pondělí 26. srpna 2013

Narozeninový Ladybox - edice srpen 2013.

Pěkný den přeji!

Abych náhodou nezůstala pozadu, mám tu pro vás i já pravidelný report o měsíční dávce kosmetiky z boxu :) Tentokrát narozeninově, protože už je tomu rok, co u nás začaly frčet krabičky krásy.. Strašně to letí a já přeji novému Ladyboxu jenom samé úspěchy a spousty dalších let se spokojenými zákazníky.


Box přišel opět zabalený v růžové infantilní krabici, aby se měl pan pošťák v práci na co dívat :D Po rozbalení vrchní krabice mě však čekalo příjemné překvapení. Opět velmi designově povedený a zajímavý box s krajkovým vzorem, s poděkováním zákazníkům a v krásných barvách - tmavší růžové a tmavě šedé barvě. Opravdu radost pohledět, designéři boxů se opět vyřádili a já je chválím! Skutečně krása! Po otevření na mě vykoukly opět harmoničky v růžové, na to už jsem si zvykla :) Inovací je tentokrát nová podoba dopisu, který už není rozlepovací s pečetí, jak bylo u LB zvykem, nýbrž klasická kartička, z jedné strany s dopisem, z druhé strany s popisem produktů. Je to jednodušší a mně se to zdá i lepší, ale je to asi otázkou vkusu :)



No a nyní k samotnému obsahu. Přiznám se, že poprvé když jsem se do krabičky podívala, tak se mi zdála nějaká prázdná.. Co si budeme nalhávat, po minulém úplně nabušeném vydání je toho tentokrát tak nějak málo. Navíc se mi bohužel toto vydání moc netrefilo do vkusu, ale o tom níže. Co jsem tedy v boxu objevila?


Nejvíce jsem se těšila na avizovanou značku Korres. Několikrát jsem o ní už četla a toužila jsem ji už dlouho vyzkoušet, takže nyní mám díky Ladyboxu možnost.. V krabičce byly dvě varianty produktu a to buď Lip Butter nebo Lip Gloss. Samozřejmě jsem toužila vyzkoušet Lip Butter a samozřejmě jsem ho nenašla a v boxu na mě čekal lesk na rty.. :D Jako bych jich doma neměla milión-tři-sta-tisíc, že jo. Při otevírání jsem tedy byla trochu zklamaná, na první pohled mě lesk v odstínu 12 Washed Off Pink nijak nezaujal. Ale mohu říci, že jsem se šeredně spletla, po vyzkoušení jsem rychle změnila názor, on totiž na rtech vypadá opravdu luxusně :) Brzy tedy můžete očekávat nějakou recenzi.

Druhým dekorativním produktem byly buď stíny Inglot nebo lak na nehty značky Beauty UK. Pokud čekáte, že se na mě alespoň tady usmálo štěstí, bohužel vás zklamu :D Když jsem uviděla v letáčku stíny Inglot, tak mi srdce poskočilo, ale bohužel, ke mě se dostal lak na nehty.. a ještě větší bohužel je, že přišel v celkem otřesném, světle růžovém odstínu č. 57 Cotton Candy, který ve mě evokuje moje dětská léta, kdy jsem si nehty lakovala takovými těmi dětskými růžovými láčky.. chápete? :D Ráno jsem ho nalakovala a odpoledne šel dolů, nic co by se mým nehtům zamlouvalo..

Ryor nás v boxu obdaroval Uvolňujícím mátovým gelem v cestovním balení (50 ml), který má pomáhat relaxaci organismu, ulevit unaveným nohám a pomáhat proti otokům. Doma už podobného pomocníka mám a jaksi mi tu spíše leží a nevšímám si ho, jak je rok dlouhý, takže tenhle nejspíš pošlu dál, aby mi tu zbytečně neležel.. Určitě je to zajímavý produkt, zase je to něco jiného, než krémy/sprcháče/šampony, co nacházíme v boxu pravidelně, ale já jej bohužel asi pořádně neocením.


