sobota 10. srpna 2013

První zklamání od Natura Siberica.

Pěkný podvečer přeji!

Dnes budu zase zlá. Já vím, v poslední době nějak často :D Ale tady prostě hodná nebudu. Není to tak dávno, co jsem si objednávala pár věcí z Hairbeauty.cz od značky Natura Siberica. Avizovali totiž, že budou mírně zdražovat a tak jsem se konečně uráčila a pár věcí odtamtud objednala. Ukazovala jsem vám je myslím v nějakém Haul videu. No a protože krém na nohy jsem zrovna akutně potřebovala a v zásobách žádný nebyl, ihned jsem sáhla s radostí po tomhle Aktivním změkčujícím krému na nohy (Smoothing Heel and Foot Balm) této značky. 


Byla jsem opravdu natěšená a hodně zvědavá na výsledky, dosud jsem víceméně četla na tuto značku chválu, takže jsem měla určitá očekávání.

Oficiální popis: Aktivní změkčující krém na nohy obsahuje Šťavel kyselý, který díky vysokému obsahu vitaminu C efektivně zjemňuje pokožku nohou. Olej z jedle sibiřské má vyhlazující účinky, intenzivně vyživuje a regeneruje. Bílý včelí vosk obnovuje rovnováhu lipidů, potlačuje podráždění, hojí drobná poranění. Krém obsahuje D-panthenol a vitamin F.



První, co mě opravdu dostalo, je balení výrobků Natura Siberica.. Krémy máte v krabičkách, hezkých, jednoduchých a přesto luxusně vypadajících.. to si moje srdce prostě získá :) Samotný krém je v zelené průhledné tubě, takže navíc vidím, kolik ho zbývá.. další plus. Úžasná je také jeho parfemace. Tu vám opravdu popsat nedokážu, i kdybych se snažila sebevíc. Je celkem intenzivní, květinová a přitom taková výjimečná. Opravdu voní moc hezky, i když se postupně trochu rozleží a pak už je jí na božskosti ubráno. Krém se i nádherně roztírá a rychle vstřebává, potud opravdu skvělé. ALE ten krém s nohama vůbec nic neudělá. Fakt ne. Nezvládne nožky hydratovat, zvláčnit, zjemnit, vyživit.. říkejte si tomu, jak chcete.. prostě nic s nimi neudělá! Poté co jsem ho začala používat se mi tak strašně zhoršily paty, že jsem si dokoupila krém speciálně na paty od Dermacolu (o něm tady), abych je dala zase dohromady. Kombinace těchto dvou krémů zabrala a nohy už zase vypadají trochu k světu, ale opravdu mě to naštvalo.. Změkčující krém? Ani náhodou! Je to jako kdybych si nohy ničím nemazala, což mě u krému za stovku mrzí :-/ zlatá Balea za čtyřicet!



Tady se mi tedy výběr nepovedl a bohužel už můžu říci, že ani z druhého zkoušeného produktu nejsem kdovíjak odvařená. Ale o tom zase příště. Jsem na dně balení krému a jsem za to opravdu ráda, vracím se zpět k ověřeným favoritům.. Krém seženete za 99 Kč přímo tady.

Co vy a Natura Siberica? Zkoušeli jste něco? Nebo odoláváte? :)

12 komentářů:

  1. Tuhle značku moc neznám a ani mě neláká. Za takové ty krémy na ruce a na nohy je podle mého názoru vážně zbytečné vyhazovat stovku, protože v těchto výrobcích jsou dobré i levnější značky (napřiklad ta Balea) :)
    http://beily-beautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Zkoušela jsem noční detoxikační masku a jsem z ní rozpačitá teda.. :/ Jinak na nohy je nejlepší Ozalin za pár kaček :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já tuto značku chtěla moc vyzkoušet, ale po tvém článku po tom ani tak neprahnu... Na nožky ale doporučuji vazelínu (ale tento trik asi znáš :) ).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vazelínka to jistí ;) Mně většinou stačí i ten Balea krém s ureou :)

      Vymazat
  4. Nad krémem jsem také uvažovala, ale co jsem četla stejně negativní recenzi, tuším u Rendy, rychle jsem si to rozmyslela.. Dneska ráno jsem od NS načala krém a sérum pro smíšenou pleť a zatím se jen rozplývám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rendy měla tuším nějakou masku na nohy :) právě jsem to taky četla.. řada na nohy tedy nic moc :-/

      Vymazat
  5. No, tak jak koukám, tak nic na nohy si od NS kupovat nebudu :) Ale jinak jsem s jinými věcmi spokojená, ale tahle řada se jim nějak nepovedla :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky už se věcem na nohy vyhnu obloukem, nějak se to nepovedlo :)

      Vymazat
  6. Já zatím tuto značku neznala, takže jsem nic nezkoušela :)

    Lucy Enne

    OdpovědětVymazat
  7. Tuto značku jsem ještě nezkoušela, ale nejsi první u koho čtu negativní recenzi. Já mohu za sebe doporučit třeba značku Mixa, jejich krém na velmi suchou pokožku rukou používám i na nohy, ale je fakt, že tu samou službu udělá Balea a za poloviční cenu...

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)