středa 17. července 2013

MOTD: Copacabana - recenze stínů, líčení a umělé řasy.

Pěkný podvečer!

Dneska tu pro vás mám zase jedno líčení a dokonce i recenzi. Tentokrát líčení výrazně odlišné od ostatních. Nejen že je plné barev, což je u mě celkem vzácnost, ale navíc jsem se odhodlala konečně vyzkoušet umělé řasy, které mi tu už nějaký ten pátek leží.. No a nakonec z toho vzniklo tohle, běžně asi nenositelné, ale na letní párty někde u moře, proč ne :)



Postup:

Jako první jsem použila make-up, poté přepudrovala fixačním pudrem a zvýraznila obočí. Místo báze pod oční stíny jsem tentokrát sáhla po bílé kajalové tužce, která ještě o chlup zvýrazní barvu očních stínů, poté jsem se vrhla na linku. Ano, čtete správně, prvně jsem si nakreslila černou linku, těsně nad linii řas. Po lince přicházejí na řadu oční stíny. Jako první začínám ve vnitřním koutku žlutým stínem, skvěle pigmentovaný odstín, který oko krásně rozzáří. Pokračuji tyrkysovým stínem, do vnějšího koutku nejdříve vytvořím konturu černou tužkou a poté vyplním černým stínem. Poté blendíme, blendíme a zase blendíme. Dalším krokem je řasenka, kterou několikrát pročísněte své řasy a přichází hřeb celého líčení, umělé řasy! Jedním slovem - utrpení. Základ všeho je dobře držící lepidlo. To bohužel tohle od ELFu, které bylo součástí balení řas, není. Naneste lepidlo na linii umělých řas, nechte pár sekund působit a poté pinzetou aplikujte. Nejdříve střed, poté vnitřní koutek, vnější koutek a nebo obráceně, to je na vás. Pokud jste trošku neohrabaní jako já, neděste se, pokud se vám to napoprvé nepodaří. Zkoušejte to dál. Mně se to podařilo až napotřetí a ještě to chatrně drželo, po chvíli se začaly odlepovat (jak vidíte na fotce). Poté jsem ještě přejela linky, aby byly sladěné s umělýma řasama a pročísla všechny řasy řasenkou. Olalá, máte hotovo. Teď už snad jen přejet obličej pudrem, aplikovat tvářenku a nalíčit rty, buď rtěnkou nebo leskem a je hotovo.


Po pár minutách byly slušně odlípnuté..

Použila jsem:

Báze pod make-up Matt Control - Dermacol
Make-up Pure Light odstín 200 - Yves Rocher
Fixační pudr - Dermacol
Tvářenka/bronzer Africa - W7
Paletka stínů - E.L.F (obočí)
Bílá kajalová tužka - Essence
Color Riche S3 Disco Smoking paletka stínů - L'oréal
Mono oční stín Copacabana 004 - Dainty Doll
Gel Intenza Eyeliner - L'oréal
Diamante řasenka - Gabriella Salvete
Umělé řasy Natural - E.L.F.
Rtěnka Shade 4 - Famous
Lak na nehty 93 C'est la vie - Essence


Mono oční stíny Dainty Doll - 004 Copacabana

Teď ještě pár slov k těmto stínům, protože rozhodně stojí za zmínku. Mám je v odstínu 004 Copacabana, což je krásná, matná, nebesky modrá barva. Řeknu vám, že na první pohled jsem se trochu lekla, protože jsem netušila co s takovou barvou budu dělat, ale nakonec jsem si řekla proč ne, na pokusy bude skvělá. Tohle je jeden z nich. Nakonec se mi ji dokonce povedlo zařadit i do líčení k běžnému nošení - s bílou, světlounce krémovou, champagne, apod. nevypadá vůbec špatně. První, co se mi na stínech opravdu líbí je jejich balení. Nádherné luxusní balení s krabičkou, na které najdete i složení, což mne překvapilo. Stíny jdou skvěle otevřít, zevnitř je na víčku dokonce zrcátko (celkem pěkné a velké) a zespodu balení je číslo odstínu. Trochu mínusem balení je matný povrch, na kterém je vidět každý otisk. Samotné stíny mne velmi mile překvapily. Jsou krásně pigmentované, dobře chytají na štětce i na víčko, jsou krásně výrazné a celkem dlouho vydrží. Drží obstojně i bez báze, u mne je akorát problém, že bez báze mi víčka celkem pohltí barvu, mám je teď dost mastné. S bází (nebo s bílou tužkou jako u tohoto líčení) jsou barvy krásně syté a dlouhodržící (bez problémů zvládají můj běžný den, trochu se povolují až k večeru). Trochu práší, ale opravdu celkem mírně, oproti ELFím to nic není.. Musím tedy říci, že vůbec nejsou špatné a ač jsem se jich bála, zvykla jsem si na ně a teď přes léto mne baví. Určitě je tu budete potkávat i nadále, plánuji s nimi další pokusy :)

 Stíny seženete tady za 99 Kč.






