čtvrtek 27. června 2013

SenzaBox - červen 2013.

Pěkný čtvrteční podvečer!

Jako každý měsíc je tu článek o krabičce jménem SenzaBox. Tentokrát ale budu óchat a áchat, protože tohle vydání se, vážení, povedlo. Přesně něco pro mě - blázna do kosmetiky, který rád zkouší něco nového a nebojí se cizích značek a výrazných barev. 

Nejdříve video, tentokrát tedy není rozbalovací, ale všechno v něm ukazuji a důkladně popisuji:


Krabička stejná jako minule v růžové barvě. Dle mého to není náhoda a vzhledem k informacím, které od SB dostáváme, mám takové tušení.. :) Každopádně je jednoduchá, pevná a určitě se zase na něco bude hodit. Možná se budete divit, ale dosud jsem víceméně všechny krabičky využila, mám tu do zásoby prázdnou pouze jednu! Ale to jsem úplně odbočila, zpět k boxu. Krabička byla vystlaná takovou tou umělou slámou, bylo ji tam hodně a na ní byly nedbale naházené produkty, moc to mému oku tentokrát nelahodilo. Obsah ovšem nedostatek v balení vyvážil a o ten jde především, že.



Maximálně největší radost mi udělal lak na nehty značky Models own. Kdo sledujete zahraniční beauty blogy, tak jste na tuto značku už určitě narazili. Ve světě je skutečně oblíbená a já mám tak ohromnou radost, že ji konečně mohu také na vlastní kůži (nebo spíš nehty) vyzkoušet. Takže tady SenzaBoxu opravdu děkuji, větší radost mi udělat nemohli. I když tyto efektové laky kdovíjak nevyhledávám, na léto se bude pro osvěžení nehtíků hodit. Hlavně je to Models own, chápete? :) Další velká bomba je pro mne metalická tužka na oči od značky Beauty UK. Značka mi moc neříká, i když mám pocit, že už jsem na ni někde narazila. Tužka mi dorazila ve fialovém odstínu a i když není tak fialová, jak se na první pohled zdála, vypadá skvěle. Co jsem zatím zkoušela, tak je krásně pigmentovaná a hezky kreslí, ale trochu se bojím její výdrže. Každopádně prubnu a pak dám vědět. Do třetice všeho dekorativního jsme v krabičce našly (předpokládám, že asi jen ženy) tvářenku od značky Paese. Opravdu mi nedělá problém, že se jedná o polskou značku, celkem se na ní těším. Tým SB vybral pěknou univerzální barvu, něco mezi růžovou a broskvovou a až na chatrnější obal se zdá být fajn. Od dekorativky přecházíme k pečujícím kouskům. Milým překvapením pro mne byl další produkt značky Anatomicals. Ta značka je mi velmi sympatická, takže ji ráda v boxech nacházím. Tady je možná ten problém, že se jedná o tyčinku na akné, kterou bohužel ne všichni využijí. Já už mám podobných přípravků několik, takže se mi tento produkt zrovna moc nehodí do krámu a pošlu jej nejspíš dál. Každopádně nemůžu říct, že by mne urazil, jen jej bude testovat někdo jiný. Z pečující části mne nejvíce potěšila značka Kiss my face. Sice bych raději místo mýdla viděla ten krém na ruce, který některé ze zákaznic objevily, ale nevadí. Já ho využiji, mělo by se dát použít i na obličej, tak to zkusím. Teď přes léto, kdy mám pleť šíleně mastnou, by mi nemělo vysušování mýdel tolik vadit. Takže vítám a ráda vyzkouším. Posledním prvkem této krabičky je značka L'occitane. Čekala jsem trochu něco jiného než sprchový gel, takže z toho jsem byla maličko zklamaná, ale jenom maličko. L'occitane doma nemám tak často, takže vítám cokoliv od nich, holt si dám pár luxusnějších sprch :D


No a to jest vše. 6 výrobků tedy v krabičce bylo, z toho 3 dekorativní a 3 pečující. Dekorativní se mi hodí úplně všechny a jsem z nich úplně paf. Z pečující pošlu dál akorát spot stick. Opravdu chválím za vyvážení krabičky, jak z pohledu využití produktů, tak z pohledu značek. Krabičku takhle nadupanou neznámými značkami jsem ještě nepotkala. To se mi fakt líbí.

