pondělí 13. května 2013

Sun Downer - Rimmelu a Showgirl - MIYO.

Pěkný pondělní podvečer!

Dneska jeden lakovací post. Laky se mi tu množí jako houby po dešti a tak je třeba vyjít s dalšími na povrch. Tentokrát jeden pěkně oranžový a jeden pěkně růžovoučký, máme jaro takže u mě vládnou barvičky.

Odstín č. 440 Sun Downer je z kolekce 60 seconds od Rimmelu. Je to vážně sytě výrazná oranžová barva, řekla bych, že má dosti blízko k neonce. A jestli se nějaké laky špatně fotí, tak potom ty neonové a syté barvy. S tímhle to byl opravdu velký boj. A pořád se mi zdá, že nade mnou v tomto boji lak zvítězil. Snažila jsem se zachytit jeho skutečnou barvu, no snad jakž takž. Padlo na to snad 200 fotek :D

Lak se mi zrovna hodil do krámu, protože s příchodem jara nasazuju barvičky. Tenhle lak tedy dokáže upoutat pozornost, to vám řeknu. Všimlo si ho hned několik lidí, ta barva jak kdyby oči dráždila :) Ale já barvičky ráda. Lakoval se velmi dobře, musím říci, že tenhle silnější štěteček mi celkem vyhovuje. Zvládnu to jedním tahem a až na malíček, který mám prostě menší než je štěteček, se to dá zvládnout i bez velkých přetahů. Lak tedy trochu pruhoval, myslím, že je to patrné i z fotek. K plnému krytí jsou třeba 2 vrstvy. Jinak schne velmi rychle, to fakt jo. Sice to není slibovaných 60 sekund, ale do pár minut máte sucho a to já vážně umím ocenit. Není snad nic, co by mne u lakování dráždilo víc, než dlouhé čekání než lak zaschne! S tímto problém vážně nebyl. Mile mne překvapila i jeho výdrž. Zatímco růžový, který jsem vám kdysi ukazovala, jsem měla druhý den slušně seškrábaný, tenhle mi vydržel na nehtech cca 4 dny. Takže to nebylo vůbec špatné. Musím tedy říci, že vážně fajn a určitě jsem ho neměla toto léto na nehtech naposledy!



Druhý klukem, kterého bych vám ráda ukázala je pro mne donedávna zcela neznámá značka a tou je MIYO Nailed It!. Lak jsem si kupovala v březnu v Praze v Ziaja obchůdku. Měli tam spoustu zajímavých barviček a protože to bylo něco pro mne zcela neznámého, tak jsem si jeden vybrala. Nakonec jsem zvolila tuhle jedovatě růžovou v odstínu Showgirl (20), protože abych se přiznala, růžových laků moc nevlastním. Možná jsem si mohla lak odpustit, ale teď už je to jedno. Aspoň jsem zase o jeden kus doplnila svojí sbírku. No a jestli jsem si u toho výše stěžovala na zachycení jeho skutečné barvy, tak tady to byl skutečně porod a mám pocit, že tady se to nepovedlo ani po těch 200 fotkách. Odstín prostě nesedí, ať dělám co dělám. Takže si přimyslete trochu více té jedovatosti v té barvě :) Lak má celkem tenký štěteček, takže jedním tahem to doopravdy nejde, navíc mi trochu vadí jeho krátká rukojeť, hranatý tvar víčka (rukojeti) a jako bonus pro špatnou manipulaci je řidší konzistence, takže všude steče. Naopak pochválit ho musím za krytí, které je plné ve dvou vrstvách a hezký lesklý finiš bez pruhování. Schnutí tedy není žádný zázrak, schnul celkem pomalu, trvalo to fakt dost dlouho. Za to palec dolů. Ale ten největší palec dolů dávám za tu chabou výdrž. Lak jsem měla slušně oprýskaný hned na druhý den. Tak to fakt ne, přes to u mě vlak nejede :-/ Ač se mi barvička líbí, tak ty vlastnosti mě od dalšího používání dosti odrazují.. No ale tak zařadím ho do sbírky a snad se na něj ještě někdy dostane.. Stál tuším 55 Kč a za tu cenu si seženu o mnoho lepší laky.. 



Znáte značku MIYO? Co oranžové a růžové nehty? Nosíte?

10 komentářů:

  1. Chcela som ti napísať komentár ešte včera, ale nedostala som sa k tomu. Je úžasné kam si sa až dostala vdaka svojmu koníčku a zaslúžiš si úspech lebo si veľmi milé a sympatické dievča :) Nevšímaj si anonymov, každý úspešný človek má neprajníkov.

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ode dneška Rimmel 60 Seconds, jen jiný odstín, ale přijde mi ten lak hrozně hustý, taky mi pruhuje. Třetí vrstvu prostě nedám, takže budu doufat, že hodně zblízka to nikdo prohlížet nebude. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ač miluju růžovou, ještě před přečtením jsem se zamilovala do toho od Rimmelu, je prostě... dokonalý. Asi se po něm budu muset podívat, protože ta barva... achhh :-) LuLu

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Klárko (moje jmenovkyně :D ), chtěla bych se tě zeptat, jestli jsi někdy měla problém s tvarem svých nehtů a jak jsi dospěla k tomu, že je chceš takhle dlouhé .. a neměla bys pro mě nějakou radu, co dělat s krátkým tvarem nehtů, co končí ještě pod "koncem prstu"? Štve mě, že si je nemůžu skoro lakovat..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Klárko, já jsem s nehty měla kdysi velký problém, protože jsem si je kousala.. Nakonec ani nevím jak, ale na střední škole, když jsem se o sebe začala více starat, jsem sama od sebe přestala. Ale měla jsem je opravdu příšerné, krátké stejně jako píšeš že máš ty. Pak jsem to nechala normálně narůst a od té doby je mám takhle.. Občas zastřihnu, občas zapiluju, ale víceméně jim dávám volnost.. :)

      Vymazat
  5. Značku neznám, ale lak vypadá zajímavě :)
    Teď jsem se konečně dokopala si koupit lak 60 seconds a dneska jsem ho nalakovala a zatím je super :) Schne doopravdy rychle a výdrž se ještě uvidí...
    Jinač oranžové nehty nosím, oranžové laky mám dva a oba mám ráda. Růžový lak žádný nemám.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj :) ta oranžová je boží, určitě po ní kouknu.
    Taky jsem psala o mých oblíbených lacích a také nahazuju barvičky :)

    Nikkiroses.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Sun Downer mám taky a musím naprosto souhlasit s tvou recenzí :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)