pátek 24. května 2013

SenzaBox květen 2013 - video.

Pěkný páteční podvečer!

Tak dnes pro změnu zase krabička krásy, aby jich tu nebylo málo.. :) Tentokrát se podíváme na SenzaBox, čímž pro tento měsíc uzavřeme téma krabiček. :)

Opět přidávám video z rozbalování boxu (klik na obrázek):



No a teď přichází opět pár slov a fotek.

Balení krabičky je opět perfektní. Růžový design se mi líbí, sice tuto barvu kdovíjak nežeru, ale u krabiček mi to rozhodně nevadí. Plus dávám za zpevnění krabičky, u této verze už se fakt nebojím, že by se mi rozpadla :) Výplň je také v pohodě, líbí se mi i sladěný dopis a samolepka s tím papírem.. Balení prostě zase na jedničku s hvězdičkou.



Ale jdeme se podívat na obsah, protože co si budeme povídat, to nás na boxu zajímá nejvíc. Největší radost mám rozhodně ze rtěnky Make Up For Ever v typicky rudém odstínu. Je fakt, že MUFE už byla v boxu několikrát, ale jelikož se jedná o celkem drahou kosmetiku, vítám každý vzorek na vyzkoušení. Doufám, že touto rtěnkou si u mě MUFE zlepší svoji reputaci. Další produkt, který mne potěšil, je make-up od Yves Rocher. Jako ano, YR už byla v krabičkách mnohokrát a není to pecka kvůli které bych si sedla na zadek, ale jelikož mi odstín skvěle sedne, ráda jej vyzkouším. Stejně tak mne potěšil balzám od Saloos. Chápu, že slečny, které odebírají více krabiček, tak tohle asi moc nenadchne, ale já doma nic od Saloosu nemám a tak tento kousek vítám. Trochu zklamání přišlo, když mi došlo, že mám verzi proti vráskám, ale jako já to i tak prubnu, že jo! Produkt, který neurazí-nenadchne je v tomto případě sprchový gel Enja od Dermacolu. Já mám Dermacol fakt ráda, ale přiznám se, že ho nemusím nacházet v každým druhým boxu. Je to prostě kosmetika, kterou si můžu koupit sama, když budu chtít.. Navíc na zázraky v podobě zpevnění mého bříšního špíčku nebo zadku nějak nevěřím, takže mne tento sprcháč nechává celkem chladnou. Stejně to cítím i se stíny Yves Rocher a lakem na nehty Colorama. Yves Rocher v krabičce hned dvakrát mne nijak netěší. Stíny samy o sobě jsou hezké, to mi problém nedělá, ale jelikož ve stejné barvě mám hned dvoje, nechávají mne naprosto chladnou. Poputují dál. To samé s lakem na nehty, ten samý už doma mám, takže tady bohužel taky smůla. Chválím za výběr odstínu, protože je to jeden z nejhezčích v celé kolekci. Taky musím pochválit, že vybrali novinku, která se teprve před pár dny dostala na trh.. ALE, když budu chtít, můžu si lak koupit v jakékoliv drogérii.. :(


 Takže zhodnotím-li takhle zpětně po pár hodinách toto vydání, jsem z něho mírně v rozpacích. Neříkám, že by to byla úplně nějaká hrůza, to určitě ne. Box si určitě najde své příznivce, ale za mne je to průměr. Předchozí edice se mi  líbily o mnoho více.

Se vším všudy tedy hodnotím toto vydání SenzaBoxu na 65%. Není to prostě ono, vedle posledních dvou vydání se mi zdá tento měsíc krabička o poznání horší.

A co vy a SenzaBox? Máte? Nemáte? Co na něj říkáte?

Děkuji zastoupení SenzaBoxu za poskytnutí krabičky ke zrecenzování.

14 komentářů:

  1. Maluju se spíš decentně, nehty si nelakuju, tak minimálně dvě věci dám sestře, boxík s tělovkou se prostě lepší, taky jsem z toho taková rozpačitá. Končí mě předplatné, tak příští měsíc počkám a uvidím, co bude. Katka F.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám teda dekorativku ráda, ale přesto to není úplně ono.. Ale já myslím, že příště to zase bude pecka! :D :)

      Vymazat
  2. Já teda říkám, že by se měli mírnit s kosmetikou, kterou koupím v každé drogérce. Byť je fajn, ale ubrat. V tomhle Lady Box vede a přemýšlím, že k němu přejdu.
    A taky mě naštvalo, že jsem četla, že někdo měl v SB náhradu za prošlé věci od Welly a já ne :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky moc nepochopila, jak to bylo s těma náhradama za Wellu.. Mně to teda nějak nevadí, ale zajímalo by mě, jak to vybírali.. :) Já proti drogérkové kosmetice v boxech nic nemám, ale jak říkáš, trochu ubrat by to asi chtělo.. :)

      Vymazat
    2. Stačilo, aby jsi napsala na Senzabox reklamaci (pokud jsi měla prošlé výrobky z minulého boxu)a oni by ti poslali v květnové krabičce nové
      (neprošlé) + zakončovací spray od Wely, zřejmě jako omluvu za pochybení:o)

      Jinak mě se obsah líbil, stíny mám zelené a jsou super, makeup, trochu moc vodový, ale pěkný, vyhovující odstín, a rtěnka je nádherně červená, ale dnes jsem ji měla na sobě a nevydrží, je na mě příliš suchá, od vnitřku úst mizí a bohužel zalézá do vrásek a pokud rukou zavadím o ústa stále se stírá, takže byť značka, za rtěnku palec dolů.

      Vymazat
    3. No já jsem si myslela, že to takhle posílali.. ale už jsem četla o slečnách, které nedostaly i když se ozvaly a naopak i o slečnách, které se neozvaly, ale dostaly.. tak já nevím :D :)

      Vymazat
  3. Moc se mi nelíbí obsah.. Zaujaly mě jen stíny a rtěnka:/ Boxy si nekupuji, protože by mi většina jen ležela doma a nevyužila bych to;) Ale taky mi přijde, když se tak dívám že Lady box je na tom o hodně líp, vždycky mi byl sympatičtější:) PS. Jsi krásně nalíčená!:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Já mám zase boxy ráda kvůli tomu, že se dostanu ke kosmetice, kterou bych jinak neměla (teda ve většině případů) a fakt musím říct, že většinu jsem schopná využít, však znáš mojí spotřebu... :D

      Vymazat
  4. Můžu se zeptat co máš ve videu za make-up? Máš ve videu moc pěknou a zdravě vypadající pleť :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezko je to BB cream od Skin 79 - The Oriental Gold Plus BB Cream a mám ho přepudrovaný fixačním pudrem od Dermacolu :)

      Vymazat
  5. Aha tak ten taky mám :D :D, ale na mě teda nevypadá takhle pěkně!

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Klárko, výrobky od Saloosu jsou vždycky skvělé a tak doufám, že i přesto, že tenhle je proti vráskám, budeš s ním spokojená ;). Lak od Maybelline mi přišel s novým číslem In Stylu jako dárek, ale v takové příšerně oranžové barvě, že se obávám, že ho budu muset poslat dál v nějaké giveaway. Jinak strašně se mi líbí ten náhrdelník, co máš na krku a vůbec mi připadá, že nám jenom kveteš ;) Kočka prostě.

    OdpovědětVymazat
  7. Tohle vydání nevypadá špatně, mně by se zrovna trefili do vkusu :). Brala bych Saloos a také ten zpevňující Dermacol, zpevňovat, to já potřebuji :D.
    MaláMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)