Takže ať si každý říká, kdo chce co chce, mně se líbí. Oproti minulé edici, ze které jsem byla mírně na rozpacích, jsem tentokrát opravdu spokojená. Za mě má toto vydání SenzaBoxu 85%, dle mého se velmi povedlo. Nikdo snad nemůže nadávat, že jsou tam drogérkové značky, produkty jsou neotřelé a zajímavé.. Pár procent strhávám akorát za balení, které mne tentokrát neohromilo.

A co vy a SenzaBox? Líbí se vám červnové vydání?

Děkuji za poskytnutí boxu k vyzkoušení týmu SB.

26 komentářů:

  1. Boxy už mě přestali naprosto bavit, takže tentokrát článek a video vynechám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však v pořádku :) Já jsem si všimla, že už tak nějak to šílenství kolem opadá.. já je mám ale ráda pořád, tak se tu budou stále jednou za měsíc objevovat, nedá mi to, nepodělit se o své dojmy :D :)

      Vymazat
  2. mám podobný názor jako ty. tahle krabička je svým obsahem mnohem lepší než ta minulá, ale samozřejmě já mám doma tu květnovou a tuhle ne :D obsahově se mi opravdu líbí, ale asi bych byla klamaná ze stejné krabičky a celkově balení. uvidíme co na nás oba beautyboxy chystají, taky mě to dost zajímá:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balení je tentokrát skutečně odfláknuté, trochu mi to kazí ten dojem.. Na tu jejich společnou akci jsem moc zvědavá, už aby to prozradili :)

      Vymazat
  3. Senzabox jsem měla poprvé ( jinak dávám přednost LB). S produktama jsem fakt moc spokojená. Možná až na tu tvářenku. Úplně nejvíc se mi líbí tužka a sprcháč...nááádherně voní ( pořád ho chodím fetovat :-D) . Takže zklamaná nejsem, ale přeci jen mne něco zamrzelo :/ Asi je to blbost, ale v krabičce jsem neměla původní dopis což mě docela vzalo a vše bylo tak ledabyle poházené :( Já vím, že v tom množství krabiček se to stane ( i když jsem koukala na fcb, že nejsem jediná), ale já se prostě těším enjen na ty produkty, ale i na tu krásnou krabičku, dokonale udělanou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to souhlasím, tentokrát balení nic moc.. Já tedy průvodní dopis měla, ale taky jsem koukala, že se ozvalo více dam, že jim chybí.. naházené jsem to tam měla stejně, ostatně ve videu je to vidět.. Takže balení tentokrát opravdu bída, na to jak to měl SB vždy krásné.. Vypadá to, jak kdyby na balení nebyl čas.. :D

      Vymazat
  4. Tento box mě kromě L'occitane nijak nezaujal. Ale třeba je to jen můj názor.. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  5. Právě jsem dokoukala to video a je prostě boží. Box mám doma taky a jsem s ním celkem spokojená, ale ty jsi ho tak vychválila, že snad změním názor z "docela to ujde" na "jsem z něj nadšená" :D..
    Mně nejvíc dostal ten lak, akorát jsem se s ním dneska pěkně prala při odlakování, ale to se dalo čekat. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doporučuji odlakovat "alobalovou metodou", to půjde samo ;) Já jsem z něho nadšená, mě se to prostě líbí.. samé barvičky a to já ráda! :)

      Vymazat
    2. určitě zkusím, děkuju :)

      Vymazat
  6. některé produkty bych asi využila, ale já nevím, nemůžu si pomoct a z ničeho bych si na zadek nesedla ani by mě vlastně nic nepřekvapilo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako vyloženě překvapená jsem byla akorát z Anatomicals, o ostatním jsem taky věděla dopředu.. :-/ možná by to chtělo víc tajností, aby se měl člověk na co těšit :)

      Vymazat
  7. mám z téhle krabičky takové smíšené pocity, spíš z toho balení a tak. dnes už jsem tvářenku zkoušela a je super a nádherně voní i při nanášení :) mrkni ke mně na blog, taky jsem o boxu psala!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, mrknu :) No to balení.. jak jsem psala výše, tentokrát slabé :(

