pátek 6. září 2013

Nalinkováno!

Pěkný večer přeji!

Dnes to bude na téma linek, ano, kdo tipuje oční linky, tak se strefil :) Podíváme se na zoubek dvěma produktům značky L'oréal Paris a to na jedny gelové linky a jedny linky ve fixu. Se kterými se lépe pracuje? Které déle vydrží? Které za nákup stojí? To se všechno dozvíte z dnešního článku..

Super Liner Gel Intenza - 01 Pure Black

Začnu těmi, které vlastním podstatně déle a jsme spolu staří přátelé. Gelové linky jsou mými favority už hodně dlouhou dobu, vlastně od té doby, co jsem objevila jejich kouzlo, jsem jim víceméně věrná.. Tyhle krásky ve zlaté krabičce, které působí na první pohled luxusně, jsem dostala při květnové návštěvě L'oréalu. Obsahem krabičky je nejen skleněná sklenička s linkami, ale také krásně úzký štěteček. Štěteček není žádný nepodařený kousek, který obvykle u linek bývá, ale naopak velmi povedený, tenký, sestříhaný do špičky. Linky se s ním kreslí opravdu jedna báseň a s normálně zkoseným štětečkem od Essence to jsou moji dva TOP štětce na gelové linky. Samotné linky mají opravdu gelovou konzistenci, jsou krásně měkké, na štěteček se krásně nabírají.. linky nakreslíte jedním tahem a opravdu jdou nakreslit krásně dle vašich představ - tenké, střední, silné.. dá se to opravdu skvěle korigovat. Co se mi na nich opravdu líbí je černočerná barva, která drží na svém místě po celý den. Ráno je nakreslíte a pokud si samozřejmě nějak výrazně nedřete oči, vydrží vám ve stejném stavu až do večera. A přesto, že skvěle drží a drží, velice jednoduše je odlíčíte.. Stačí jakýkoliv běžný odličovač, jde to samo.. Linky v kalíšku mají pořád stejnou konzistenci jako na začátku, prozatím netvrdnou a to je používám téměř denně. Za mě tedy velké ano a až mi náhodou dojdou (jako že to bude trvat hodně dlouho), tak do nich klidně zainvestuji. Cena se liší, dají se sehnat v akcích kolem 200 Kč, běžná cena se blíží ke 300 Kč. Líčení s linkama tadytady nebo tady.




Super Liner Blackbuster - Extra Black

Tuhle fixu vlastním chvíli, ale upřímně už po té chvíli vím, že z nás velcí přátelé nebudou. Když jsem ji poprvé viděla, úplně jsem se lekla, že se jedná o lihovku :D No co si budeme povídat, ona je jí skutečně celkem podobná, dokonce má i stejnou parfemaci - prostě lihovka :) Hrot má ale celkem tenký, takže nejste-li úplně nemožní jako já, třeba se vám tenká linka podaří.. Já s tím mám ale obrovský problém a upřímně se mi s ní pěkná, tenká linka ještě ani jednou nepovedla.. Za to tlustá přes půlku oka ano :D To jest u mě problém č. 1, opravdu s ní neumím pracovat, ať se snažím sebevíc, ten hrot mne píchá, tahá mi víčko a prostě mi to fakt nejde. Gelové linky už jakž takž zvládám, linky tužkou na oči jakbysmet, ale dejte mi do ruky tenhle fix a linky vypadají, jak kdybych je dělala poprvé v životě.. :D Další pro mne mínus je ta barva.. Jako jo, je černá.. ale není to prostě černočerná.. bohužel mi přijde, že ty fixy tu černočernou barvu nezvládnou a jejich krytí je o dost horší než u gelovek. Jsou takové průsvitnější a vypadá to trochu jako hnědá, černou si prostě představuji trochu jinak. Pak je tu třepení hrotu, prozatím jej mám pořád v celkem dobrém stavu, ale po pár použitích je to opotřebení trošku znát.. a co teprve, kdybych fix používala nějaký čas denodenně.. Co se mi líbí je balení - jednoduché černé se zlatým potiskem - vypadá to luxusně. Další plus dávám určitě za výdrž linek, linky se po celý den ani nehnou, drží jako přibité, nerozmazávají se. Přesto tedy musím říci, že jsem z nich na rozpacích a mými oblíbenci se bohužel úplně nestaly. Věřím, že někomu, kdo s fixami pracuje denně a není takové střevo jako já, by mohly sednout, já však nadále dávám přednost gelovým linkám se kterými se mi prostě pracuje lépe..



Co vy a linky? Máte raději gelové linky nebo fixy? Máte zkušenosti s některými z výše jmenovaných?

10 komentářů:

  1. já mám gelové linky od essence a nemám problém - až na to že je neumím namalovat.. :D ..
    s fixou mám uplně stejné zkušenosti jako ty... není to černá, nedokážu s nimi namalovat takový to kočičí protažení.. a vůbec, nějak nic moc prostě..
    Mě nejvíc vyhovují tekuté linky od Miss Sporty. To je moje stálice až asi 6 let :) nejraději mám štěteček, ale minule jsem si koupila s takovou jakoby houbičko-štětečkem a taky to vůůbec není špatné pomalování :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám linky i fixy od Essence a musím říct že jsem spokojená.
    Měla jsem linky od Miss Sporty a BOŽE! To je tragédie, nevím proč jsem si je koupila 3x po sobě ! Byly fajn, ale pokaždé mě z nich štípali oči po aplikaci a asi po 4 hodinách se začaly drolit, takže už fakt ne!


    Hodně mě překvapily tekuté linky ELF. Ty jsou bomba! Neotiskují se, jsou bleskově suché a mají ultra tenký štěteček a doporučuji je!

    OdpovědětVymazat
  3. Mám s Loreal Blackbuster stejný problém - píchá mě do oka a neumím s tím pracovat. Hrot mi přijde možná až moc úzký na to, aby se vytvořila trochu tlustší čára a moc ostrý, aby se na něj dalo přitlačit. Pro to aby se fix jakoby nahnul je to zase moc tlusté :/ Zrovna dnes odpoledne jsem měla ''už se musím naučit dělat linky'' moment a po třetím odlíčení vlnek, které mění tloušťku jsem to vzdala - a možná by mi to s obyčejnou lihovkou šlo líp, má větší hrot :D

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám také raději gelové linky a tyto od L'Oréal patří mezi mé nejoblíbenější. :) Fixu jsem nezkoušela a pravděpodobně asi ani nebudu.. Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  5. Ja mam tu gelovu linku od Loreal a robila som na nu tiez recenziu :) Cakala som vsak od nej trosicku viac :-D

    http://gremi2.blogspot.sk/2013/07/loreal-paris-super-liner-gel-intenza.html

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, nevíš jestli se dají někde v drogerce sehnat gelový linky ale hnědý? Já nikde na žádný nenarazila, tak jen jestli fakt nedělají a nebo jsem slepá...

    OdpovědětVymazat
  7. ty první linky vypadají moc pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já se chystám na ty gelové! Vypadají opravdu nádherně...

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  9. Off topic, ale chybí mi Tvoje videa. :-(

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Klárko, já prostě obdivuju tvoje superhero skills s linkou na oči. To bych nedokázala. A vůbec jsi na to líčení expert ;) Smekám!
    Zdraví Eve.h

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)