Tak co na to říkáte? Líbí se vám líčení? Kam byste s ním vyrazili? A co umělé řasy a modré stíny? Používáte?

27 komentářů:

  1. Mě se teda to líčení moc líbí :) pravda, že na denní nošení to není, ale někam večer by to bylo parádní. Modré stíny jsem si koupila jednou a putovaly stejně k ségře, které se více líbily a hodily. Umělé řasy jsem ještě nevyzkoušela, ale až bude nějaký ples tak chci vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to se ti vážně povedlo, moc se mi to líbí!!:))

    OdpovědětVymazat
  3. První líčení co se mi u tebe fakt líbí. Jinak nositelné to normálně je i na den :D

    OdpovědětVymazat
  4. Wow! Tie umelé mihalnice sa ty veľmi hodia :)

    OdpovědětVymazat
  5. to je super... klidně by sis to mohla dát i na den... nebo spíš večer... :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  6. No ty si prokoukla,hrozně ti to sekne :D Já si myslím,že na den i pro odvažné,jinak na večer určitě! Skvělý :D

    OdpovědětVymazat
  7. Hodně se mi líbí ty barvy ,co jsi použila a jak k sobě velice jdou.Jenom ty umělé řasy mi přijdou trochu divné.Ty jsi si je sice aplikovala tak ,že to nejde poznat ,ale přijdou mi takové ,jak bych to řekla , no nepřirozené ,až příliš husté na to ,aby byly skutečně tvé (nebo kohokoliv) od přírody....Jinak ještě jednou ,opravdu nádherné sladění a aplikace stínů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty řasy se mi zdají taky divné :D Jako na to že se jmenují Natural, tak mi moc natural nepřijdou :) Ale tak na nějakou tu párty (a s pořádným lepidlem!), proč ne :)

      Vymazat
  8. Bomba, moc se ti to povedlo a ohromně ti to sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ty oči, to je prostě dokonalost! :)

    OdpovědětVymazat
  10. za 99Kč tak úžasný stín?? Wow! Super líčení, vypadá to krásně, umělé řasy jsem taky jednou zkoušela, ale tak dobře to nedopadlo!:))

    OdpovědětVymazat
  11. Krásný...máš nádhernou barvu očí :)

    OdpovědětVymazat
  12. Klari tak to je bomba, sluší ti to a ty modrý stíny bych brala levou zadní to je jedna z mých nej barev, fakt pěkný ;)

    OdpovědětVymazat
  13. toto sa Ti fakt podarilo! super to je :-))

    OdpovědětVymazat
  14. Teda, vypadáš s těma řasama úplně jinak, kočka! :)

    Zajímalo by mě, podle čeho se firma rozhodla pojmenovat stíny právě Copacabana, mám to místo spojené s fotbalem a k make-upu se mi to vůbec nehodí :D Ale asi to bude podle vody/nebe :)

    OdpovědětVymazat
  15. Krása, první fotka je uplně profi!!! klidně bych se u tebe nebála výraznějšího líčení, moc ti to sluší a umělé řasy někam na večer, proč ne:))

    OdpovědětVymazat
  16. moc ti to sluší, klidně bys mohla nosit výraznější líčení i běžně! a řasy ti takhle taky sedí, když to máš jako "nahusto" :) moc pěkné!

    OdpovědětVymazat
  17. Tohle ti moc sluší, na nějakou party určitě parádní. :)

    OdpovědětVymazat
  18. sluší ti to :) a ty řasy to je jen o zvyku, protože jsi na sebe zvyklá s obyč řasama, ale ostatním to tak nepřijde :) ale nesmí to být přehnaný že jo.. :D

    OdpovědětVymazat
  19. Moc ti to sluší :o) je vidět, že jsi si na tom dala velmi záležet :o)

    OdpovědětVymazat
  20. Wau, když jsem koukala na nové články na bloggeru (vždycky zaregistruju první obrázek u článku), říkala jsem si "Kdo to je?"... A to jsi Ty.:) Povedené, na den asi úplně ne... Ikdyž, máme léto, tak proč ne. :)

    OdpovědětVymazat
  21. Wow úplně se to k tobě hodí :-) Moc krásné. Jestli chceš mrkni na moje líčení http://kyrkys.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  22. Kombinace modré a žluté je krásná, velmi To sluší a navíc se to krásně do letních dnů hodí... :)

    OdpovědětVymazat
  23. Já třeba nijak odvážná nejsem, ale co se týče líčení očí, takovéhle pestré barvičky a kombinace zbožňuju a nosím je i na den do práce. Nevím proč by člověk mohl přes den nosit jen nude odstíny a tohle mít jen na noc. Je to blbost. Pokud se to umí udělat a odstínovat, zkombinuje se to dobře s oblečením a doplňky, je to v pohodě nositelné i na den. A každého to zaujme. Jen na den bych nedávala ty umělé řasy, protože vypadají fakt uměle, jak pavoučí nohy.

    OdpovědětVymazat
  24. Tak toto je super :) Umelé mihalnice chcem už dlho vyskúšať, ale neviem ako by to dopadlo pri mojej "šikovnosti" :D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)