sobota 27. července 2013

Léto s Color Whisper.

Pěkný podvečer!

Když začaly být tyhle barevné, výrazné balzámortěnky Color Whisper v kurzu, myslela jsem, že se mi vyhnou.. Tak nějak jsem neměla potřebu ji vlastnit, navíc když jsem vyzkoušela v drogérii testery, byla jsem rozhodnutá se jim vyhnout velkým obloukem. Jenže..

Jsem byla v L'oréalu, kde jsem dostala odstín č. 150 - Faint For Fuchsia a poté jsem přijela domů, rozdělala balíček ze swapu od Lenči a tam našla odstín č. 210 Oh La Lilac. Takže nakonec mám dvě a dnes vám o nich mohu po několika týdnech používání povykládat.



Faint For Fuchsia je v obalu opravdu hodně výrazná až neonově růžová. Fakt jsem se jí prvně mírně lekla :) Odstín Oh La Lilac je naopak studený fialovo-růžový odstín. Není to úplně fialová, je prostě mírně říznutá růžovou. Každopádně oba odstíny jsou velmi zajímavé a na rtech vypadají moc hezky. Nemusíte se bát ani jejich výraznosti, protože rtěnky jsou totiž slabě pigmentované. Pro jemné zvýraznění stačí 2 přemáznutí, pro opravdu hezky výraznou barvu budete muset hodně přitlačit, já většinou dávám tak 5 vrstev. Rtěnky jsou hodně krémové, opravdu hodně, mám s nimi ten problém, že díky krémové textuře se mi na rtech hodně roztékají a za chvíli mám rtěnku rozmatlanou všude okolo :D Takže si to musím často hlídat. Na druhou stranu díky krémovému složení nepotřebujete balzám, rtěnky jsou skvěle hydratační samy o sobě, nemusíte se bát, že by vám rty vysušovaly. Skvělá hydratace s sebou však přináší zase jiné úskalí a tím je slabá výdrž. Opravdu to není žádný velký výkon, jestli mi vydrží na rtech půl hodinky v dobrém stavu, tak je to hodně. Jídlo a pití raději ani nezmiňuji, po tom vám na rtech nezbyde opravdu nic.. Takže očekávate-li od nich výdrž (což se od běžné rtěnky tak trochu asi čeká), rozhodně po těchto nesahejte, je třeba rtěnku hodně často upravovat. Zkoušela jsem je i jako tvářenky, odstínově to nebylo špatné (obzvláště ta růžová), ale moc dlouho nevydržely (nečekaně). Plusový body musím dát za zajímavé odstíny, protože jsou opravdu neotřelé a hravé, na léto jako dělané. Moc se mi líbí i obal, hned podle víčka poznáte, po kterém odstínu vlastně saháte, takže se mi vždy celkem ulehčí práce :D Nemusím půl hodiny hledat správný odstín. Víčko je umělohmotné, ale celkem pevné a spodní část je kovová. Vypadá to hezky a je to praktické. Na závěr musím zmínit příjemnou parfemaci, rtěnky sladce voní, já z toho cítím nějaké citrusy :)





Sečteno podtrženo: Není to výkvět našich drogérii a za rtěnky jej není možné považovat. Jenže. Máme léto, to svádí k výrazným a zajímavým barvám, navíc rty potřebují dostatečnou hydrataci a to tyhle barevné balzámky zvládnou. Takže ač nejsem z jejich vlastností nijak odvařená, sahám po nich v posledních týdnech celkem pravidelně. Pokud tedy chcete něco pro oživení léta a chcete spíše barevný balzám než skvěle držící rtěnku, nebudete zklamané. Za sebe však s jistotou říkám, že prozatím neplánuji pořizovat si další. Za plnou cenu bych si je určitě nekoupila, v nějaké hodně výhodné akci bych možná zauvažovala nad nějakými dalšími neobyčejnými odstíny..  

Cena se pohybuje kolem 120 - 150 Kč, záleží na drogérii a akci.

Co vy a Color Whisper? Máte? Jaký odstín? Jste s nimi spokojené?

25 komentářů:

  1. jednu mám ( pink possibilities ) a ta výdrž je fakt mizerná :/ nebýt tak malé výdrže, koupím si další, protože vypadá krásně a na výběr je spousta úžasných odstínů :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám tři odstíny (růžová, nude a korálová) a jsem s nimi moc spokojena. :) Nevydrží sice nijak dlouho a souhlasím ve všech bodech, ale dají se nanášet bez zrcátka a opravdu pěkně hydratují (používám je prakticky místo balzámu). Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, že ta aplikace je snadnější.. :) i když jak je dávám ve větším množství, tak se to ohlídat musí a stejně tak, když se mi šíleně rozpíjí :(

