středa 7. srpna 2013

Spotřebováno - červenec 2013.

Pěkný podvečer přeji!

Jsem tu s pravidelnou dávkou spotřebované kosmetiky. Jak jsem říkala, tentokrát pouze v psané formě, od videí bude chvíli klid. Musím však uznat, že zrovna toto téma je natočené mnohem lepší. Každopádně budu se snažit napsat vše, co bych jinak ve videu řekla.

Spotřeba je vyšší než jsem čekala, nějak se to zase nakupilo. Na dovolené se maximálně hodily všechny možné vzorky, ještě že jich mám takovou zásobu :) a světe div se, tentokrát padla za vlast i nějaká dekorativka! 


Zpevňující sprchový gel Dermacol - o tomto sprcháči jsem se zmiňovala tady, v článku o celulitidě. Sprcháč měl příjemnou parfemaci zázvoru, líbila se mi jeho fialová barva, umyl a nevysušoval. Všechno co od sprcháče očekáváte splnil. Navíc by měl mít nějaké zpevňující účinky. Moc na to nevěřím a sám o sobě by určitě nepomohl, ale je to příjemný doplněk v boji s celulitidou. Neplánuji si jej znovu kupovat, ale zase se mu ani úplně nebráním.

Anti-Stress sprchový gel Kiss My Face - poté co jsem ho našla v LB, jsem ho hned vyzkoušela. Moc se mi líbila parfemace jehličnanů, opravdu voněl "přírodně". Dala jsem si s ním sprchu i koupel a byla jsem naprosto spokojená :) 

Sprchový gel Duck Island - další vzorek z LB, který mi dělal společnost na cestách. Parfemace mandarinky a bergamotu mi moc neseděla, jak už bylo mnohokrát řečeno, připomíná mi to WC čističe a jary  na nádobí :D Ale jelikož jsem doma jiný vzorek neměla, vzala jsem jím zavděk. Klasický sprchový gel, parfemace po umytí zmizela, takže bez problémů jsem to s ním zvládla. Ráda jsem vyzkoušela, ale rozhodně jej neplánuji pořizovat.

Tělové mléko Duck Island - opět vzorek z boxu. Stejná parfemace, stejné balení, stejné dojmy. Na cesty se mi hodilo, parfemaci jsem překousla. Musím tedy říci, že mléko bylo řidší, takové vodovější, ale krásně se roztíralo a rychle se vstřebávalo. A problém? Dlouho "vonělo" :D

Tělové mléko do sprchy Nivea - vyzkoušela jsem ze vzorku tolik oblíbené tělové mléko do sprchy a musím říci, že je to celkem fajn záležitost. Zkoušela jsem prozatím to vyživující, další vzorky tu na mne teprve čekají, tak uvidíme.. Prozatím určitě dávám přednost klasickému mazání po umytí, ale o koupi alespoň jednoho balení už dlouho přemýšlím a obávám se, že neodolám :)

Tělové máslo Carlsbad Manufaktura - hezky voňavé máslo, ale nic co bych si kupovala znovu. Hůře se roztíralo, zato extra rychle se vstřebávalo, až jsem si občas drhla pokožku. Nepříjemností pro mne byla také jeho rychlá spotřeba, díky hustší konzistenci ho bylo potřeba více. Na druhou stranu krásně hydratovalo a pokožku provonělo. Takže příjemné na vyzkoušení, ale nic co bych potřebovala mít znovu. Recenze tady.

Skin So Soft depilační krém Avon - zachtělo se mi vyzkoušet zase něco jiného a tak jsem si zkusila tenhle depilační krém. Nebyl špatný, ale absolutně mě vytáčí sliby na obalu. Jako slíbit, že za 3 minuty jsou chloupky pryč a přitom to ve skutečnosti trvá 10 minut.. to mi prostě vadí. Není špatný, ale na nějakou dobu jsem z depilačních krémů vyléčená a vrátila jsem se zpět k žiletkám, kupovat znovu tedy rozhodně nebudu :) Recenze tady.


Šampon Gliss Kur Hair Repair Schwarzkopf - o tomto šamponu si v nejbližších dnech přečtete celý článek, protože jej plánuji rozebrat více ještě s dalším produktem z této řady. Koupila jsem si ještě jedno velké balení, protože mi celkem padl do oka. Vlasy mám po něm hezky lesklé, jemné, nemastí se tak rychle a pozor mám větší objem! Brzy tedy čekejte více.

Hedvábí CHI Silk Fusion - můj velký oblíbenec, který mi zaručil krásné vlásky a neroztřepené konečky. Nahradila jsem ho jiným pomocníkem a zatím (ťuk ťuk ťuk na dřevo) taky funguje, ale určitě se nebudu do budoucna bránit návratu k CHI. Sedí mi o chlup více než Biosilk, takže bych ho nejspíš upřednostnila. Tenhle kousek má velké ANO a věřím, že se jednou znovu shledáme. Recenze zde.

