středa 31. července 2013

Provdáno!

Pěkný podvečer!

Dávala jsem si s tímto vydáním Ladyboxu načas, že jo? Ale když ono je všude slušně přeboxováno a navíc jsem neměla ani chviličku času, takže až nyní.. 

O spojení Ladyboxu a SenzaBoxu už víme všichni, červencová edice je první spojenou a tvůrci to pojali ve velkém stylu. Slibovali nabušené vydání pod názvem Just Married. Opravdu jsem se na toto vydání těšila a myslím, že jsem nebyla jediná :) Vyprodané vydání mluví za vše. No a minulý čtvrtek to přišlo.. Konečně!


Po otevření růžové krabice, která mi tedy přijde značně infantilní a byla bych raději za černou (také na vás pošťák pokaždé tak podivně kouká, když vám ji předává?!), jsem nestačila zírat. Překvapením pro mne byla krásná bílá krabička s potiskem srdíček, nápisem Just Married a samozřejmě logem LB. Četla jsem na ní rozporuplné názory, některým se nelíbí a nenajdou pro ni využití.. Já jsem z ní naprosto unešená :D Je sice trošku infantilní, ale je prostě krásná, rozhodně příjemná změna po všech těch růžových :)


Když jsem se pořádně pokochala, pustila jsem se do otevírání.. Na vrchu jako vždy čekal uvítací dopis od Lady. Musím tedy podotknout, že pečeť byla nějaká opatlaná, ale po otevření dopisu a nakouknutí do krabičky jsem zůstala koukat s pusou dokořán a nějaká narušená pečeť mi byla jedno :) Myslím, že o nabušeném vydání opravdu být řeč může, protože takhle plnou krabičku jsem ještě neviděla. Vykouklo toho na mě z boxu tolik, že jsem nevěděla z čeho se radovat dřív :)



Z dekorativní kosmetiky se tentokrát v boxu nacházely hned 3 plná balení. Jak mé srdce zaplesalo! Prvním produktem, který mi udělal radost je L'oreal Paris Fix na oči Super Liner Blackbuster. Můžete se těšit na jeho recenzi společně s gelovými linkami stejné značky :) Černé linky jsou u mne nepostradatelným prvkem v líčení, takže dalšího pomocníka vítám. I když velikost fixu vypadá děsivě, zatím mi s ním jde vykreslit i hezky tenká linka, otázkou zůstává, kdy se hrot začne třepit.. Trochu mi vadí akorát zápach fixy (klasická lihovka hadr) a ne úplně černočerná barva. Ale uvidíme, třeba se mi osvědčí. Dalším kouskem, ze kterého jsem se radovala, je rtěnka Grand Rouge od Yves Rocher. V tomto případě přivřu obě oči, že se v boxu nachází opět něco od této značky, mám ze rtěnky opravdu radost. Ještě ji nemám vyzkoušenou, ale ten odstín (12 Rose Eclatant) je opravdu pecka! Třetím a posledním dekorativním kouskem je Sada na obočí od značky Famous. Tak tady mi opravdu spadla čelist, protože Famous jsem vůbec nečekala.. O to více mě naštvalo, že jsem si paletku na obočí od této značky nedávno sama koupila :D Nedokázala jsem se proto z této tolik radovat, když už tu jednu mám.. Ale věřím, že někoho potěší a nemít ji doma ve větším provedení, skáču radostí do stropu ještě teď!


Přejděme k pečující kosmetice, které tu tentokrát máme také požehnaně.. Možná škoda, že všechny tři pečující kousky jsou do vany/sprchy.. Možná bych místo tří mycích produktů brala jeden mazací.. :) Největší radost mám zaručeně ze Sprchové pěny Rituals.. moji vášeň pro pěny znáte, takže tohle je trefa do černého! Pořád se tu na ní dívám a pořád k ní obdivně čichám, nádherně totiž voní :) Ani se do ní nechci pouštět :D Upřimnou radost mám také z Ručně vyráběného mýdla libebit. Je to něco jiného, neokoukaného a neznámého. Ke mně se dostala zelená varianta s meduňkou, což mi parfemací nepřijde nejlepší možná varianta, ale určitě jej ráda vyzkouším :) Z pečujících kousků mne nejméně zaujal Sprchový gel Palmolive Mediterranean Moments. Klasických sprcháčů tu mám zásobu tak na dva roky, takže mne nijak nenadchl další přírůstek. Navíc Palmolive není nic, co by mne táhlo a po čem bych toužila.


Opomenuta nebyla ani vlasová péče. Mé vlásky budou moci konečně vyzkoušet značku Macadamia, která se v poslední době prohnala blogovým světem. V boxu se od této značky nacházela sašetka Masky na vlasy. Už teď se těším, až se do ní pustím. Dalším vlasovým pomocníkem je cestovní balení Šamponu značky i+m Naturkosmetik Berlin, na který jsem upřímně velmi zvědavá. Na první pohled mne nijak nezaujal, ale údajně se jedná o 100% přírodní produkt, takže jej ráda vyzkouším. Rozhodně se neztratí a tyhle cestovní balení jsou teď na léto skvělá věc. Jako bonus se v boxu objevily kukuřičné chlebíčky Cornies s hořkou čokoládou, na kterých jsem si vážně pochutnala :)