      Vymazat
  3. Whisperky mám moc ráda. Mám jich opravdu zásobu, ale teď je nahradily od Astoru Soft Sensation Lipcolor Butters, jsou skvělé.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne odtiene, asi sa postupne zamilovávam do žiarivých rúžov, určite nad kúpou porozmýšľam :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tieto Whisper rtenky su fakt dobree

    http://kiandkus12.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Mám Lust For Blush a mně spíš rty vysušuje :( Podobně jako rtěnky Essence - mastné samy o sobě, ale olejíčky se nevsáknou do rtů, zůstanou na nich a pod nimi Sahara :( Nad Oh lal lilac jsem přemýšlela, ale nevím, jestli mi úplně sedne :))

    OdpovědětVymazat
  7. Mám dvě a jsem spokojená. Jen mi přijde že pokud dám víc jak jednu vrstvu , dělají jakoby "čmouhy" . Ale stejně je mám radši jen jakoby náznak rtěnky a vystačím si s jedním tahem :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, nebudu se ptát přímo k tématu, ale spíš by mě zajímalo, v kolika letech jsi začala s líčením a co tě k tomu vedlo, popřípadě jak si teď připadáš nenalíčená atd .. když odpovíš, budu moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, máme Maybelline Color Whisper aj Revlon Lip Butter a práve tvoj článok ma konečne donútil napísať recenziu na obe značky, pretože opäť som našla niekoho, kto ich považuje za rúž a ono sú to pritom balzamy iba trochu luxusnejšie než bežné, pretože sú pigmentované.
    Ak chceš pozri si článok na našom blogu, kde sme pre porovnanie preložili aj popis od ULTA a tiež pridali swatche a náš názor.

    http://nightowlsdaily.blogspot.sk/2013/07/maybelline-color-whisper-vs-revlon-lip.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou to balzámo-rtěnky a je to hned v prvním odstavci napsáno :) ale na porovnání mrknu, děkuji :)

      Vymazat
  10. taky mám dva odstíny, rudou a takovou tmavší se třpytkama :))

    http://dementiq-dementiq.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Já naopak oželím výdrž, ale stačí mi rty lehce natónovat a hlavně nevysušovat. Takže po nějakém korálovém odstínu mknu v drogerii. :) Nadšená jsem byla třeba z Lip butter od Revlonu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Whisperky jsou s Revlonem hodně srovnávané :) právě že přes léto mi to také vyhovuje.. ale po zbytek roku hledám něco jiného no, takže asi tak :)

      Vymazat
  12. Já tedy teď v létě nenosím nic jiného než své výrazné Color Whisper! Pro mě jsou na léto nejlepší! :)
    FairyChain

    OdpovědětVymazat
  13. Mám doma 3 kusy a mám v podstatě stejný názor jako ty. Žádný zázrak, ale na léto dobrý.
    Ta fuchsiová na tvých rtech vypadá skvěle!

    OdpovědětVymazat
  14. Mě color whisper hrozně lákají, ale jsou na ně tak rozporuplné recenze, že si říkám, že je nekoupím, ale jak se znám, stejně to nevydržím:D

    OdpovědětVymazat
  15. krásne nafotené a veľmi ti pristanú! :)
    ps:písala som na fb Nivea friends, či sa k nám dostane Nivea lip butter a oni odpísali, že ani neuvažujú o zaradení na český a slovenský trh :(

    OdpovědětVymazat
  16. Já je mám ve 3 odstínech a musím říct, že jsem s nimi naprosto spokojená! Pigmentace sice není kdo ví jak úžasná, ale to na nich právě miluju. A i když moc dlouho nevydrží, tak moje rty mají stále takový nádech po rtěnce, zkrátka je vidět, že jsem ji měla, ale nejsou vidět nějaké šílené kontury. Když chci přirozenější líčení, šáhnu po jedné z nich a jsem spokojená :)
    mszarofka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Ono by to mělo být něco jako balzámo-rtěnka, takže ta pigmentace a výdrž se hned vysvětluje. V tom je třeba Lip Butter od Revlonu 100x lepší. Jinak strašně moc se mi líbí ten fuchsiový odstín, úplně ti sedí. Ten druhý se mi ale naopak nelíbí vůbec :-( Ale sto lidí, sto chutí! :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Ja som na narodeniny dostala Color Whisper po poriadnom vyberani :-D konkretne v odtieni Coral Ambition, napisala som na nho aj recenziu tak ak bude mat niekto zaujem : http://gremi2.blogspot.sk/2013/07/maybelline-color-whisper-coral-ambition.html
    je to tam dokladne opisane :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Popisujes to jako rtenky, ale tohle nikdy jako rtenka prezentovany nebylo, takze tezko to muze mit prave vlastnosti klasicky rtenky - pigmentace, vydrz atd

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ti nevím, hned v úvodu je jasně napsáno, že jde o "balzámortěnky".. takže snad každý by měl pochopit :) se rtěnkama to srovnávám z toho důvodu, že to jako rtěnka vypadá, takže když to někdo potká v drogérce, je to asi první co ho napadne a bude zajímat ;)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)