sobota 3. srpna 2013

Kolekce Miss Pop od L'oréal Paris.

Pěkný podvečer!

Dnes s jednou shrnující recenzí, která se hodí pro letní dny. Značka L'oréal Paris přišla s novou vyletněnou limitkou Miss Pop, která láká na zářivé barvy a veselé vzory! V nabídce této kolekce najdete tři odstíny lesků na rty, několik pastelových odstínů laků nebo různě vzorované barevné samolepky na nehty. Nedávno mi přišel balíček s několika produkty k vyzkoušení a dnes bych vám ráda o některých poreferovala a o zbytek si v nejbližších dnech zasoutěžíme :)

Já jsem si na otestování nechala lesk na rty Glam Shine v odstínu 723 Mangorita a dva laky na nehty La Vernis a to odstín 307 Lemon Shiver a 624 Island In the Sun.

Lesk na rty Glam Shine 723 Mangorita

Růžových lesků jsem měla dost a tak jsem si nechala tuhle oranžádu. Musím říci, že vypadá velmi zajímavě a už jen ten design "půl na půl" mne zaujal. Ve vrchní polovině lesku je bílá barvička s fialovo-modrým shimmerem, ve spodní části naopak oranžová barva se zlatým shimmerem. Byla jsem vskutku zvědavá, jaký bude výsledný efekt a opravdu mne překvapilo, když jsem zjistila, že lesk je celkem průhledný a hází pouze modro-fialové odlesky. Čekala jsem trochu té oranžové a ono nic. Jeho výdrž je celkem přijatelná, nemůžu si stěžovat, na rtech mi asi hodinku vydrží. Aplikace je bez problémů, aplikuje se pěnovým aplikátorem do tvaru kapky. Nemůžu mu tedy téměř nic vytknout, jen opravdu pozor na tu barvu, nesmíte očekávat to samé co vidíte :) Jeho doporučená cena je 199,90 Kč.





Lak na nehty La Vernis 307 Lemon Shiver

Žluté laky moc nemusím, ale tenhle mě prostě něčím zaujal :) Navíc vypadá opravdu skvěle v kombinaci s modrým kolegou. Je to krásně světloučká žlutá se stříbrno-zeleným shimmerem. Na opálených ručkách bude vypadat opravdu parádně :) Líbí se mi tak akorát velký štěteček, který hezky pokryje nehet. Lak se mi zdá trochu řidší, ale ve dvou vrstvách krásně kryje. Problém je maličko s pruhováním, se kterým se setkávám snad u každého perleťového laku. Schne bez problémů, do pár minut je lak suchý a na nehtech mi vydržel asi 3 dny, poté se začaly odrbávat špičky. Výdrží pro mne tedy takový průměr. 




Lak na nehty La Vernis 624 Island In The Sun

Tenhle lak mi učaroval hned na první pohled. Je to krásná pastelově modrá s výrazným žluto-zeleným shimmerem. Vypadá opravdu nádherně, dlouho mi žádný lak tak neučaroval. Na letní období opravdu ideál, v kombinaci se žlutým výše je to nádhera :) Lakoval se krásně, stejně jako žlutý kolega, štětečkem jsem hezky nalakovala celý nehet na jeden zátah, k plném krytí stačily dvě vrstvy, rychle uschl a vydržel zase nějaké tři dny. Opět akorát stejně jako žlutý mírně pruhuje.

Laky se tedy vážně povedly, jsou to zajímavé odstíny s vcelku přijatelnými vlastnostmi. Cena laků je 99,90 Kč.




 Celkově se mi zdá kolekce zajímavá, designově a barevně povedená. Jen se mi zdají její ceny mírně přemrštěné :( 200 Kč za lesk se mi zdá bohužel celkem dost..

Co vy a kolekce Miss Pop? Líbí se vám něco? Máte něco?

P.S. V následujících dnech si zasoutěžíme o další kousky z této kolekce, takže jestli se vám něco zalíbilo, zůstaňte na příjmu :)

P.P.S. Nyní bude probíhat v Rossmannu akce na lesky z této kolekce 1+1 zdarma a navíc za 149,90 Kč.

24 komentářů:

  1. Láká mě ten lesk, ale bojim se, že mi bude vadit ten modrý shimmer.
    Na příjmu zůstávám, to se moc těšim. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja z tejto kolekcie nemam nic ale dost ma oslovil ten lak Island In the Sun , kedze mam hrozne rada taku tu modru farbu á la mala morska panna :-D velmi pekny a ceny sa mi tiez zdaju velmi predrazene !

    http://gremi2.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Aktuálně testuji ten samý lesk a dumám nad tím, jak se zbavit toho bílého a používat jen to oranžové :-D mně ten modrý shimmer dělá hrozně mrtvolný vzhled. k mé světlé pleti to vůbec nejde.

