neděle 11. srpna 2013

Velký lakovací - Rimmel, Models own, Dermacol, NYC.

Pěkný podvečer přeji!

Dnes jeden velký shrnující lakovací post. Nakupily se mi tu fotky laků odzkoušených v posledních měsících a ráda bych vám je konečně ukázala :) Jde o velký miš maš, ukážu vám laky od Rimmelu, novinky od Dermacolu, jeden NYC a navíc dva kousky od světoznámé značky Models own.

New York Color - 240 Midtown

Tenhle láček mi tu leží nafocený už hodně dlouho, chudák a přitom je to taková hezká barvička.. :) Teď vůbec nevím, jak se ke mně lak dostal, nejspíš jsem ho k něčemu dostala, každopádně jedná se o zajímavou a celkem i vyletněnou barvičku :) Je to krásný růžovo-červený odstín obsahující stříbrno-modrý shimmer. Na nehtech vypadá opravdu zajímavě, nehty vypadají skutečně pěstěné. Laky NYC neoplývají kdovíjak božskými vlastnostmi, ale mohu říci, že nejsou za těch pár korun ani špatné. Lak má dlouhý štěteček se kterým se krásně manipuluje. Je trochu řidší, takže pozor na stékání, ale kryje obstojně ve dvou vrstvách, popř. ve třech slabších. Schne celkem bez problémů, jenom s výdrží je na tom trochu hůře. Ke konci druhého dne se začínají ošoupávat špičky a postupně se odlupuje, na nehtech tedy kdovíjak dlouho nevydrží. Je to takový slabší průměr, nic závratného, ale nic hrozného.. Občas po něm ráda sáhnu. Cena NYC laků je navíc lidová (v akci tuším 20 Kč, běžná cena 30 nebo 40 Kč), takže mě jejich vlastnosti nijak netrápí. K dostání v drogériích Rossmann.



Rimmel 60 Seconds - 835 Bright Back At You

Tohle je můj velký oblíbenec pro letní období! Nádherný světle modrý odstín šmrncnutý mírně zelenou (což na fotce bohužel není moc vidět), takže tak nějak trochu mint, že ano. Je to opravdu krásná barvička, která ve mě evokuje jaro a léto a tak jsem po něm kdysi u stojanu Rimmel s radostí sáhla. Lak má krásně široký štěteček, kterým nehet nabarvíte na jedno přejetí, konzistencí je tak akorát, dobře kryje ve dvou vrstvách, rychle schne a nadělá spoustu parády.. Výdrží také není špatný, na nehtech ho mám běžně 3-4 dny bez výrazného poškození, což je u mě opravdu dost :) Kupovala jsem ho v akci v Rossmannu za nějakých 30 nebo 40 Kč, běžná cena je tuším kolem 50 - 60 Kč, takže se vyplatí počkat a pak si pěkně nakoupit v akci :)



Rimmel LycraPRO - 312 Ultra Violet

Další můj mega oblíbenec! Krásná světle fialová barvička, která je pro mě největším hitem léta. Obvykle fialkovou barvu moc nemusím, ale na nehtech se mi tenhle odstín opravdu moc líbí :) Je to jemné, nehty vypadají pěstěně.. prostě bomba. Opět jako u mint kolegy, má široký štěteček, kterým krásně nalakujete nehet na jeden zátah, konzistencí je akorát, nestéká, ale ani se netáhne. Kryje krásně ve dvou slabších nebo jedné silnější vrstvě a schne parádně rychle. Za to schnutí laky Rimmel opravdu miluji :) Výdrží je opět super, 3 - 4 dny bez problémů, potom se pomalu ošoupají špičky.. Vážně tedy super, jsem ráda, že ho ve sbírce mám. Cenu vám bohužel nepovím, co jsem koukala, tak už se nejspíš neprodává.. alespoň na oficiálních stránkách už jsem ho nenašla :(