Olivový krém na ruce Ziaja - vzorek, který jsem si brala s sebou na cesty. Celkem příjemný krém za pár korun, určitě bych se plnému balení nebránila.

Essence 24 hand protection Winter Edition - další můj oblíbenec. Miluji jeho parfemaci, která ač je vánoční, nevadí mi ani přes léto :) Hydratace na léto dostatečná, krásně se vstřebává a ruce nijak extrémně nezmastil.. opravdu škoda, že se jedná o limitku a není již k sehnání :(

Pure Camille krém/gel Yves Rocher - konečně po roce jsem se dostala na dno. Jednalo se o denní krém a chtěla jsem vám o něm psát, ale než jsem se k tomu dostala, stáhli ho z prodeje.. :D Takže jen ve zkratce řeknu, že nebyl špatný, texturou gelový a lehčí, ale vadilo mi, že jsem ho na tváři cítila celý den, šíleným způsobem lepil. Používala jsem ho teď k létu a hydratací mi postačoval. Nebyl nejhorší, ale není to ani věc, kterou bych znovu musela mít.

Make-up Remover Skin Food - zajímavá záležitost z Asie. Odličovač měl jemnou mléčnou parfemaci, byl dvousložkový, ale vůbec nebyl mastný a krásně odlíčil. Problém byl, že mne štípal v očích :( Používala jsem ho tedy dál, ale spíše na odlíčení make-upu, na oči jsem ho moc nedávala. Znovu si jej pořizovat určitě nebudu. Recenze zde.


Make-up Pure Light Yves Rocher - vzorek make-upu z boxu mi sedl jako ulitý a v posledních týdnech jsem ho používala téměř nepřetržitě. Možná byste ani nepoznali, že se jedná o make-up, protože jeho krytí bylo celkem mizerné. Je jasné, že od make-upu čeká člověk více, než tady dostane, ale jelikož přes léto nechci pleť zatěžovat hutnými a silně krycími make-upy, uvítala jsem ho. Pokud tedy plánujete koupi vhodného make-upu a nemáte moc co schovávat, třeba by vám sedl, ale jste-li přesný opak a jako já očekáváte od make-upu hlavně krytí, tady jste vedle :) Recenze zde.

Vzorek Vichy Idéalia BB Cream - jeden ze vzorečků tohoto BBčka je pryč, druhý mám rozdělaný. A musím říci, že na zkoušku mi to úplně stačí. Po blogové masáži a ódách na tento BB krém jsem čekala trochu něco jiného. Výsledkem mi bylo minimální krytí (to ještě přes léto přežiju) a šílené problémy s aplikací, vstřebáváním a hrudkovatěním (to už nepřežiju). Když už se mi ho podařilo aplikovat rovnoměrně, vypadal celkem pěkně, spíše sjednotil, rozjasnil a zajistil přirozený vzhled, ale za to trápení s ním při aplikaci mi nestojí. Na mastnou pleť to tedy rozhodně není, na sušší by to možná fungovat mohlo. Za mě ale ne-e, za tu cenu si seženu mnohem lepší kousky.

Vzorek The Premier Gold BB Cream Skin 79 - tohle je jiná, další vysoce krycí, sjednocující, rozjasňující a dobře vypadající BB, se kterým jsem neměla, co se jeho vlastností a schopností týče nejmenší problém. Já ty asijská BB prostě miluji. Vlastně jeden problém nastal a tím je světlý odstín :) Při pochycení trochy slunce v obličeji na mě začal být světlý :D Takže si dávám od asijských BB pauzu a v zimě se k nim zase hezky vrátím :)

Pěnová tvářenka Essence - tak tohle už nikdy! Viděli jste ji ve videu o tvářenkách (tady), takže nebudu vše zase zbytečně opakovat. Řeknu snad jen to, že půlka mi jí vyschla a ztvrdla, druhá půlka pro změnu zmizela při aplikaci v podobě hrudek. Příšerná tvářenka a nechápu, jak jsem zrovna s ní mohla začínat :) Odstín byl hezký, nápad na pěnovou tvářenku super, ale je to nedomyšlené a nefunkční. Takže ne-e, i těch 80 Kč by mi bylo líto.