    OdpovědětVymazat
  4. kdyby někdo chtěl ten lesk koupit za poloviční cenu, tak od pondělka na něj mají v Rossmannovi akci 1 + 1 zdarma ;) já na lesky nejsem vůbec, takže nevyužiju, ale na jejich laky se už dívám delší dobu, akorát mi ta cena taky přijde moc ... :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, moc děkuji za připomenutí akce! Já jsem na ni ráno koukala v letáku a teď při psaní článku jsem na to úplně zapomněla. Už jsem to doplnila :)

      Vymazat
    2. Jé Klári, nechci vypadat jako rýpal (a stejně budu), ale píše se to P. P. S. Jakože post post scriptum :) Ne post scriptum scriptum :)
      Jinak mě kolekce bohužel moc nezaujala, na mě je až moc perleťová :) Snad jen ty nálepky na nehty :)

      Vymazat
    3. Moc děkuji, Nikolko! Je to opravené. Jak jsem psala v rychlosti, tak jsem si toho vůbec nevšimla :)

      Vymazat
    4. No já kolikrát v rychlosti nepíšu a překlepů tam je :D Já jsem jen puntičkářka, promiň :)

      Vymazat
    5. Ježiš, v pohodě :) Já jsem ráda, že jsi mě upozornila :)

      Vymazat
  5. Vzhledově se mi věci líbí, ale na nehtech mě laky o své kvalitě vážně nepřesvědčily, nesnáším pruhování. A lesk s modrým shimmerem by u mě taky neuspěl...

    OdpovědětVymazat
  6. Lesky nemám ráda, není nad rtěnku. Ten modrý lak je boží

    OdpovědětVymazat
  7. Laky vypadají moc hezky, ale koupě mě zase tolik neláká, myslím, že už bych je neunosila, přeci jen to jsou spíše letní odstíny :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jéééé, ovšem ty laky vypadají moc dobře!

    OdpovědětVymazat
  9. lesk je celkem drahý a nelíbí se mi ten modrý shimmer, ale laky vypadají hezky :) já jsem okukovala ty nálepky, ale nevím, jak by mi sedly tvarově, mám dost úzké nehty

    OdpovědětVymazat
  10. Super článek, ten první lak je TOP <3

    OdpovědětVymazat
  11. Ten lesk, brr, nenávidím modrej shimmer na rtech :D

    Ten modroučký lak mi přijde takový mrazivý, ideální na zimu :) Nebo na zchlazení!

    OdpovědětVymazat
  12. Mě přijde že ten žlutý lak drží uuuplně nejvíc, a kolekci miluju ! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Mně se líbí ten žlutý lak a hlavně zelený shimmer v něm. :)
    Z kolekce nic nemám a zatím ani neplánuji něco pořizovat.

    OdpovědětVymazat
  14. U nás zatím nejsou, to je teda pekně na houby... Jinak já ani nevím, jestli bych třeba ty laky unosila, ale hrozně se mi líbí a navíc mi přijdou takový nostalgický... když jsem byla škvrně, jezdila jsem na letní tábory a jeden rok jsem si s sebou vezla tři laky na nehty z letní kolekce Oriflame - a vypadaly přesně jako ten modrý a žlutý a pak u toho byl nějaký růžový myslím... a voněly krásně po ovoci :D Jinak není ta barva lesků způsobená tím, že sice se to namočí v oranžový, ale cestou z lahvičky se to "otře" a zůstane jen bílá? Nebo už jsou ty barvy smíchaný a po oranžový pořád ani stopy?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Shimmer bude určitě kvůli té bílé, ale nevím jak se dostat jenom k té oranžové :) Samotná oranžová by dle mého byla na rtech průhledná.

      Vymazat
    2. Ahá, tak to je hloupý, že ta oranžová je tam jen tak aby to hezky vypadalo v lahvičce, ale efekt to asi žádnej nemá :-/

      Vymazat
  15. také mám tyto dva laky, plus ještě růžový (háže modro-fialové odlesky) a jsem z nich nadšená! já nemám ráda ani žlutý a už vůbec né modrý, ale tyhle mají naprosto perfektní odstíny a zkrátka jsem si je oblíbila :) a musím tedy říct, že mi na nehtech vydržely překvapivě dlouho. snad 5 dní v pořádku, poté se začaly mírně odlupovat. ten růžový dokonce při odlakování nechtěl dolů :D

    OdpovědětVymazat
  16. Tady tato jejich kolekce je opravdu podařená!!! :)
    takže se určitě zúčastním Giveaway :)

    P.S. Ráda bych tě pozvala na Giveaway na mém blogu :)

    http://estrella-2012.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)