Naopak co mi skutečně udělalo radost je značka Pure Fiji a jejich cestovní balení kondicionéru a šamponu na vlasy. Tato značka se objevila v boxu kdysi v jeho začátcích a nyní se objevila znovu s voňavým šamponem a kondišem v roztomilém mini balení. To opravdu vítám, protože nejen, že mě tato značka láká, ale navíc mini balení se mi teď náramně hodí, takže za to opravdu palec hore :)

Pak je tu bonus v podobě jednoho produktu a to buď značky Marvis (pasta na zuby), Lee Stafford (suchý šampon, lesk na vlasy), Eveline (peeling) a Iven Cosmetics (collagen). No a bohužel tady se ukázalo, že tentokrát mi nebylo moc přáno, nenašla jsem totiž nic jiného než collagen, který už mám doma ve dvou baleních, takže do třetice všeho dobrého.. :D Tady jsem byla skutečně naštvaná, protože jinak by se mi hodilo vše.. suchý šampon a peeling bych uvítala s otevřenou náručí. Ale nedá se nic dělat, aspoň zásobím mamku collagenem s hadím jedem.

No a blížíme se na dno boxu, kde čekaly dva pytlíkové vzorky značky TMT, což mi absolutně nic neříká. Ráda tedy vyzkouším něco nového a neznámého. Jeden pytlíček je tzv. Pandora Oil a druhý je pro změnu Cristall Liquidi Latte. Jeden název zajímavější než druhý, jsem zvědavá na účinky produktů..

A tím jsme tentokrát skončili. Vezmu-li to tedy kolem a kolem, toto vydání je pro mě celkem zklamání, bohužel.. Nic z čeho bych zůstala civět s pusou dokořán. Upřimnou radost mám jenom z Pure Fiji a nakonec i z lesku Korres, který mne po vyzkoušení mile překvapil, zbytek mě nechává celkem chladnou.

Co vy a Ladybox? Líbí se vám toto vydání? Máte ho?

Děkuji tvůrcům Ladyboxu za poskytnutí krabičky ke zrecenzování.

33 komentářů:

  1. Já jsem celkem ráda, že jsem s tohle vydání neobjednala, oslovila by mě akorát kosmetika značky KORRES a to je vše :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem taky ráda, že jsem si vydání neobjednala... Venkoncem by se mi líbil jen Lip butter, a se svým štěstím bych určitě dostala lesk (a lesky moc nepoužívám, takže věc k ničemu...). Na roční narozeniny jsem čekala něco lepšího... No, vlastně asi nečekala, proto jsem si ho ani neobjednala. :))

    OdpovědětVymazat
  3. Mam ho a snad poprve,co jsem na box nadavala,fakt slaby.

    Giveaway - http://beauty-of-pink.blogspot.cz/2013/08/1-giveaway.html?m=1

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem našla v boxíku Lip Butter. Ještě jsem ho popravdě nezkoušela. Měla jsem tam dokonce i stín od Inglotu. Musím říct, že jsem kolem stínu pochodovala dobře hodinu než jsem ho otevřela a bože věř mi, že jsem věděla, že to nemám dělat. Zamilovala jsem se a hnedka druhý den jsem byla o 1500 lehčí protože jsem musela mít doma celou paletku :-) Ta změna letáčku mi moc nesedla. V minulém vydání jsem dopis vůbec neměla a dalo mi dost práce se tentokrát zorientovat kolik tam mám mít výrobků a jaká byla další artenativa

    OdpovědětVymazat
  5. Osobně jsem ještě teď z boxu rozpačitá. Není úpln+ špatné, to ne, ale není tam jediný produkt, který by mě zaujal. Chodím od pátku, kdy přišla, do krabičky koukat několikrát denně a pokaždé dojdu k závěru, že většinu boxu asi pošlu dál. Z ''nebo-produktů'' jsem dostala lesk na rty a oční stín - na laky sice téměř všichni nadávají, ale já bych lak určitě využila víc.. a žádný lesk na puse nesnesu. Jako dárek jsem dostala peeling proti celulitidě, což se mi sice hodí, ale kdo by chtěl peeling proti celulitidě, když ví, že místo něj mohl v boxu najít suchý šampon? :D Plus pytlíkové vzorečky mě vůbec nezaujaly, značka mi nic neříká a ani to nemá hezké balení :D Box není složením slabý, například červnový Ladybox byl asi horší, ale mně se většina produktů prostě nehodí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám taky gel na pomerančový sad a asi ho využiju víc než suchý šampon, ale zase je to o preferencích. I když mi na ten pomeranč nepomůže tak ho určitě využiju víc.