Lesk na rty Stay with me Essence - tenhle lesk pro změnu zase vůbec nebyl špatný a používala jsem ho celkem ráda. Nechala jsem si ho v kabelce pro případy, kdy bych potřebovala něco na pusu a celkem se hodil :) Měla jsem hezký žvýkačkový odstín, po žvýkačkách i voněl, na rtech byl příjemný, i když mírně lepil. Výdrž nebyla nepřekonatelná, ale zase ani špatná.. nemůžu říct, že by byl nejhorší, prostě taková klasika u lesku za pár korun a kdybych tu teď neměla lesků přebytek a nějaký narychlo potřebovala, určitě bych se mu nebránila.


Tolik tedy má spotřeba za červenec. Musím říci, že toho není málo, ale je fakt, že spousta věcí je ze vzorečků, díky kterým přežívám na cestách :) A už teď můžu říci, že příští měsíc to bude zase síla..

Přeji vám pěkný zbytek dne!

18 komentářů:

  1. krémy na ruce Essence ještě z té zimní edice mám nejradši, naštěstí u nás v drogerii tyhle krémy pořád mají :)

    OdpovědětVymazat
  2. Spoustu těch produktů z boxu mám doma,ale ještě nevyzkoušený. Těšim se na ten sprcháč od Dermacolu a ten make-up od Yves Rocher,ten nechám až na domácí líčení,kdy nijaký krytí zkousnu alespon kvůli vyzkoušení produktu.
    Jinak spotřebu máš tedy celkem velkou, mrzí mě,že ty krémy na ruce od Essence mi utekly.

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám Tvoje videa hrozně ráda.Takže se teším až zase budou.Ikdyž chápu,že teď přes léto není tolik času.Nevadí,alespoň jsem si početla.Pěnovou tvářenku jsem nedávno taky vyhodila,byla to ta Fruity a z toho zbytku vznikla jakási guma,která se neustále válela mezi mým prstem a kalíškem.Takže možná by z toho mohla být dobrá antistresová hračka...Je to asi určeno k rychlé spotřebě a co nestihneme namazat na tvář v rámci úspor namažeme na chleba:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty pěnové tvářenky jsou opravdu šílené.. :D Jsem z nich vyléčená :)

      Vymazat
  4. Zaujal mi ten šampon, jsem tedy zvědavá na recenzi, protože evidentně máme podobné vlasy. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Každý měsíc se hrozně těším na video spotřebováno a ono tento měsíc nebude :o(

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem se tentokrát limitkovými krémy od Essence zásobila a jsem hrozně ráda :) Nejvíc mi voněl ten čoko-karamelovými a pořád mám jeden doma :)

    Jinak pěkná spotřeba :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mně osobně to mléko Duck Island nepřišlo vůbec řídké, naopak jsem měla problém ho rozmazat... ale souhlasím s výdrží vůně, po aplikaci celý pokoj voněl jako bych právě vytřela podlahu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Já měla to mléko řidší a bylo vidět, že má nějakou vodovější konzistenci.. roztíralo se skvěle, jen ten smrad no :D

      Vymazat
  8. Já už jsem na ty Duck Islandy uplně alergická :D
    Vůni Jaru na nádobí jsem mu přišpendlila hned po prvním ovoňání a už se ho nezbaví. Ničím mě neokouzlil.
    A pak mám ještě z tvého seznamu Kiss my Face. Všechny produkty z LB (šampon, kondicionér, sprcháč) mě zaujaly hodně. Dokonce mám už plné balení šamponu i kondicionéru a nemůžu si je vynachválit :))

    OdpovědětVymazat
  9. Teda koukám kolik toho stihneš vypotřebovat, já to pěkně flákám a jsem ráda když vypotřebuju za měsíc jednu věc :D

    OdpovědětVymazat
  10. já furt v koupelce syslím ty vzorečky tělového mléka do sprchy od Nivei, tak jsem na něj šíleně zvědavá :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2013/08/prazdninova-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  11. Děkuji vám za všechny milé komentáře! :)

    OdpovědětVymazat
  12. doma mám tu pěnovou tvářenku a vše zatím ok :) a krásně voní :)

    OdpovědětVymazat
  13. Zimní krémy od Essence sice nejsou ale ! V Douglasu jsou myslím že 3 druhy krémů , vím to včera jsem si tam koupila ten oranžový a je boží ;) Jinak já pořád syslím a sem ráda když mám za měsíc alespoň 1 věc ;)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj,vím že to sem moc nepatří,ale chtěla jsem se zeptat,jestli nemáš nějaké info o tom,jestli se i letos mají objevit vánoční krémy od essence.Děkuju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky! Info o tom bohužel nemám, ale myslím si, že když měly krémy takový úspěch, tvůrci si to nenechají ujít a nějaké krémy do světa pošlou ;) :)

      Vymazat
  15. Jé tak rychle. :) Moc děkuju.Doufám že je letos taky dají do oběhu.Loni jsem to nestihla.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)