. Tím, že se jedná o opravdu univerzální odstín po ní sahám celkem pravidelně a využití pro ni najdu. Dokážu si představit rtěnku i s trochu lepšími vlastnostmi, ale na druhou stranu existují i horší.. Seženete tady za 129 Kč.

Co vy a jemné, méně výrazné rtěnky? Jaká je vaše oblíbená?

13 komentářů:

  1. Tahle rtěnka mi připomíná jednu od Diora, ale nevim jak se ten odstín jmenuje, každopádně si myslím, že za tu cenu (nebo ve stejné cenové kategorii) se dá sehnat v drogerce možná i lepší rtěnka.

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi, líčím se výrazně, takže přesně takové odstíny na rtech nosím:)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě hodně zaujala barva :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Ja mam velmi rada presne taketo farby na perach ako mas ty.. Kedze nosim vacsinou vyraznesjie oci, pery nechavam nude.. Medzi moje oblubene patri Golden Rose 121 a Rimmel Lasting finish by Kate 03 :)

    OdpovědětVymazat
  5. Už jen to balení vypadá úžasně :))) A ten odstín na tvých rtech vypadá úžasně:)

    Book of beauty

    OdpovědětVymazat
  6. Odstín je hezký a nenápadný... Ovšem vlastnostmi bych si asi dokázala vybrat u Rimmelu či Dermacolu odpovídající náhradu. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Veľmi pekný odtieň

    http://werushberry.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. super, veľmi pekný odtieň :)

    http://lifewithstylebysaj.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  9. To je pěkná barva, dokonce by mi nevadil ani ten shimmer :) A krabička je nádherná!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten shimmer právě ani vidět není, dodá to rtům takovou správnou šťávu :)

      Vymazat
  10. Děkuji vám všem za příspěvky! :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)