pondělí 10. června 2013

Deep Woods Body Scrub - Oriflame.

Pěkný pondělní večer!

Dnes bych vás ráda seznámila s jedním mým velkým oblíbencem. Jedná se o jeden strašně voňavý peeling od Oriflame, který jsem kdysi ulovila v nějakém výprodejovém katalogu. Peeling (neboli oficiálně abrazivní gel) je z řady Discover, která obsahuje kromě peelingů také sprchové gely nebo mýdla. Jelikož u nás doma mají sprcháče z této řady už stálé místo, věděla jsem, že i peeling bude krásně vonět a půjde o příjemnou záležitost.



Peeling je s parfemací Deep Woods - Colombia, což by měla být kávová parfemace. Z kávy tam určitě něco cítit je. Možná bych řekla, že kromě kávy je tam cítit i nějaké kakao, což já tedy můžu. Je to opravdu krásná, sladká vůně, která vždy úplně ohromí můj nos. Možná je škoda, že parfemace není tak silná a po umytí již není cítit, protože takovou příjemnou vůni bych si nechala líbit. Gel je průhledný a obsahuje malá bílá a trochu větší hnědá zrníčka. Těch hnědých je v peelingu poskrovnu, těch malých světlých je tam podstatně více, ale pořád to tedy není nijak moc. Musím tedy přiznat, že bych snesla asi trochu více zrníček a trochu hrubší peeling, tenhle je spíše takový jemnější. Určitě vhodný pro ty, kteří nemají moc rádi hrubost, kterou si sedřou kůži z těla, ale přesto chtějí své tělo očistit :) Po tom super hrubém peelingu od Freemana mi přišel tenhle celkem vhod. Používala jsem ho trochu víc, abych se důkladně odrhla, takže rychleji mizel, ale odměnou mi byla krásně jemná a vyčištěná pokožka.




Takže hledáte-li něco jemnějšího, co z vás nesedře kůži, ale přesto se chcete zbavit odumřelých buněk a promasírovat pokožku, zkuste určitě tenhle peeling. Není to sice nejlepší peeling na světě, ale rozhodně je sprchování s ním příjemná záležitost a já se k němu někdy ráda vrátím.

Běžná cena za 200 ml je 119 Kč, ale dá se sehnat za pár korun v různých akcí. Já ho měla tuším za cca 60 Kč.

Jaký je váš oblíbený peeling? Máte někdo s tímto zkušenosti?

8 komentářů:

  1. Já měla doma takovej ten sprcháč s peelingem v jednom, taky od oriflame a byl dobrej, jen ty kuličky mohly být míň rozpustný :)
    věřím, že tenhle peeling musí být taky fajn! :)

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
  2. Mala som presne tento a mňa očaril asi rovnako ako teba. Bola som závislá na tej vôni a 100-percentne mi vyhovoval :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jojo, přesně ten jsem měla, je skvělej :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mě na peelingy moc neužije, ale tento se mi i celkem zamlouvá. :)

    Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  5. Tu jejich řadu Discover .... mám moc ráda, hrozně ráda věci očuchávám a představuju si tu danou zemi :).

    OdpovědětVymazat
  6. Neměla jsem ho, ale podle popisu vůně by mi určitě voněl. :)
    Já mám nejraději obyčejný Chai od Balea nebo malinový od I love... z Douglasu.

    OdpovědětVymazat
  7. Já kupuju peelingy jedině od Baley jsou fakt super a stojí pár korun

    OdpovědětVymazat
  8. ja som mala peeling z tejto rady,ale nie tento,no vyskušala by som aj ten vyzera byt super.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)