Models Own - 142 Dancing Queen

V kombinaci s fialovým Rimmelem je to super dvojka, ale upřímně, dost mě tenhle lak na nehty štve! :-/ Vypadá opravdu nádherně, je to krásný efektový top coat.. Obsahuje různě velké, tvarované a barevné konfety od malých zlatých po velké stříbrné, takže barevně je opravdu rozmanitý a hodí se tak snad skoro ke všem barvám :) ALE díky těm různým velikostem a tvarům se celkem mizerně aplikuje a pro někoho jako jsem já, komu prostě manikúra zrovna moc nejde a nebaví ho, to může být peklo :D Občas je třeba to trochu poupravit, štětečkem urovnat a podobně.. jenže kdyby to bylo jediné peklo, co s tím lakem mám.. Lak mě totiž trápí ještě v dalších věcech a tím je tvoření bublinek a pomalé schnutí. Jako ty bublinky jsou fakt děs a finální efekt je zblízka opravdu hnus, ale zatím se mi nepodařilo ho nalakovat bez nich.. a to schnutí? Vážení, zapomeňte na minuty, tohle je otázka hodin :-/ Fakt jako docela dlouho čekám a většinou si do toho po nějaké hodině stejně ťápnu. Výdrž se u top coatu celkem blbě hodnotí, ale jako špatná není, zas u toho top coatu ty ošoupané špičky vidět nejsou.. :) I tak ale jako bída a byla jsem (mírně) zklamaná, co si budeme povídat.. Je to přeci jen lak za 160 Kč.. to i konfety od Essence se mi zdají lepší, bohužel.

Models Own - 118 Aqua Violet

A u Models Own ještě na minutku zůstaneme. Shodou okolností tu mám totiž ještě jeden ze swapu od Terky :) Tentokrát je to zajímavý tmavě modrý perleťový odstín, který z určitého úhlu hází odlesky do fialova. Tady nebudu přehánět, když řeknu že barvou je to opravdu pikantní záležitost, která prostě skvěle vypadá. Proto jsem se hned pustila do testování laku a čekala, že bude tak super i na nehtech... a ono.. nic. Lak je řidší, trochu stéká z nehtů a pro plné krytí musíte sáhnout buď na dvě silné nebo tři slabší vrstvy (po jedné vrstvě je skoro průhledný). U tohoto tedy není problém se schnutím, schne celkem rychle, po pár minutách se zdá býti suchý, úplně suchý na troud je do půl hodinky.. ALE štve mě na něm jeho výdrž. Už při lakování se ten lak celkem špatně chytá na špičky, zůstávají prostě bílé a už po pár hodinách se začínají ošupovat ještě více.. To mě tak dokáže naštvat, obzvlášť u tmavého laku :D Na nehtech jsem ho měla asi 4 dny a až na ty špičky držel obstojně.. Tak vám nevím, nezdá se mi to jako nejlepší lak a ta cena 160 Kč se mi zdá celkem přemrštěná.. Jakože odstíny dokonalé, ale za tu cenu bych čekala pecku. Seženete tady.



Dermacol Neon Glow - 10 Neon Green

Další hrůza :D Novinky od Dermacolu - neonové laky - jsem si kupovala nedávno při objednávce z jejich e-shopu. Sáhla jsem po "tmavě zeleném" neonovém laku č. 10 a přišlo tohle.. Jako měla jsem problém uvěřit tomu, že jde o ten lak, co jsem chtěla :D Čekala jsem nějaký tmavší zelený a přišla tahle jedovatě odporná zelená, která prostě vypadá na nehtech děsně a vůbec ani nejde fotit (ve skutečnosti je o dost tmavší, než-li na fotkách, ale neonku prostě nezachytíte správně). Navíc jsem potom, co dorazily domů, zjistila, že tyto neonové laky jsou určené pro umělé nehty.. Takže jedna pecka za druhou. Nakonec jsem ho tedy nalakovala a druhý den ho hned sundala, nedá se na to koukat :D Lak se sice hezky lakuje, má maličký štěteček, kterým se dá lak krásně korigovat a schne rychle, ale jinak nic moc. Kryje plně ve třech vrstvách, zdá se mi, že schne nerovnoměrně, navíc schne do matna a prostě nevypadá hezky :( Jak jsem říkala, tenhle jsem druhý den sundala, nemohla jsem tu barvu vydržet, takže výdrž vám neřeknu, ale myslím, že to bude stejné jako růžový kolega - cca 3 dny.



Dermacol Neon Glow - 05 Neon Violet

Neonku jsem si vzala ještě jednu a to tuhle neonovou fuchsiovou. Ta už vypadá podstatně lépe, než ta příšerná zelená, ale stejně z ní nejsem odvařená. Neonová se mi moc nezdá, na nehtech vypadá prostě normálně, jako jakákoliv NEneonová fuchsiová :D Opět lakování v pohodě, lak není zbytečně řídký, má maličký štěteček, rychle schne.. Tahle barvička navíc i kryje ve dvou vrstvách. Ale opět: schne nerovnoměrně a opět zde figuruje matný efekt. Navíc jsem zjistila, že umí mást a vypadá na každých nehtech jinak :D Měla jsem ho na rukou i nohou a absolutně vůbec to nevypadá jako jeden a ten samý lak! Na nohách je podstatně světlejší.. takže nechápu. Výdrž je asi 3 dny, ale tedy nějak odolný není, už první den jsem na něm měla škrábance a postupně se zase ošoupaly špičky. Nic moc tedy, tyhle láčky nebudou mými favority. Stojí 39 Kč a seženete buď v drogériích DM a snad i Rossmann(?) nebo tady.