Sečteno podtrženo: Hodnotím toto vydání za opravdu nadupané. Možná bych mírně ubrala na těch mycích výrobcích, protože už jenom z tohoto boxíku mám zásobu tak na půl roku :D, ale jinak se myslím, že se vydání opravdu povedlo :) Je vidět, že si s ním tvůrci dali opravdu práci. Design krabičky je opravdu bomba a obsah není pozadu. Rozhodně mi rozbalování tohoto boxu udělalo nesmírnou radost, krabička se mi zdála skoro bezedná.. Kdybych měla takhle nadupanou krabičku každý měsíc, tak bych se rozhodně nezlobila :D Celkově tedy hodnotím box na 95%. Ráda bych dala stovku, ale prostě mi tam trochu vadí 3 produkty na mytí, zdá se mi to moc. Místo sprchového gelu bych brala raději nějaký krém.. :)

Co vy a Ladybox? Máte edici Just Married? Líbí se vám? Co by vás potěšilo?

Děkuji za poskytnutí krabičky k vyzkoušení zastoupení Ladyboxu.

18 komentářů:

  1. Značku Yver Rocher mám ráda a odstín mi přišel naprosto úžasnej. Ale ty tři mýdla/gely, těch je opravdu moc,ale ta pěna je božská. :)

    OdpovědětVymazat
  2. ten set na obočí vypadá skvěle, se značkou Famous mám dobré zkušenosti :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem Ladybox teď po dlouhé době neobjednala a možná to byla trošku chyba, to vydání bylo opravdu fajn, ale když se nad tím zamyslím, tak vlastně nic z toho nepotřebuju :-D i když jako mít věci do zásoby je fajn :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Trošku s křížkem po funuse :D :D Jinak bodejď by si za tento box nebyla ráda, když si ho nemusela platit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. samozrejme ze len anonym ma taketo komentare , Skodulka, nic si z toho nerob, my vsetky sme vdacne za tvoje prispevky a na krabicku v tvohom vydani sa pozriem aj po sty raz ! :)

      http://gremi2.blogspot.sk/

      Vymazat
    2. Anonymní: Pozdě, ale přece :)

      Vymazat
  5. Já jsem upřímně fakt naštvaná z té rtěnky. Kdybych měla jiný odstín ani bych necekla, ale fakt nevím na co je ten dotazník když dostanu odstín, který mi je naprosto k ničemu! Personalizovaný produkt....haha. A těch mycích produktů už je taky spoustu.....LB by mohl rapidně ubrat nebo je následující boxy vynechat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to zase věřím! Určitě nejsi jediná, četla jsem o té rtěnce od více zákaznic.. Já mám štěstí, že snesu víceméně cokoliv, takže mi odstín sedne, ale používat třeba jenom nude a dostat tam něco takhle ukřičeného, tak z toho taky nejsem odvázaná :D a ty mycí produkty... snad se tam dlouho neukážou, jinak člověk umyje celou rodinu :D

      Vymazat
    2. Ale zase ta pěna, ta mi udělala velkou radost. Vlastně i to mýdlo protože krásně voní ( mám s kozím lékem a vůní lemongrass).

      Vymazat
  6. Tento odtien som si nedavno kupila v YR sama a je to asi moj najoblubenejsi ruz vobec :) A este mam k nemu presne v tej farbe aj kabelku :D Nastastie mi teraz v boxe prisiel iny, inak by som musela menit. Taky malinovy, dost vyrazny, skor na zimu, ale tesim sa z neho :) Inak ma vacsina veci v boxe potesila, akurat mydlo, co sa tvari prirodne, mi moc prirodne nepripada.

    OdpovědětVymazat
  7. taky jsem nadšená.. říkala jsem že je to jako ježíšek v dobách kdy jsme nevěděly co dostaneme :D ještě jsem toho moc neozkoušela, ale stejně jsem nadšená :D ta paletka na obočí je naprosto výborná i když balení mi přijde takové opatlané .. a bojím se aby se neotevřelo.. ale co, stíny na obočí jsou na jedničku :) už nahradily moje staré :D

    OdpovědětVymazat
  8. Líbí se mi a spousta výrobků potěšila. Já mám žluté mýdlo a to voní pěkně. :)
    Další balíček ale zatím neplánuji, nejdřív musím zdělat zásoby. I když kdo ví... :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tenhle ladybox se mi mo líbí!:)

    OdpovědětVymazat
  10. Souhlasím, také mně trochu vadí tři produkty do vody. Když jsem na to tak koukala, při rozbalení, také jsem si říkala, že bych uvítala spíše krém než sprcháč Palmolive.
    Jinak opravdu tentokrát krásná krabička i obsah v ní.
    Chci se zeptat - našel někdo z vás v krabičce oční stíny Lambre? Ty, které byli už (myslím...) v květnové krabičce? Já ano a nevím jak se tam dostaly... :D
    Hanka P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Haničko, já jsem v krabičce žádné stíny neobjevila :) asi nějaký speciální dáreček pro tebe ;) :)

      Vymazat
  11. Toto vydání se mi dost líbí a kdyby bylo ještě k prodeji tak bych si ho koupila, ale bohužel smůla:/

    OdpovědětVymazat
  12. To snad není možné, když jsi v LB dostala rtěnku MUFE, ten odstín jsem měla jako jediný doma. Teď je v LB odstín 12 a hádej, jaký mám jako jediný doma?! :D nechápu to!

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)