pondělí 29. července 2013

Diamante - Gabriella Salvete.


Pěkný podvečer přeji!

S touto recenzí jsem otálela hodně dlouho, to vám řeknu. Řasenku Diamante od Gabrielly Salvete tu mám už od března a dostalo se na ní až nyní, je to se mnou opravdu hrůza. Ale díky tomu jsem měla možnost ji otestovat opravdu hodně důkladně. Protože mi nyní dochází, vím jak funguje i ke konci svého života.. :)


Oficiální popis: Nová řasenka Diamante obsahuje diamantový prach, který pomáhá rozzářit váš pohled. Díky němu budou vaše řasy neobyčejně lesklé, krásné, ale hlavně posílené a zdravé. Asymetrický plastový kartáček, který se přizpůsobí každé vaší řase, řasy nejen dokonale prodlouží, ale také jim dodá neuvěřitelný objem.

Řasenku jsem dostala od ségry v březnu k narozkám a od té doby se přátelíme. Z počátku se mi do ní nechtělo, protože po té blogové masáži všude okolo mne to trochu otrávilo, ale nakonec jsem do ní šla. A ještě že jsem tak udělala! Kartáček řasenky je plastový, ve tvaru, který mi vyhovuje nejvíce - z jedné strany téměř plochý s kraťounkými štětinami a z druhé strany štětiny dlouhé. Každému vyhovuje něco jiného, záleží na vašich řasách, pro mé krátké a řídké řasy jsou umělé kartáčky skvělá věc. Po prvním použití jsem zůstala koukat s otevřenou pusou, to vám řeknu. Nečekala jsem od ní zázraky, ale ona mi opravdu krásně oddělila a prodloužila řasy, že jsem to vůbec nechápala. Připadala jsem si jako mrkací panenka i s tím svým chmýřím. Prvních pár týdnů jsem z ní tedy byla opravdu nadšená, řasy mi hezky prodloužila, trochu zhustila, oddělila, obarvila.. Problém jsem s ní měla jediný a to že se při sebemenším kontaktu s vodou (slzou) rozmazávala. U mých uslzených očí to tedy není žádná výhra, věřte mi.. A když už mne netrápí slzy, tak v těch vedrech s ní mám zase problém, že dělá šmouhy.. To jsem tedy nakonec přešla a nějak tuhle její "chybu" skousla. Používala  jsem ji tedy den za dnem, až se najednou po necelých dvou měsících začala měnit. Celkem mne překvapilo, jak rychle řasenka začala vysychat, jako sice to čekám vždycky tak po čtvrt roce, ale tady mi to přišlo hrozně brzy.. S tím samozřejmě přišlo i mírné slepování řas a nakonec dorazily i hrudky, které později opadávají pod oči. Takže finále nebylo ohromující, ale naopak celkem smutné a tragické.. Pořád ji tu ještě mám a občas po ní sáhnu, ale vypadá to, že se brzy vydá do věčných lovišť, protože už to prostě není ono..




Sečteno podtrženo: Musím tedy říci, že z počátku jsem z ní byla ohromená a opravdu mi vyhovovala, ke konci už to byla celkem slabota. Pokud tedy sháníte něco na pár týdnů a nevadí vám za ni utratit cca 100 Kč, běžte do ní. Líčení s ní bylo mnoho, řasenka je hezky vidět ve svých začátcích tady.

Řasenku seženete např. v drogérii Rossmann, cena se pohybuje kolem 100 Kč.

Co vy a Diamante? Máte s ní zkušenosti? Máte rády umělé kartáčky?

9 komentářů:

  1. Nejlepší řasenka, co jsem kdy měla. Plus ještě D`Amour také od GS :)

    OdpovědětVymazat
  2. Umělé kartáčky mám nejraději! S těmi "normálními" to neumím :D

    OdpovědětVymazat
  3. Mě teda na ní nepřekonatelně vadí, že opadává pod oči. Ale je pravda, že řasy udělá krásné...

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle je snad ta nejhorší řasenka kterou jsem měla. S řasama mi neudělala skoro nic a hrozně je slepila, ale je pravda že jsem na řasenky hodně náročná :). Jinak umělé kartáčky ráda mám, ale musí se mi líbit už od pohledu.

    OdpovědětVymazat
  5. Dle mého je to naprosto úžasná řasenka. Já ji používám již přes rok, a je teda pravda, že už nedělá tak úžasné řasy, ale přesto mi konzistenci nezměnila, nežmolkovatí, ani mi řasy neslepuje - a vyschlá není vůbec a to jí vážně používám přes rok. Takže já jsem z ní nadšená pořád a rozhodně si jí koupím znovu. R

    Jinak srovnání Diamante a D´Amore u nás blogu zde: http://ultimatechic.blogspot.cz/2013/06/srovnani-rasenek-diamante-damore-od.html

    OdpovědětVymazat
  6. mě nějak dráždila oči, tak jsem ji přestala používat...

    OdpovědětVymazat
  7. Neměla a po přečtení několika recenzí mi ani moc neláká.
    Včera jsem ale vyzkoušela One by One od Maybelline a ta je tedy skvělá! Takže až dodělám False Lash Effect od MF, tak si dojdu pro One by One. Jedna z mála řasenek, která mi poslední dobou zaujala.

    OdpovědětVymazat
  8. To je přesně ten produkt, který miluju a nenávidím zároveň. Žádná řasenka mi neudělá tak krásný hustý a dlouhý řasy, ale už od začátku díky ní vypadám jako panda. hrozně se mi rozmazává pod očima a to si spodní řasy nemaluju.

    OdpovědětVymazat
  9. Tyhle kartáčky dělají neskutečně krásné řasy. Tuhle konkrétní řasenku jsem neměla, ale podobný kartáček (připadá mi, že stejný) má růžová Miss sporty Studio lash instant volume a z žádné jiné jsem neměla krásnější řasy. A platí úplně to samé, že se obtiskává na horní víčko nebo z ní semtam něco opadne, ale za ty řasy to stojí, prostě se člověk musí víc hlídat. Ale zvykla jsem si a není to problém. Dokonce se setkávám s tím, že mi semtam někdo řekne, že mám krásné řasy a nevěří, že nejsou umělé. Tuhletu řasenku bych zkusila, kdyby měla jiné vlastnosti, ale jestli se taky obtiskává, nemá to cenu, navíc je ještě o 30,-Kč dražší než ta miss sporty. Takže dávám druhý tip na ještě levnější variantu :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)