Odstínově barvou nejvíce odpovídá přímo lahvička.

Gratuluji těm, kteří se dostali až na konec článku! :D :) Laky na nehty máme tedy všechny představené a příště se podíváme třeba na něco jiného :) Přeji vám pěkný zbytek dne!

Co vy a tyto laky? Máte Neon Dermacol? Máte zkušenosti s Models own?

21 komentářů:

  1. Jéé, ten zelenej Dermacoláckej je krásnej!

    OdpovědětVymazat
  2. Všechny barvy jsou moc krásné. :) Já bych každopádně ráda vyzkoušela ty neonky od Dermacolu a lak od NYC. :) Miraculous Style GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  3. Bright Back At You můj jasný favorit! To je tak neobvyklá, zajímavá a krásná barva, že se divím, že ho ještě nemám :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ten fialový od Rimmelu je taky můj oblíbený. :) Měli by ho pořád mít, jen v tom novém balení :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mám ráda laky od NYC, mají na výběr pěkné barvičky, ale mohlo by jich být víc :). Ten od Rimmel jsem si teď taky koupila v akci, už se těším, až ho vyzkouším, tuhle barvičku teď miluju :))

    OdpovědětVymazat
  6. Jé, to mně se ta zelená líbí! :-D Miluju zelený nehty :-) Mintový lak je taky pěkný.

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám samý laky od Essence, Nyc jsem ještě nezkoušela, ale musim uznat, že ty Rimmel Lycra PRO jsou prostě top:) Musím si jich pořídit víc. Mám červený a vydržel mi asi 5 dní, Essence tak 5 hodin:D. Ale ty barvičky za tu cenu...že.:D

    OdpovědětVymazat
  8. Rimmel Licra Pro už se nevyrábí, bohužel :( Byly pro mě nejlepší.. A Dermacol mám vyhlídnutý přesně tenhle, tak uvidím :)

    OdpovědětVymazat
  9. Rimmel - modrý mám také a zamilovala jsem si ho. Nádherná barvička, která mně sluší.
    Dermacol - zelený jsem si chtěla koupit ale byl se mnou přítel a odradil mě větou: ,,Tohle si chceš napatlat na nehty jo? Budeš vypadat jak žabák..." tak jsem lahvička vrátila raději zpět... :D
    Hanka P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to měl přítel recht, je to fakt hrozná barva :D

      Vymazat
  10. Ani jeden nemám, ale Rimmel s Models Own vypadá naprosto úchvatně. Mám pcoit, že si ten třpytivý Models Own musím nutně pořídit. :D A Rimmel neon violet vypadá také skvěle.

    OdpovědětVymazat
  11. Ten mintový rimmel je nádherný!!! Asi som sa zamilovala :D

    OdpovědětVymazat
  12. Mám oba dva Dermacol neonové laky a nenávidím je. Nekryjí, pruhují, jsou vodové a nechci je! :D

    OdpovědětVymazat
  13. mne sa paci ten 60seconds od rimmelu nadherna farba u nas som taky nevidela

    OdpovědětVymazat
  14. Kde jsi se dozvěděla že ty Dermacolí neony jsou na umělé nehty ? :O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárko je to napsané přímo na tom laku, ale úplně mega malým písmem :D a na stránkách Dermacol.cz to tam taky je poznamenané.. ale člověk si toho fakt nevšimne :-/ :D

      Vymazat
  15. Já teda miluju zelenou, ale ta od Dermacolu, to je dobrej brčál, fujky :D
    Jinak mám zkušenost s prvním v trošičku tmavším odstínu, taky dobrou zkušenost, to samé s laky od Rimmelu, ty miluju!

    OdpovědětVymazat
  16. na netu jsem viděla ty neonky od dermacolu jásala jsem že všechny musím mít pak jsem je viděla v dm a děs takový malý lahvíčky no noční můra

    OdpovědětVymazat
  17. Děkuji za všechny vaše příspěvky! :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)