      Vymazat
  6. Já jsem z těchto chudých narozenin také rozčarovaná :( olejíček s maskou na vlasy nic moc, na mojí oblíbenou Wellu SP to nemá ani s desetiny, žádný zázrak, nějak extra to s vlasy neudělá :( a ten lak...no raději nekomentovat, dvě vrstvy a dělá pořád jakoby šmouhy no fuj, ten poletí :D Lip Butter to zachránil, perfektně vypadá na rtech, je fakt skvělej!!!!!
    Tak snad se Ladybox do budoucna vzpamatuje, protože od spojení dvou značek sem tedy čekala mnohem mnohem víc....vždyť i Dior, Lancome aj. mají miniatury řasenek, make-upů...no nevim, tak jim přeji ať máknou ;) I když na druhou stranu za 300,-...jen tý práce, kolem, výroba krabiček, tak asi pro tohle všechno kolem boxíku co se děje, tak nejsem naštvaná :)

    OdpovědětVymazat
  7. Taky jsem byla z boxu zklamaná, čekala jsem víc. Alespoň jsem dostala ten lip butter, Oastu na zuby a lak jsem již vyměnila.

    http://ultimatechic.blogspot.cz/2013/08/velke-zklamani-v-podobe-srpnoveho.html

    R.

    OdpovědětVymazat
  8. Kdy začneš natáčet videa...??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Upřímně, nevím jestli se k nim vůbec budu ještě někdy vracet.. zatím žádné nové neplánuji..

      Vymazat
    2. To je ale velka skoda.Na tvoje videa jsem koukala rada a na rozbalovani boxu jsem vzdy koukala JEN u tebe :)

      Vymazat
    3. :( jééééé to mě teda taky mrzí ;(

      Vymazat
    4. Taky mi to přijde škoda. Videa (v dobré kvalitě) posunou blog o level výš, tak pro mě je to takový krok zpátky. Psané články mě příliš neberou, hlavně tam, kde se ukazuje víc produktů, protože pak je milion fotek a kilometr textu a člověk jen roluje a roluje a nebaví mě to. Ve videu jen sednu a čučím a i produkty jsou líp vidět a hlavně tam člověk cítí tu osobitost blogera. Pro mě je to velké zklamání. Tak se můžu snad jen tajně modlit, ať si to ještě rozmyslíš.

      Vymazat
    5. Mě to opravdu mrzí, že jste zklamané, ale cítím se nyní bez videí o mnoho lépe. Já to jako krok zpět zatím nevidím, videa mne skutečně ubíjela, věnovala jsem jim opravdu moře času a byla jsem z nich akorát nervózní.. nebavilo mě neustále číst narážky a urážky, jak jsem hloupá, hnusná, jak jsem tohle a tohle řekla špatně nebo nedejbože číst o sobě vtípky od spolužáků.. vím, že mi řeknete, že bylo mnohem více kladných ohlasů a ano, bylo, ale ta kritika se na mě prostě podepsala.. Navíc se mi má videa nezdála dosti kvalitní a nevěděla jsem, jak to stále zlepšovat, takže se mi to zdá takhle lepší.. :) uvidíme, nechci říkat, že už nebudu točit nikdy, ale prozatím se k tomu neplánuji vracet.. ale jsem člověk nestálý, takže třeba za týden budu mluvit jinak :D

      Vymazat
    6. Skoda,
      ale chapu, že kritika může být pro člověka opravdu nepříjemná. Mám to podobně. Sice si řeknu, že se na jejich názory mužu vyprdnout, ale i přesto musím na to myslet.
      Ráda bych koukala na tvá videa i nadále!

      Vymazat
  9. mám úplně ve všem stejné varianty jako ty. sama jsem si nechala jen lesk na rty. i když jsem nejdřív byla naštvaná, protože jsem chtěla zkusit raději balzám, tak nakonec ta barva je opravdu hezká. zbytek krabičky putoval k mamce, protože většina věcí na ni přesně pasuje a bude z nich mít radost. tentokrát to opravdu bylo slabší.