      Vymazat
  8. Sprchový gel by mě zklamal :-( čekala bych něco prostě...lepšího? Třeba pidi-mini krémík? Nojo jenže to by zas všichni remcali, že je toho málo...na tohle jsou sprcháče vděčné, každý je využije a jsou velké a relativně levné.
    Na Anatomicals začínám mít názor, že to celé postavili na jakože vtipných obalech, ale že je to naprostý drogérkový průměr.
    tuhé mýdlo by mě asi moc nepotěšilo, krém by se mi líbil.
    Tvářenka vypadá hezky, ale prostě na zadek bych si nesedla asi z ničeho...lak na nehty mi přijde dosti extrémní ve velikosti třpytek, aspoň co jsem ho viděla vyfocený jinde. Tužka by byla asi fajn.
    Toť pouze externí pohled :) Jsem ráda, že jsem se nenechala nalákat na ten L´Occitane.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo od L'occitane jsem právě také čekala něco jiného.. ale tak hodí se a přesně jak píšeš, zas by každý řešil že tam jsou 3ml :D známe to.. i tak jsem četla názor, že je toho v krabičce málo.. Málo? 4 plné produkty? Nechápu :)

      Vymazat
  9. Já jsem přemýšlela, že bych si ho objednala, ale ani tolik nelituji, že jsem to nakonec nechala plavat. Momentálně mám doma pěknou zásobu všeho a vzhledem k tomu, že jsem si koupila svou první značkovou kabelku, takže musím zase trochu šetřit. :)
    Lak je ale krásnej, já myslím, že ho určitě využiješ. Třeba na jeden nehet s podkladem např. od Etude House bude vypadat parádně.

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem taky měla Senzabox poprvé a musím říct, že je to tak padesát na padesát. Zklamalo mě to samotné "naházení" produktů jenom tak. Takže když mi krabička dorazila a já jí s nadšením otevřela, tak mě to nadšení hned přešlo :-( Produkty byly rozházené, zamotané v tom papíru ... No, co na to říct. Ale obsah samotný mě tedy potěšil moc - hlavně jsem byla zvědavá na produkt od Anatomicals, ten je musím říct bezva :) A ten sprcháč ... Nááááádherná vůně! Mám ho sbalený s sebou na dovolenou :) Jinak mám taky radost s tvářenky a tužky na oči :)
    Takže za mě dojem celkem dobrý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vendy, myslím, že jste na tom s krabičkami krásy v Čechých ještě dobře :) Já zkoušela jeden v zahraničí a byla jsem taaak strašně zklamaná! Takhle jsem s ním dopadla:
      http://worldinasnowglobe.blogspot.co.uk/2013/03/amarya-tak-trochu-jiny-beauty-box.html
      a to jsem člověk, co je obvykle nadšený skoro úplně ze všeho! :D


      Vymazat
    2. Tý jo, tak teď jsem teprve překvapená! :D Když jste tam popisovala ty recenze, třeba od časopisu Elle (na který já docela dám a zatím mě nezklamal :) , tak mě to upřímně dostalo! Budete si objednávat tuhle krabičku na další měsíc? :) Já tomu možná dám ještě jednu šanci a objednám si pak červencový Senzabox a možná i Ladybox, ať můžu porovnat :)

      Vymazat
    3. No tedy ten zahraniční je vážně síla :D A to není jediný, viděla jsem hodně zahraničních boxů, které byly o dost horší než ty naše.. takže fakt nechápu, co by někteří zákazníci za ty peníze pořád chtěli.. tentokrát se nepovedlo balení, je to dost odfláknuté, ale obsah se mi zdá nadupaný.. četla jsem i názor, že je tam málo produktů.. Málo? Vždyť tam jsou 4 plná balení! občas mi to fakt hlava nebere :)

      Vymazat
    4. Já už jsem asi na krabičky na chvíli zanevřela... neříkám, že do konce života, ale v dohledné době další neplánuju. Být v ČR, asi bych alespoň jednou zkusila jak Ladybox, tak Senzabox. Přestože většina lidí má proti nim námitky, mě přijdou kvalitně udělané, je vidět, že je za tím hodně práce a že za to stojí.

      Vymazat
  11. Ahoj, zaregistrovala som na youtube na toto tvoje video spor o vyslovnost francuzskej znacky L'OCCITANE... kedze ja sa v zivote riadim heslom mlcat je niekedy zlato, bez dalsich komentarov sem iba prikladam dokaz na tvoju obhajobu http://www.youtube.com/watch?v=R1o0OX5REwk
    nenechaj sa znechutit ludmi a maj krasny den! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, strašně moc díky za odkaz! Nejlepší je slyšet to od samotného tvůrce :)

      Vymazat
  12. Ahojky, cenu u toho sprcháče není za plné balení, ale tolik stojí to malé :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)