    OdpovědětVymazat
  10. Já mám tu druhou variantu a suchý šampon a musím říct, že jsem s tímhle vydáním velice spokojená :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Tohle je můj první box a jsem spokojená, pořizovala jsem právě kvůli Pure Fiji a Korres a oba dva produkty mě potěšily. Z dekorativky jsem naštěstí chytla stín, nevím, co bych dělala s růžovým lakem.. je opravdu jak pro malé slečny :)
    http://wonderfull-today.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. No, s tvojí verzí bych taky spokojená nebyla. Jako neříkám, že bych místo toho peelingu nebrala radši ten suchý šampon, ale tak ve výsledku jsem celkem spokojená. Ale ten předchozí box nás celkem namlsal a z tohodle pak může být někdo zklamaný :/

    OdpovědětVymazat
  13. Já bych byla spokojená i s touhle verzí :) Kolagen bych brala hned nicméně mám lesk na vlasy LS a za ten jsem taky strašně ráda. Moc jsem ho chtěla vyzkoušet protože jsme tenkrát dostala šampon. Od Korres tam mám lip butter a stíny Inglot. Stíny jsem nejdřív chtěla vyměnit protože ta barva se mi na první pohled tááák nelíbila, ale nakonec vypadá na očích hezky takže jsem spokojená .

    OdpovědětVymazat
  14. super príspevok, krásny box, zatiaľ ho nemám ale určite si ho zadovážim ♥

    http://lifewithstylebysaj.blogspot.sk/ (na mojom blogu práve prebieha giveaway, pridaj sa ak chceš:)

    OdpovědětVymazat
  15. Já můžu jen říct, že jsem fakt ráda, že jsem si ho tentokrát neobjednala. Líbil by se mi akorát Korres a ten Inglot - ovšem pokud bych na něj měla štěstí..

    OdpovědětVymazat
  16. Jsem ráda,že jsem si neobjednala.Tahle edice mě vůbec nezaujala,a to měla být taky "slavnostní" k 1.narozeninám LB... :-/

    OdpovědětVymazat
  17. Mě už krabičky krásy nějak vůbec neberou.

    OdpovědětVymazat
  18. Za ty prachy bych si v drogerce vybrala produkty, které by mi teda udělaly větší radost. Tahle verze je dost nuda. Od začátku čekám na krabičku, z které bych si sedla na zadek a chtěla ji mít, ale snad ani jedna mě podle recenzí nepřesvědčila a to už je to rok. No nic, budu sledovat dál, ale prachy do toho dávat nebudu, s mým štěstím bych stejně vždycky měla tu horší variantu a byla z toho zklamaná (o inglotech bych si mohla nechat zdát).

    OdpovědětVymazat
  19. máme stejnou verzi a jsme na tom stejně :-/ doufám, že příští vydání na tom bude zase lépe :)

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Škodulka. Úprine ťa ľutujem, že v krabičke si nenašla to, čo si chcela. Ja som s ňou spokojná, dostala som lip butter aj tiene INGLOT. Chcem tým len pvedať, že druhá krabička pre teba bude možno lepšia.
    Od tej značky LS nie je suchý šampón ale lesk na vlasy v spreji. (SPRAY SHINE)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Suchý šampon tam byl také, nesrovnalost jsem dopsala ;)

      Vymazat
  21. Škodul, ty laky jsou fakt za trest, já sice dostala neonkovou růžovou. Ale to mám do hodiny z nehtu dole a fakt mne až sejří rozdíl v ceně produktů.

    Ten kolagen bych ti klidně vyměnila za pastu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ten lak na nehty přelakovala neonem a je to :D :) a pasta mě zrovna taky moc nebere, už jsem ji měla a hrozně mě pálila :D

      Vymazat
  22. Já jsem dostala úplně stejné vydání jako ty a jsem taky zklamaná. Lak na nehty je nic moc a od Korres taky lesk, který bych ani nemusela mít. Příště už neobjednám..

    OdpovědětVymazat
  23. Děkuji vám všem za příspěvky! :)

    OdpovědětVymazat
  24. Nechapu jak si to muzete kupovat? Srovnaly jste to nekdy se zahranicnim beauty boxem? Za 300,- mi to prijde docela dost, za to co tam davaji!!!

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)